A múlt, a jelen és a jövő mezei
És arról nem tudtok valamit,hogy a Nike az új mezeket mikor mutatja be?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem mezszponzor lett, hanem csak olyan, mint a Nike, Estrella Damm vagy a Katalán tv.Fevernova írta:Srácok!
Turkish Airlaines ott lesz a mezünkön az UNICEF helyén? Erről valami infó?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
Szerintem azért takarják el, mert az új mezre is rá fogják nyomtatni és majd lehet kapni FWCC-set külön, meg lehet kapni simát emblémák nélkülEnjoy írta:
Ill. bemutatják a 2009-es Fifa World Club Champions-os mezt?
Vagy ezt nem értem, h mit kell rajta eltakarni, gondolom ua, mint amiben nyomták eddig.
Barca Store - link

-
- Capitá del Barça
Nah, végre vmi hivatalos infó:
Barca Store - link
Június 5-én mutatják be hivatalosan, de előtte úgyis fog már készülni egy-két kandi kép.
Vagy ezt nem értem, h mit kell rajta eltakarni, gondolom ua, mint amiben nyomták eddig.
Barca Store - link
Aztán lehet, hogy azon is változtattak valamit.
Mindenesetre alig várom már 5-ét!
Barca Store - link
Június 5-én mutatják be hivatalosan, de előtte úgyis fog már készülni egy-két kandi kép.

Barca Store - link
Aztán lehet, hogy azon is változtattak valamit.
Mindenesetre alig várom már 5-ét!

- vargaakos
- Capitá del Barça
Nyugi jópár évig nem lesz fehér mezünk. Megkockáztatnám az is hogy sohasem lesz.fanbarca írta:Nekem nagyon tetszenek az új mezek, kicsit megfogott az idegenbeli fekete gatya (vagy szürke), még a divatot is úgy látszik igyekeznek követni!
Amúgy én szeretnék végre egy fekete vagy fehér idegenbelit!

Nekem bejönnek az új mezek. A gallér nem a kedvencem, de majd felpróbálok valószínűleg egy idegenbelit.
off: (oldasd a privát üzeneteid és változtasd meg az avatárodat)

- fanbarca
- Entrenador del Barça
S egy krémszínű, az a 2004-2005ös szezonban volt! És egy régebbi sötét-kék?mindorokke_barca írta:Amúgy én szeretnék végre egy fekete vagy fehér idegenbelit!![]()
![]()
fehér mezt? Emlékszem egyszer volt a gatyában egy vékonyka fehér csík. Az akkori felháborodásnak köszönhetően kb néhányszáz évre biztosítva lett, hogy a Barcelonanak nem lesz fehér meze.
més que un club
-
- Entrenador del Barça

fehér mezt? Emlékszem egyszer, néhány éve volt a gatyánkban egy vékonyka fehér csík. Az akkori felháborodásnak köszönhetően kb néhányszáz évre biztosítva lett, hogy a Barcelonanak nem lesz fehér meze.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2010.05.15. 21:02:28-kor.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nekem nagyon tetszenek az új mezek, kicsit megfogott az idegenbeli fekete gatya (vagy szürke), még a divatot is úgy látszik igyekeznek követni!
més que un club
-
- Capitá del Barça
A Viva La Vida-s meccsre hangolódós muzsikánkat is lenyultáktorrentkiller írta:Nem vettétek még észre, hogy ha nekünk egy fajta mezben megy a játék, akkor azt a kövi évben pár csapat lenyúlja?Enjoy írta: A sárga-zöld MU-s mez, olyan, mint a mi tavalyi hazai mezünk![]()
Pl. Tavaly a kettéosztott cuccban végigvertük a világot, most a mu koppintja.
De 05/06os szezonbeli 2. mezt (kukásmellény) a kövi idényben a cselzi húzta le. Pedig itt még azt sem lehetne h sportszergyártón belül marad.

