Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
noname
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:14:56

Kiemeli a hír, hogy nekünk egy játékosunk se része az üzletnek. A 3 opció gondolom a szokásos. Hány gólt lő, mit nyerünk vele, a meccsek hány százalékán lép pályára. NOs, a 45 milla soknak tűnik, de Henry is eddig benne volt 3*6+24=48 millába. Továbbá Benzema is vmi 40 millába fájt a Realnak.
Sajnos a mai piacon ezek a reaális árak, figyelembe véve, hogy mi ezt a pénzt zsebből fizetjük ki, nem pedig banki kölcsönök segítségével. Én örülnék Villának. Alvesnek is örültem, pedig ő is 30 milla felett volt.
A Fifa egy szégyen
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:14:32

Andris írta:Fú, ha ez igaz, akkor melegen ajánlom h 35ig meg se álljon. :roll:
45+3+4x7 ??? ezbeteg.
35ig meg se álljon. oké
Villanak mi köze van ahhoz,hogy a Valencia mennyiért adja?

Egyébként tavaly is ennyi lett volna ... Nem értem akkor most mi van.
Veszünk egy 29éves csatárt annyiért,amennyiért 28évesen is megvehettük volna. Ez gáz.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:14:05

sanya10 írta:ha jönne Villa ami 100% hogy jön és Fabregas akkor nekem ez a kezdő lenne a jó vagyis nekem ez teccene:
Valdes
Alves Pique Puyol Maxwell
Yaya Toure
Messi Xavi Fabregas Iniesta
David Villa
meg ha Fabregas nem jönne de szerintem jönni fog akkor:
Valdes
Alves Pique Puyol Abidal
Toure
Xavi Iniesta
Messi Villa Ibrahimovic
Négy középpályás ritkán játszik egy vonalban a Barçában, ráadásul Messi azért előrébb szokott lenni, mint Xavi és Iniesta.

A másik kezdő már jobban néz ki, csak annyi kiegészítéssel, hogy Ibrahimovics nem annyira jó balszélsőnek, akkor már inkább Villa.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:12:28

Én azért sokallom ám azt a 45 millát srácok. Komolyan azt hittem 35-40 körül már a miénk lesz. A fizuja meg nem úgy volt még tavaly, hogy 5-6 millát adtunk volna neki és hajlandó lett volna elfogadni csak jöhessen? Szerintem tavaly óta drágult és a fizuja is emelkedett. Azon kívül, hogy jön nem volt valami eredményes tárgyalás. Mindenből a maxot fizettük ki vagy mi?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.18. 21:11:00

Lionel85 írta:
noname írta:pont ezt a hírt akartam linkelni.
AMúgy itt egy "szebb" link: KATT
A hír szerint(ha jól értem) megegyezés született VIlla ügyben. 45 millió euró+3 opciós. A fizetése pedig 7 millió euró lesz, továbbá 4 évre jön.
NOs, 45-re számítottam. A 7 milliós fizetés is teljesen reális, hiszen Henry kap 6-ot.
Ha igaz, nem volt olcsó, de Alves se volt az. :wink:
És a 3 opció az mit takar?
Reméljük, hogy Bojan játékjogát semmiképpen sem. :?

lehet hülyeséget mondok, de a brazil csatárunk annó valamilyen csereüzlet alapjaként jött nem? Nem lehet, hogy ő is a Villa ügy része újból?

