Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ronaldinho89 írta:Boateng kihagyta a tizit! Öcsém, milyen meccs már. A chelsea mindent kihagy, 5 kapufa. A pompi megérdemelte volna ha berugják.
Ez valóban picit érthetetlen de nézzük el nekik és örüljünk Zoli újabb elismeréséneklevproff írta:Hát igen..érdekes, hogy a 2. legtöbb gólt lövő középpályás, és a 2. legtöbb gólpasszt adó játékos nincs bent az Év csapatában.LG írta:Tudom, h ennek örülni kéne, mert így illik, meg minden, de sztem nem érdemelte meg. Pl. hol van ebből a csapatból Fabregas? Azért sokan vannak, akik jóval többet tettek Geránál. A másik dolog, h azt nem nagyon kéne figyelembe venni, h mint csinált az EL-ban egy PL álomcsapatnál.
És mind a két helyen csak Lampard előzi meg Őt..
Hát igen..érdekes, hogy a 2. legtöbb gólt lövő középpályás, és a 2. legtöbb gólpasszt adó játékos nincs bent az Év csapatában.LG írta:Tudom, h ennek örülni kéne, mert így illik, meg minden, de sztem nem érdemelte meg. Pl. hol van ebből a csapatból Fabregas? Azért sokan vannak, akik jóval többet tettek Geránál. A másik dolog, h azt nem nagyon kéne figyelembe venni, h mint csinált az EL-ban egy PL álomcsapatnál.
hhmmm nagyon jó vidi kösziGame90 írta:Egy kis összefoglaló a PL idei szezonjáról (Bent gólja a Liverpool ellen, Wenger a MU lelátón, 9-1 stb):
http://www.youtube.com/watch?v=4nLXHvhYGaw
Talán. Nem emlékszem pontosan, de a WBA-ban volt nagy szezonja. Chelsea-nek MU-nak lődöste szépen a gólokat, és jól mozgatta a csapatot. De ez a 2. már az tuti!Barca_10 írta:Először a 2004/2005-ös szezonban volt nem?Fernando írta:Már másodszor van bent az év csapatába Zoli! Gratulálok Neki!
Gratulálok Zoli!!
Először a 2004/2005-ös szezonban volt nem?Fernando írta:Már másodszor van bent az év csapatába Zoli! Gratulálok Neki!
Én úgy tudom,hogy ha egy csapat a 2.számú európai kupát megnyeri automatikus BL-induló.Tavaly is ez volt a Shaktarral.Elnézést,ha tévedtem,de én erről a szabályról tudok.Mikaos írta:Ha a Fulham megnyeri az Európa Ligát, akkor jövőre automatikusan indulást nyernek? Sajnálnám, ha a 12.hely miatt nem tudnának... Egyrészt Gera miatt, másrészt nagyon hősiesen meneteltek az EL-ben.
Megérdemelte a Chelsea. Szezon elején nem hittem volna, hogy Ancelottival ilyen eredményes támadójátékot fognak játszani. ManUnited-et oda-vissza verték + Drogba lett a gólkirály. Nyáron pedig tovább fognak erősíteni, már most röpködnek a nevek: Pato, Agüero, Torres...Game90 írta:Nálam ez lenne a végeredmény:
1. Chelsea 85
2. ManUnited 85
3. Arsenal 83