2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem tudom... gondolom majd kapcsolgatnak... és nézhetjük ronaldo hisztizését a helyett h hallgatnánk ahogy 98.000 ember ollézik...Sanama írta:Miért most hogy lesz?visca el barca írta:nem lesz gond este![]()
amugy nem értem h a sport 1-2 miért nem tudja a két csatornáján külön adni a két meccset....
tökömnek se hiányzik ez a kapcsolgatás...
Sport1-en fog menni mindkettő, és mondjuk 5perc ebből 5perc abból?
Hát nekem se.visca el barca írta:nem lesz gond este![]()
amugy nem értem h a sport 1-2 miért nem tudja a két csatornáján külön adni a két meccset....
Miért most hogy lesz?visca el barca írta:nem lesz gond este![]()
barcafan0911 írta:De szép lesz hazai pályán bajnoknak lenni az utolsó fordulóban.(Csak el ne kiabáljam magam). Már gondolom elkészítették a "különleges" mezeket is az ünneplésre, amin egy 20-as szám lesz látható. 3 dolgot szeretnék látni az este: 1. Bajnoki győzelem. 2. Messi tripla. 3. Bojan kezdése. +1. Madridi szenvedés.
Szeritnem Ők már belenyugodtak az ezüsérembe.bence-barca írta:NEm rosszindulatból, tán nálunk is csinálnák páran, ha fordítva lenne a helyzet, de ha mondjuk rúgunk neki 4-5-6 gólt pár madridista biztos azzal fog jönni, h direkt lefeküdtek ellenünk...
Tudom csak hülyültem...Fernando írta:Szerintem meg adott a kezdő. Nemtudom mit kel problémázni:
Valdés,- Alves, Puyol, Piqué, Abidal,- Touré, Busquets, Keita,- Pedro, Ibrahimovic, Messi
Tdavid: Ez már csak azért sem fog elhangzani, mert az a mondat lefordítva annyit tesz: "Gyerünk fiúk! Irány a másodosztály!"
FtcSikiHun írta:
Én a következő kezdővel állnék fel este: