2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem Xavi meg tudná mondanimerx írta:Nincs vkinek olyan összefoglaló videó a 2004-2005-ös BL gólokról mint mondjuk a 2003-2004-esről volt(legszebb 50 gól ha jól emlékszek)???????
Ha vki tudna egy címet ahol ez megvan azt megköszönném.
hali, ha a zenét keresed, az itt van, két részletben. rapidshare-s a cucc.http://rapidshare.de/files/4070975/BAR_ ... 1.RAR.html
itt az első rész,
http://rapidshare.de/files/4071449/BAR_ ... 2.RAR.html
itt pedig a második!
Összes?Bodi írta:Ezek jó nagyok,Enrique neked mennyi idő alatt jött le az összes?A torrent elég lassú,főleg napközben.
Ezek jó nagyok,Enrique neked mennyi idő alatt jött le az összes?A torrent elég lassú,főleg napközben.Enrique írta:Antonio, ezek a torrentes videók!!![]()
Még most is borsózik tőle a hátam, BAROMI NAGYOK!!!![]()
![]()
![]()
Tényleg köszi, rohadt jóóó!!
Köszönöm!Boixos írta:a torrent sok helyről szedi a cuccot, tehát egy fájlt, akár 100 gépről is letölthet. ahogy neked tölti, egyidejűleg rólad is továbbadja vkinek a cuccot. ha nálad már kész van, és minden okés, akkor ki tudod törölni a 'feladatot' a progiból, de csak a feladatot, nehogy a letöltött cucc is elszálljon (mindkét lehetőséget felajánlja).
Komolyan mondom ez a csávó lenyügőző.Kár hogy tegnap nem mentek neki a szabik.Xavi írta:Új Ronaldinho csel a láthatáron... Tegnap megpróbálta, de szerintem lesz még jobb is!!!
Őrület:
Ronaldinho csel
Jobb klikk, cél mentése másként...
Tényleg... Valami rémlik, de csak halványan... Biztos csak azért tűnt újnak, mert a Barcában még nem láttam tőle...Enrique írta:Nem-nem, ez nem új, ezt már a Gremioban is megcsinálta, ráadásul ott be is jött neki! Csak azóta meccsen sztem még nem próbálta - de akkor is nagyonnaaagy!!!Xavi írta:Új Ronaldinho csel a láthatáron... Tegnap megpróbálta, de szerintem lesz még jobb is!!!
Őrület.![]()
Én Winampot használok az tuti józsoltman írta:segitsetek! letöltöttem a barca-betis videot es a real palyert de az avi kibontot nem találja a gép