2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen de nekünk a szakmai stábunk is 5 brazilból áll asszem...Mr. Master írta:Luxemburgo, Baptista, Ronaldo, Robinho, Roberto Carlos Cicinho ez hat
Belletti, Ronaldinho, Motta, Deco, Edmilson, Silvinho ez is hat. Szóval nem sokkal brazilosabbak, mint mi...
Valszeg ha Laportájék opciot szereztek rá, akkor terveik is vannak veleCooltiszo írta:Cicinho 25 éves, jó játékos, de mi meg egy 22 éves Daniel Alvesre szereztünk opciós jogot, aki legalább oylan jó!
télleg, ez eszembe se jutottCooltiszo írta:Cicinho 25 éves, jó játékos, de mi meg egy 22 éves Daniel Alvesre szereztünk opciós jogot, aki legalább oylan jó!
pedig csak azért került be mert sem Cafu, sem pedig Belletti nem tudott elmenni a kupáraretek írta:Hát igen...Mr. Master írta:Nem tudom. Lhet, h jó vétel lesz, de egyelőre nem vagyok elájulva ettől a gyerektől. Nem tett le semmi komolyat az asztalra. Volt egy jó konföderációs kupája és kész. Barosnak is volt egy jó EB-je és most hol van? Kidobták egy bl-győztes csapattól, és ment az Aston Villába. Hát szerintem ennyit erről a Cicinhorl. De ha már a realba megy, akkor adja el őt a csapata jóval áron felül!
De azé jól szerel meg minden,pontosan passzol,és gyors és jól cselez...
Azé a nem lehet 1 brazil válogatottba csak úgy bekerülni!
Hát igen...Mr. Master írta:Nem tudom. Lhet, h jó vétel lesz, de egyelőre nem vagyok elájulva ettől a gyerektől. Nem tett le semmi komolyat az asztalra. Volt egy jó konföderációs kupája és kész. Barosnak is volt egy jó EB-je és most hol van? Kidobták egy bl-győztes csapattól, és ment az Aston Villába. Hát szerintem ennyit erről a Cicinhorl. De ha már a realba megy, akkor adja el őt a csapata jóval áron felül!
Meg amilyen hülye Perez, Cicinhoé is ad 20 milliót...Vito írta:pedig most nagy a divatja a dél-amerikai telepesek Európába hozásának.
minden valamirevaló kétlábú dél-amerikai menekül át az öreg kontinensre focizni.