Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz, de lehet hogy nála is jelentkezik a "Podolski szindróma", miszerint a válogatottban nagyon jó , a klubbjaiban meg egy nagy 0.Charlie írta:Semmit nem csinált azóta mióta eladtuk, most hazájáért harcol a VB-n, kell ennél nagyobb dopping? Természetes, hogy odateszi magát és jól is játszik.
C.
Ez azért erős túlzás. Igen, most jó. Elismerem. De miért is adtuk el? Mert túlságosan sok helyet követelt magának a csapatban igen fiatalon, és Ronaldinho-féle életet élt. A Tottenhamban is azért nem ragadt meg, mert duhaj életmódot folytatott. Láttunk pár képet a szép bulijairól.... Most valaki helyrerakta őt fejben, ennek nagyon örülünk, de akkor el kellett adni. A csapategység megkövetelte, hogy megszabaduljunk az "edmilsoni fekete bárányoktól". Eto'o és Toure helyzete nem összehasonlítható ezzel. Gio eladása jogos volt, egész egyszerűen nem lehetett tudni, hogy sikerül e helyretenni őt és addig csak a közösséget rombolta volna. Kellett is két év, hogy normális életet éljen. Egy Barcelonában erre nincs idő.Riquelme10 írta:Azért ne mondjátok h nem volt nagy üzlet 6,5 milláért elzavarni egy ilyen játékost. Pedig még az is lehet h klasszisokal jobb mint a mi ász Pedritonk és ha neki is jutott neki is jutott volna lehetőség sőtt. De lassan kezdek beletörödni h eladjuk legjobbjainkat enyhén áron alul.
Bejuthatnak a legjobb 8-ba, ha csoportelsők lesznek, ha csak másodikok, akkor Argentína lesz az ellenfelük és hát azért ellenük nagyon nehéz lesz.Joee777 írta:Látszik hogy mekkora tehetség és milyen potenciál van benne. Csapata egyik legjobbja volt a franciák ellen is, és szerintem még nem is érte el a legjobbját. Amikor elengedtük kicsit örültem is meg nem is, mert én szerettem a játékát, de tudtam, hogy a Barcában nem kapna elég játéklehetőséget. A PL nem neki való, de egy másik spanyol csapatban hatalmasat alkothatna. Mexikó egyébként talán a legszimpatikusabb csapat a VB-n, mert felvállalják a támadó focit (döntetlennél 3 támadó ember is pályára került), és szerintem még messze juthatnak így Giovanniék.
Szerintem ez azért van, mert kicsit visszavett az arcából. DE ha ezen a VB-n valamit alkot, megint ugyanakkora lesz, és ugyanúgy alul teljesít.ElBartimaeus írta:Meglehet, hogy ide nem kell, de attól még jobbat érdemel a Galatanál, illetve a Tottenham*-nál. Amit ezen a VB-ne eddig mutat az egészen lenyűgöző. Elképesztő mezőnymunkát végez, nagyon gyors, jól lő, elég jól cselez, sokszor szépen indít. Persze van még hova fejlődnie, de amit eddig csinál az nagyon meggyőző. Amúgy a mexikói válogatottból elég sok embernek nagyon meggyőző a játéka.sjay írta:Szerintem nem való a Barcába. És remélem nem is jön vissza, mert nekem valahogy a többi fiatal játéka szimpatikusabb!
*Stílusban
Meglehet, hogy ide nem kell, de attól még jobbat érdemel a Galatanál, illetve a Tottenham*-nál. Amit ezen a VB-ne eddig mutat az egészen lenyűgöző. Elképesztő mezőnymunkát végez, nagyon gyors, jól lő, elég jól cselez, sokszor szépen indít. Persze van még hova fejlődnie, de amit eddig csinál az nagyon meggyőző. Amúgy a mexikói válogatottból elég sok embernek nagyon meggyőző a játéka.sjay írta:Szerintem nem való a Barcába. És remélem nem is jön vissza, mert nekem valahogy a többi fiatal játéka szimpatikusabb!
Kölcsönadogatták, először más angol csapatoknak, aztán tavasszal a Galatasarayba, de ott sem tudott sokat letenni az asztalra...ozsimiki írta:bár bevallom én se tudom,h egyáltalán még ott van e
attól még leigazolhatnánk...S.Agüero írta:Olyan 3 éve ment el tőlünk. Nem sok esély van leigazolni.tudomka958 írta:ahogy látom ügyes gyerek...
nem kéne leigazolnunk?
Jonathannal együtt.Fernando írta:House írta:Boldogat, bárhol is vagy.Nem csak neked szívódott föl. Majd a vb-n láthatjuk!