Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mezszponzor lett, hanem csak olyan, mint a Nike, Estrella Damm vagy a Katalán tv.Fevernova írta:Srácok!
Turkish Airlaines ott lesz a mezünkön az UNICEF helyén? Erről valami infó?
Szerintem azért takarják el, mert az új mezre is rá fogják nyomtatni és majd lehet kapni FWCC-set külön, meg lehet kapni simát emblémák nélkülEnjoy írta:
Ill. bemutatják a 2009-es Fifa World Club Champions-os mezt?
Vagy ezt nem értem, h mit kell rajta eltakarni, gondolom ua, mint amiben nyomták eddig.
Barca Store - link
Nyugi jópár évig nem lesz fehér mezünk. Megkockáztatnám az is hogy sohasem lesz.fanbarca írta:Nekem nagyon tetszenek az új mezek, kicsit megfogott az idegenbeli fekete gatya (vagy szürke), még a divatot is úgy látszik igyekeznek követni!
Amúgy én szeretnék végre egy fekete vagy fehér idegenbelit!
S egy krémszínű, az a 2004-2005ös szezonban volt! És egy régebbi sötét-kék?mindorokke_barca írta:Amúgy én szeretnék végre egy fekete vagy fehér idegenbelit!![]()
![]()
fehér mezt? Emlékszem egyszer volt a gatyában egy vékonyka fehér csík. Az akkori felháborodásnak köszönhetően kb néhányszáz évre biztosítva lett, hogy a Barcelonanak nem lesz fehér meze.
Amúgy én szeretnék végre egy fekete vagy fehér idegenbelit!
A Viva La Vida-s meccsre hangolódós muzsikánkat is lenyultáktorrentkiller írta:Nem vettétek még észre, hogy ha nekünk egy fajta mezben megy a játék, akkor azt a kövi évben pár csapat lenyúlja?Enjoy írta: A sárga-zöld MU-s mez, olyan, mint a mi tavalyi hazai mezünk![]()
Pl. Tavaly a kettéosztott cuccban végigvertük a világot, most a mu koppintja.
De 05/06os szezonbeli 2. mezt (kukásmellény) a kövi idényben a cselzi húzta le. Pedig itt még azt sem lehetne h sportszergyártón belül marad.
Nem vettétek még észre, hogy ha nekünk egy fajta mezben megy a játék, akkor azt a kövi évben pár csapat lenyúlja?Enjoy írta: A sárga-zöld MU-s mez, olyan, mint a mi tavalyi hazai mezünk
Azért mert a mezeladás jelentős pénzforrásnak számít és ha minden évben ugyanaz lenne akkor nem vennék őket, mert minek ?Csak egyet nem értek miért kell minden évbe ujj mez minden csapatnak?
Nah, szerintem ezek elég vagányak, kicsit én is örülök a piros gatyának, a poló is rendben, az idegenbeli gatya nagyon szép, de a poló nem annyira, jobban örülnék másnak!shevy írta:Jövő évi mezek:
Nem a sajátom de elvileg így kellene kinéznie.barca 1986 írta:sziasztok,
lécci tegyetek már fel saját 05/06 hazai mezetekről képet
vettem egyet az ebay-en és kamunak érzem. az anyaga is elég kemény
az oldalcímkét tegyétek fel + a nyakrészt, ahol a 90, a nikepipa, és a méretmegjelölések vannak
veri köszi
piké jellegű póló nem tetszik egy barcásnak?Bányász írta:Én kivagyok a galléroktól...Ha galléros lesz az nekem gáz.Nem veszem meg.
Titkon reméltem,h a kapus mezből csinálnak idegenbelit jövőre,azt nagyon csíptem volna.Ezek nem rosszak de semmi extra.Semmi új meg meglepő.