Szerk.: Ez így elég drágának tünik, reméljük, hogy még ígyis megérte :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.05.18. 21:13:18-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Andris
Adminisztrátor

2010.05.18. 21:10:55

Fú, ha ez igaz, akkor melegen ajánlom h 35ig meg se álljon. :roll:
45+3+4x7 ??? ezbeteg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sanya10
Barça C

2010.05.18. 21:10:48

ha jönne Villa ami 100% hogy jön és Fabregas akkor nekem ez a kezdő lenne a jó vagyis nekem ez teccene:
Valdes
Alves Pique Puyol Maxwell
Yaya Toure
Messi Xavi Fabregas Iniesta
David Villa
meg ha Fabregas nem jönne de szerintem jönni fog akkor:
Valdes
Alves Pique Puyol Abidal
Toure
Xavi Iniesta
Messi Villa Ibrahimovic
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:08:38

noname írta:pont ezt a hírt akartam linkelni.
A hír szerint(ha jól értem) megegyezés született VIlla ügyben. 45 millió euró+3 opciós. A fizetése pedig 7 millió euró lesz, továbbá 4 évre jön.
NOs, 45-re számítottam. A 7 milliós fizetés is teljesen reális, hiszen Henry kap 6-ot.
És a 3 opció az mit takar?
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:06:17

pont ezt a hírt akartam linkelni.
A Fifa egy szégyen
duncan
Jugador del Barça

2010.05.18. 21:02:52

http://translate.google.hu/translate?hl ... barsa.html

Új hír az elmundoról ! Elég konkrétnak tűnik, már csak Cesc hiányzik és a hír,hogy Yaya marad. :wink:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.18. 20:55:55

barca0417 írta:Az a baj, ha Touré elmenne, jelenleg nincs senki a piacon aki 1 az 1 -ben pótolni tudná őt. Pedig akkor kéne egy védekező kp, mert Busi egyedül kevés lenne egy egész egész szezonra. Keita pedig, bár annak lett véve, nem védekező kp. Ninscenek is nagy szerelései. Az Athleticben pedig talán ez az egyetlen poszt, ahol nincsen egy 'ígéret" szóval onnan sem lehetne felhozni vkit.
A legjobb az lenne ha maradna Yaya, de ezt tudjuk.
Teljesen egyetértek. Ilyen szinten mindössze két embert tudok elképzelni mint alternatíva, Essien és Cambiasso. Esély egyikükre sincs, és szükségünk sincs rájuk, hiszen itt van nekünk a Szikla. Még itt van. :roll: Remélem nem üldözi el a vezetőség és Pep (igazából gőzöm sincs, hogy mi lehet a háttérben de jól esik ezt mondani a kicsi szívemnek :D )
Ennek a Barcának, ha tetszik, ha nem, Touré az alappillére, és az is kell maradjon.

Ha Fabregas érkezne -mint említettem már- sokat bővülnének a taktikai lehetőségek. Szívem szerint nem szertném, hogy itt játszon, főleg nem ilyen áron (mint ahogy kinéz), de egyreinkább megbarátkozok az ötlettel és rájövök, hogy szükségünk van rá. Komoly gondok lehetnek ha Xavi vagy Iniesta kiesik hosszú időre, Fabre az egyetlen játékos lehet aki teljesmértékben pótolni tudja bármelyikőjüket.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 20:49:54

Na ahogy olvashatjuk Cesc megjárta Londont és haza is tért,azaz már újra Barcelonában van. Remélem sikerült azért valami megbeszélni Wengerrel.

Amit láthatunk (as.com) 35 lepedő lesz az ár alsó határa. Én egy olyan 38-42közé saccolom,és megéri bőven azt a pénzt,persze ez egyéni vélemény.

Viszont nagyon nem akarom,hogy Touré elmenjen. Remélem nem Eto'o 2lesz,és Pep kiáll a nyílvánosság elé,és elmondja,hogy mi lesz.
Remélem Touré marad.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.18. 20:42:05

Az a baj, ha Touré elmenne, jelenleg nincs senki a piacon aki 1 az 1 -ben pótolni tudná őt. Pedig akkor kéne egy védekező kp, mert Busi egyedül kevés lenne egy egész egész szezonra. Keita pedig, bár annak lett véve, nem védekező kp. Ninscenek is nagy szerelései. Az Athleticben pedig talán ez az egyetlen poszt, ahol nincsen egy 'ígéret" szóval onnan sem lehetne felhozni vkit.
A legjobb az lenne ha maradna Yaya, de ezt tudjuk.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.18. 20:41:32