Azt hiszem Hamburg, vagy valamelyik Bundesliga-s csapat meccse előtt hallottam többször is.
Nah, de a jelenlegi lazac mezünket nem hiszem, hogy valaki is lemerné koppintani

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nem vettétek még észre, hogy ha nekünk egy fajta mezben megy a játék, akkor azt a kövi évben pár csapat lenyúlja?Enjoy írta: A sárga-zöld MU-s mez, olyan, mint a mi tavalyi hazai mezünk

Pl. Tavaly a kettéosztott cuccban végigvertük a világot, most a mu koppintja.
De 05/06os szezonbeli 2. mezt (kukásmellény

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Okéokéfeldtam:D:D!
De pl Liverpool most 2010-2012 ig adta ki az ujj mezét akkor azok meg sok zséétől esnek el
! 
De pl Liverpool most 2010-2012 ig adta ki az ujj mezét akkor azok meg sok zséétől esnek el

-
- Entrenador del Barça
Azért mert a mezeladás jelentős pénzforrásnak számít és ha minden évben ugyanaz lenne akkor nem vennék őket, mert minek ?Csak egyet nem értek miért kell minden évbe ujj mez minden csapatnak?
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Hmm nem rosszak Szerintem jol néz ki mindegyik mez!
Csak egyet nem értek miért kell minden évbe ujj mez minden csapatnak?:)
Csak egyet nem értek miért kell minden évbe ujj mez minden csapatnak?:)
- Dave87
- Capitá del Barça
OFF: Tudom, hogy nem éppen ide tartozik, de pár hete láttam fényképeket a MU jövő évi mez-garnitúrájáról. Szerintem elég gagyi lett...
Visszanyúltak az alapító színekhez, de elég érdekes lesz zöld-sárgában a United.
Gondoltam megosztom:
http://www.redcafe.net/f6/manchester-un ... -a-286156/
Visszanyúltak az alapító színekhez, de elég érdekes lesz zöld-sárgában a United.
Gondoltam megosztom:
http://www.redcafe.net/f6/manchester-un ... -a-286156/
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Nah, szerintem ezek elég vagányak, kicsit én is örülök a piros gatyának, a poló is rendben, az idegenbeli gatya nagyon szép, de a poló nem annyira, jobban örülnék másnak!shevy írta:Jövő évi mezek:
Amúgy szerintem korántsem biztos, hogy ezekkel a mezekkel fogunk játszani jövőre, mert új elnökünk lesz, és valószínűleg lesz mezszponzor is, és az Unicef eltűnik, nemde?
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."
Visca el Barca! Visca Catalunya!

Visca el Barca! Visca Catalunya!
Nem a sajátom de elvileg így kellene kinéznie.barca 1986 írta:sziasztok,
lécci tegyetek már fel saját 05/06 hazai mezetekről képet
vettem egyet az ebay-en és kamunak érzem. az anyaga is elég kemény
az oldalcímkét tegyétek fel + a nyakrészt, ahol a 90, a nikepipa, és a méretmegjelölések vannak
veri köszi
http://www.uksoccershop.com/images/2640.jpg
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
sziasztok,
az oldalcímkét tegyétek fel + a nyakrészt, ahol a 90, a nikepipa, és a méretmegjelölések vannak
veri köszi
veri köszi
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
piké jellegű póló nem tetszik egy barcásnak?Bányász írta:Én kivagyok a galléroktól...Ha galléros lesz az nekem gáz.Nem veszem meg.
Titkon reméltem,h a kapus mezből csinálnak idegenbelit jövőre,azt nagyon csíptem volna.Ezek nem rosszak de semmi extra.Semmi új meg meglepő.

ízlések és pofonok, én pólót önmagában, csak pikét veszek fel kb 10 éve
ing alá is felvenném, csak úgy hülyén nézne ki
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem is a kék gatya tetszik jobban, de ízlés kérdése. Ezt is meg lehetne oldani úgy, mint a meznél, hogy mindkét színből van a nacin és akkor mindkét "tábor" igénye ki lenne elégítve. Csíkosan bár lehet bénán nézne ki a naci, de ha esetleg középen el lenne felezve, egyik fele gránátvörös, másik fele kék, az még talán beleférne. 
Katalunya képe így lenne átalakítva:

Katalunya képe így lenne átalakítva:

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Piros gatya?
A kék sokkal jobban tetszik, de nem ez a legnagyobb problémám: az a gallér. Nagyon nem csípem a galléros mezeket, nem kinézetre, viselni.
Már nagyon kéne egy remek mez, de azt hiszem nem a galléros lenne az, de akkor még túl sokat kéne várni a következőre.