2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
35ig meg se álljon. okéAndris írta:Fú, ha ez igaz, akkor melegen ajánlom h 35ig meg se álljon.![]()
45+3+4x7 ??? ezbeteg.
Négy középpályás ritkán játszik egy vonalban a Barçában, ráadásul Messi azért előrébb szokott lenni, mint Xavi és Iniesta.sanya10 írta:ha jönne Villa ami 100% hogy jön és Fabregas akkor nekem ez a kezdő lenne a jó vagyis nekem ez teccene:
Valdes
Alves Pique Puyol Maxwell
Yaya Toure
Messi Xavi Fabregas Iniesta
David Villa
meg ha Fabregas nem jönne de szerintem jönni fog akkor:
Valdes
Alves Pique Puyol Abidal
Toure
Xavi Iniesta
Messi Villa Ibrahimovic
Reméljük, hogy Bojan játékjogát semmiképpen sem.Lionel85 írta:És a 3 opció az mit takar?noname írta:pont ezt a hírt akartam linkelni.
AMúgy itt egy "szebb" link: KATT
A hír szerint(ha jól értem) megegyezés született VIlla ügyben. 45 millió euró+3 opciós. A fizetése pedig 7 millió euró lesz, továbbá 4 évre jön.
NOs, 45-re számítottam. A 7 milliós fizetés is teljesen reális, hiszen Henry kap 6-ot.
Ha igaz, nem volt olcsó, de Alves se volt az.
És a 3 opció az mit takar?noname írta:pont ezt a hírt akartam linkelni.
AMúgy itt egy "szebb" link: KATT
A hír szerint(ha jól értem) megegyezés született VIlla ügyben. 45 millió euró+3 opciós. A fizetése pedig 7 millió euró lesz, továbbá 4 évre jön.
NOs, 45-re számítottam. A 7 milliós fizetés is teljesen reális, hiszen Henry kap 6-ot.
Ha igaz, nem volt olcsó, de Alves se volt az.
Teljesen egyetértek. Ilyen szinten mindössze két embert tudok elképzelni mint alternatíva, Essien és Cambiasso. Esély egyikükre sincs, és szükségünk sincs rájuk, hiszen itt van nekünk a Szikla. Még itt van.barca0417 írta:Az a baj, ha Touré elmenne, jelenleg nincs senki a piacon aki 1 az 1 -ben pótolni tudná őt. Pedig akkor kéne egy védekező kp, mert Busi egyedül kevés lenne egy egész egész szezonra. Keita pedig, bár annak lett véve, nem védekező kp. Ninscenek is nagy szerelései. Az Athleticben pedig talán ez az egyetlen poszt, ahol nincsen egy 'ígéret" szóval onnan sem lehetne felhozni vkit.
A legjobb az lenne ha maradna Yaya, de ezt tudjuk.
Andris írta:Na rajta. Továbbra is figyelmeztetnék mindenkit:
NEM LEHET TILTOTT OLDALRÓL LINKELNI.
NEM LEHET PONTOS FORRÁSMEGJELÖLÉS NÉLKÜL ÚJ INFOT BERAKNI.
NEM LEHET ALAPOS MAGYARÁZAT ÉS INDOKLÁS NÉLKÜLI FELÁLLÁSOKKAL AGYONÜTNI A TOPICOT.
[...........]
és jó volna, ha a valóságtól nem rugaszkodnátok el.
Ha valaki Mascheranot szeretné a csapatba teszemazt, akkor az szvsz egy módon elfogadható vélemény: megindokolva hogy mik azok a játékelemek és eddig tőle látott dolgok amik alkalmassá teszik a mi középpályánkra, melyik csapatból, mennyiért és miért lehetne elhozni. Miért jobb arra az egyetlen egy posztra, mint a jelenlegi három profi védekező középpályásunk. És még sorolhatnám.
Jaa, hogy te már így ezt el is döntötted, hogy Masch jön hozzánk?Corvy írta:véleményem szerint:
------------ VV -----------------
Alves - Puyol - Pique - Abidal
---------- Masch ---------------
------- Xavi - Cesc ----------
---- Messi - Villa - Iniesta -------
akármennyire nemtetszik, ez lesz erőltetve.
illetve pedro , ibra , bojan gyengébb ellenfelekre
"Erőltetve" itt semmi nem lesz, Pep nem az az edző. Masch ne jöjjön, favágó, nem való ő ebbe a csapatba...Corvy írta:véleményem szerint:
Igen ez még sanszosabb, reméljük Pep tudja mit csinál de egyre inkább kezdem azt hinni hogy mindhárman játszani fognak és Zlatan viszont menni fog.Corvy írta:véleményem szerint:
S.Agüero írta:Úristen!SuperMessi írta:Sajnos Toure valószínűleg benne lesz a Cesc bizniszben, Masch viszont nagyon jönne és Pep is meg akarta őt szerezni tavaly szóval nem kizárt egy hasonló felállás jövőre szvsz:
------- Xavi - Iniesta ----------
---- Messi - Villa - Cesc -------
Fabregas a bal támadó poszton? Ő irányító középpályás.
Mascherano fujj az nehogy idejöjjön.
Favágó, nála Sergio is 100x jobb.
Szvsz Ibra marad úgyis minimum egy évet.![]()
Úristen!SuperMessi írta:Sajnos Toure valószínűleg benne lesz a Cesc bizniszben, Masch viszont nagyon jönne és Pep is meg akarta őt szerezni tavaly szóval nem kizárt egy hasonló felállás jövőre szvsz:
------- Xavi - Iniesta ----------
---- Messi - Villa - Cesc -------