2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kivásárlási pénzt kell fizetni a srácért. Az nba draft idején valami 8 millió dollár lett volna, idén is még e körül kellene fizetni, a 2010-2011-es szezon után viszont "csak" 1,4 millió dollárt. Ezért ez a nagy huzavona. Vajon miért nem választották ki előbb a drafton amikor ő volt egyértelműen a legtehetségesebb és legtöbb potenciállal rendelkező játékos? Szóval leléphet ő idén is csak a kérdés, hogy kifizetné e a Timberwolves érte ezt a sok pénzt vagy inkább kivárják, hogy csökkenjen a kivásárlási ára. Az idő nem sürgeti őket igazán hiszen ott van a szintén a tavalyi drafton elkélt Flynn aki egyelőre nem váltja meg a világot de nem is lehet rá azt mondani, hogy nem tehetséges. Valószínűleg Al Jeffersont idén elcserélik, a fracnhise player távozása miatt újjá kell majd építeniük a csapatot. Rubio ráérős lesz 2011-ben.Kovi írta:Rubio távozására nyáron kevés az esély a szerződése miatt, úgy van beállítva asszem' hogy még egy évet maradjon. Utána persze megy.Primitive írta:Egy bennfentes mondja már el nekem, hogy kik a lehetséges távozók, mit lehet tudni?? (gondolom Rubio megy az NBA-be, meg úgy tudom, hogy Navarro is ????).
Kösz.
Navarro nem megy, nem az ő világa, ő már valszeg itt fejezi be. Többiekről nincs hír, vannak itt vándormadarak, Mickeal NBA-be távozásáról is cikkezgettek (szerintem az ő távozása a legvalószínűbb, Morris ügye 8 klubban volt 8 évben mire idejött, bármi lehet.
De egybe kell tartani ezt a csapatot!
Szép volt fiúk! Előre a triplázásért!
Bizony, eddig nem nagyon néztem semmilyen kosár meccset, de amikor elöszőr leültem megnézni a Barca egyik meccsét, akkor nagyon megtetszett az iram, és az egész.Krojf írta:Most mi csináltuk a görögtüzet!
Nagyon szép volt, Srácok!
Ennyire dominálni a döntőben azért kissé arcpirító az ellenfélre nézve!
Mostantól kérek mindenkitől egy kicsit fókuszáltabb figyelmet egyéb szakosztályaink felé is, hiszen nemcsak a Pep-Team létezik a Barca-galaxisban!
Fényes győzelem, csodálatos vasárnap este!
Köszönjük Drága Barca!!!
K.
Rubio távozására nyáron kevés az esély a szerződése miatt, úgy van beállítva asszem' hogy még egy évet maradjon. Utána persze megy.Primitive írta:Egy bennfentes mondja már el nekem, hogy kik a lehetséges távozók, mit lehet tudni?? (gondolom Rubio megy az NBA-be, meg úgy tudom, hogy Navarro is ????).
Kösz.
És még a kézisek is meccsben vannak a 'kézi BL'-ben.miihii írta:MEGVAAAAANNNN!
Óriási gratula a fiúknak,remek meccsen,magabiztosan múlták felül a görögöket és egész Európát.Szenzációs siker ez,újabb trófea a vitrinbe,idén is gazdag aranyeső hullik BARCELONÁban![]()
És még hol a vége...
![]()
![]()