Guardiola írta:..........Guardiola:
...Meg fogjuk hallgatni a kéréseit, de csak azokat fogjuk teljesíteni amikkel 100%-osan egyetértünk. Ha valami olyasmit kér, ami nem szerepel a terveinkben, azt nem fogjuk teljesíteni...
Ezt most hogyan értsem? Mert számomra úgy hangzik mintha ilyen nagyképűen azt sugallaná meghallgatlak, de úgyis az lesz amit én mondok...
Guardiola írta:..........Üzbegisztán:
Ez egy ellentmondás, nem lehet, hogy a melleden hord az UNICEF logóját és evvel egy időben együttműködj egy olyan országgal mint Üzbegisztán. Ha létezik ilyen megegyezés, azt azonnal meg fogjuk szüntetni.
Most ebben mi a probléma? Miért fáj ez neki, miért akarja a szerződést megbontani?
Guardiola írta:..........Fernando Torres:
Nem beszéltem vele, és jelenleg nem megoldás számunkra.
Kiváncsi vagyok, sok helyen emlegették hogy Rosell őt akarja. De én azt mondom csak akkor ha Zlatan megy, akkor jöjjön.
Guardiola írta:..........választási szövetség:
Nem fogunk senkivel egyezséget kötni.
Ezt le mertem volna fogadni...
Guardiola írta:.......... Foster projekt:
A hatalmas költségeket figyelembe véve, nem fogjuk támogatni, ahogy meg vagyok győződve nem támogatná senki. Lehetetlen, hogy véghezvigyél valami hasonlót. Szeretnénk újraformálni a stadiont és be is szeretnénk fejezni.
Itt most mi nem tetszik neki? Az, hogy nem úgy lenne ahogy ő akarja? Vagy mi?
Guardiola írta:.......... az ultrák radikális csoportjai:
Gratulálok Laportanak a bátor elhatározásért, hogy ezeket a szélsőséges csoportokat, a stadionon kívül tartsa.
Ez ilyen csipkelődős beszólás vagy ő is támogatja ezt?
Nem tudom, nekem nem szimpatikus a Rosell. Sajnos ő fogja megnyerni ebben valamilyen szinten biztos vagyok, de nem csípem az embert. Ám ha csak jókat tesz a klubnak akkor oké. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből...