MichaaBee írta:A legerősebb feljutó a legerősebb kieső helyét foglalja el.
Egyébként szerintem egyáltalán nem lett kiegyensúlyozottabb az új motor, sőt.
Maradt a régiben, csak a középpálya értékelések lettek átkeresztelve...
Pontosan. Ami nekem épp kapóra jött, mert sokan játszanak még mindig 3 belső középpályással, de meggyőződésem, hogy a középre irányított szélső sokkal jobb értékeket nyújt (főleg kp-n), ezért nagy előnyöm van, legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják.
Más, számomra nagyon fontos!
Kérdés, hogy szerintetek van-e esélyem (tapasztaltabbak érdekelnének, hátha már volt hasonló helyzetben részük, lentebb kifejtem majd.)
Kupaellenfelem: utóbbi két meccse, az egyik bajnokság, a másik kupa:
Kupa
bajnoki
Az én csapatom
A kérdés, hogy ennyivel elbukni a birtoklást megéri-e (itt érdekelne a tapasztaltabb játékosok véleménye), asszem nem túl nagy százalék, akkor meg elég erős lehet az ellentámadás taktikám. Ha ez bejön, akkor már csak az esetleges középen támadását kell kivédekeznem, ami akár sikerülhet is így. Ami igazából érdekel, hogy inkább lazázzak és tördeljek játékot és megpróbáljak elérni egy kevéssé csúfos vereséget, vagy megpróbáljak valamilyen csoda folytán továbbjutni, ezzel nagy pénzeket szakítva, (legfeljebb 25000-t

) és dicsőséget szerezni, de vállalva a kockázatát annak, hogy a következő körben menthetetlenül szétrúgják a valagamat és az önbizalom a béka segge alá csökken.
Vélemények?