Mi értelme van tele trágyázni a topikot ezekkel a hülye felállásokkal?
:roll:

teccene.omg. ez mióta msn ?
:roll:

Mellesleg, hogy ne legyen off, és sértő:

Szerintem Villára szükségünk van, Ibra is maradjon még egy évig, küzdjön harcoljon a helyéért a csapatban. Fabregas sem lenne egy utolsó reklámfogásnak, és a variációs lehetőségeket is jelentősen bővíteni.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.18. 20:38:24

Kíváncsi vagyok azért még Ibrára. Mert vannak olyan hírek hogy marad, olyan is hogy megy. A maradása a logikus, de kérdem én: Ha marad, akkor Pep mér padoztatta az utolsó meccseken? Persze az is benne volt, hogy a bajnokságba is kerülhet ha játszik, de ha így gondolkozunk akkor jövőre sem lesz jobb. Én nagyon kedvelem őt, egyik kedvenc csatárom Torresel egyetemben, de lehet, hogy ez nem Ibra csapata. A nyár majd eldönti mi lesz, Torresnek 100, hogy jobban feküdne a poszt, de Ibra szerintem még maradni fog. Ha viszont mégsem, és elmegy, és jön Torres akkor az olyan, mintha Torres jött volna anno az Interből. Az biztos, hogy Torresnek ez jobban feküdne, de valószínű Ibra kap még 1 évet, és ha nem megy neki, akkor Villa és Messi mellett Bojan és Pedro kaphatnak több lehetőséget, és jöhet majd mondjuk Torres.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.18. 20:32:08

Andris írta:Na rajta. Továbbra is figyelmeztetnék mindenkit:

NEM LEHET TILTOTT OLDALRÓL LINKELNI.

NEM LEHET PONTOS FORRÁSMEGJELÖLÉS NÉLKÜL ÚJ INFOT BERAKNI.

NEM LEHET ALAPOS MAGYARÁZAT ÉS INDOKLÁS NÉLKÜLI FELÁLLÁSOKKAL AGYONÜTNI A TOPICOT.

[...........]

és jó volna, ha a valóságtól nem rugaszkodnátok el.
Ha valaki Mascheranot szeretné a csapatba teszemazt, akkor az szvsz egy módon elfogadható vélemény: megindokolva hogy mik azok a játékelemek és eddig tőle látott dolgok amik alkalmassá teszik a mi középpályánkra, melyik csapatból, mennyiért és miért lehetne elhozni. Miért jobb arra az egyetlen egy posztra, mint a jelenlegi három profi védekező középpályásunk. És még sorolhatnám.

Masch mint tudjuk a Liverpoolból érkezne és tavaly másfél hónapon keresztül hajszolta őt Pep, talán ebből látszik hogy alkalmas lenne a mi középpályánkra, bár mint azt a HSZ-ban is jeleztem én nem ezt szeretném hanem azt h Touré maradjon de a jelek szerin menni fog, egy lehetséges felállást vázoltam csak és a friss híreket ismerve talán nem is rugaszkodtam el annyira a valóságtól. Talán elkelne egy FCB 10/11-es topic is szvsz. Peace
Andris
Adminisztrátor

2010.05.18. 20:22:56

Na rajta. Továbbra is figyelmeztetnék mindenkit:

NEM LEHET TILTOTT OLDALRÓL LINKELNI.

NEM LEHET PONTOS FORRÁSMEGJELÖLÉS NÉLKÜL ÚJ INFOT BERAKNI.

NEM LEHET ALAPOS MAGYARÁZAT ÉS INDOKLÁS NÉLKÜLI FELÁLLÁSOKKAL AGYONÜTNI A TOPICOT.

[...........]

és jó volna, ha a valóságtól nem rugaszkodnátok el.
Ha valaki Mascheranot szeretné a csapatba teszemazt, akkor az szvsz egy módon elfogadható vélemény: megindokolva hogy mik azok a játékelemek és eddig tőle látott dolgok amik alkalmassá teszik a mi középpályánkra, melyik csapatból, mennyiért és miért lehetne elhozni. Miért jobb arra az egyetlen egy posztra, mint a jelenlegi három profi védekező középpályásunk. És még sorolhatnám.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2010.05.18. 19:17:37

Oké, adok nektek 2 órát, mindenki vegye át magában kétszer a fórum és a Manager játékok közti különbségeket.
- József Attila
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.18. 19:12:10

Corvy írta:véleményem szerint:

------------ VV -----------------
Alves - Puyol - Pique - Abidal
---------- Masch ---------------
------- Xavi - Cesc ----------
---- Messi - Villa - Iniesta -------

akármennyire nemtetszik, ez lesz erőltetve.
illetve pedro , ibra , bojan gyengébb ellenfelekre
Jaa, hogy te már így ezt el is döntötted, hogy Masch jön hozzánk?
Semmi hír fel se reppent róla tudomásom szerint.
Ibra tényleg ezért jött, hogy majd játszik a gyengébb csapatok ellen.
VargaAron
Jugador d'estrella

2010.05.18. 19:12:06

"Erőltetve" itt semmi nem lesz, Pep nem az az edző. Masch ne jöjjön, favágó, nem való ő ebbe a csapatba...
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.18. 19:11:25

Igen ez még sanszosabb, reméljük Pep tudja mit csinál de egyre inkább kezdem azt hinni hogy mindhárman játszani fognak és Zlatan viszont menni fog.
hArpi89
Jugador del Barça

2010.05.18. 19:07:54

véleményem szerint:

---------- Toure---------------

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hArpi89 2010.05.18. 19:23:34-kor.
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.18. 19:07:10

S.Agüero írta:
SuperMessi írta:Sajnos Toure valószínűleg benne lesz a Cesc bizniszben, Masch viszont nagyon jönne és Pep is meg akarta őt szerezni tavaly szóval nem kizárt egy hasonló felállás jövőre szvsz:

------- Xavi - Iniesta ----------
---- Messi - Villa - Cesc -------
Úristen!
Fabregas a bal támadó poszton? Ő irányító középpályás.
Mascherano fujj az nehogy idejöjjön.
Favágó, nála Sergio is 100x jobb.
Szvsz Ibra marad úgyis minimum egy évet. :wink: :D

Nézd nem tudom ezen csak ma kezdtem gondolkodni. Nem hinném hogy Cesc kizárólag az álomduó pótlására érkezne, opció lehet elől is, de ez csak egy vélemény majd meglátjuk. Nehezen tudom elképzelni hogy Cesc úgy kérné el magát Londonból ahol csapatkapitány hogy ne legyen biztos abban hogy játszani fog nűlunk, na és hol máshol férne be a csapatba? Nyilván elsődlegesen rotáloódni fognak ők hárman, de sztem opció lehet elől is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.05.18. 19:09:41-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.18. 18:58:45

SuperMessi írta:Sajnos Toure valószínűleg benne lesz a Cesc bizniszben, Masch viszont nagyon jönne és Pep is meg akarta őt szerezni tavaly szóval nem kizárt egy hasonló felállás jövőre szvsz:

Úristen!
Fabregas a bal támadó poszton? Ő irányító középpályás.
Mascherano fujj az nehogy idejöjjön.
Favágó, nála Sergio is 100x jobb.
Szvsz Ibra marad úgyis minimum egy évet. :wink: :D
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.18. 18:51:50

Sajnos Toure valószínűleg benne lesz a Cesc bizniszben, Masch viszont nagyon jönne és Pep is meg akarta őt szerezni tavaly szóval nem kizárt egy hasonló felállás jövőre szvsz:

Lezárt