Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért tobb mint 10 misit fog keresni éventebarcafan írta:van azért klubhűség, nézz körül nálunk! Ronaldinho 2014... nem hiszem, h bárki lecsengetne érte 150milliót, illetve, h Ronnie elmenne-e oda ahonnan lecsengetnek 150et... (cselszkij)Barcaforever írta:Szerettem Owen-t.(A németjuhászomat Owennek hívták) De ő is,h elrontotta....Volt egy biztos helye a poolban de nem 2x annyi pénzért a madridba,4 csatár mellé.
![]()
Sok pénzéhes, kirakat focista.Hol van már itt klubhűség.....
IGAZ!!! És ezért elnézést is, bár ez a félre olvasás is már annak a következménye, amit tapasztalok mostanság...Enrique írta:Öööö...Silva, remélem nem haraxol meg, csak 1 kicsit helyesbítenék az NS-es mondatodon... "Szakértôk szerint az lenne a meglepetés, ha Samuel Eto'o, illetve a Barcelona minden fronton látványosan elhasalna, és semmit sem nyerne." Szvsz, a szakértők azt várják, h a Barca most jó lesz idén.
![]()
A többiben viszont nagyon is igazad van...
Persze-persze, igazad van! Csak azért tudod elég bosszantó, hogy imádott csapatomról bárhol szeretnék olvasni vagy csak azt olvashatom, hogy tutti elbuknak idén mindent, vagy csak a nagy riválisról olvashatom el nap-mint nap a legújabb pletykákat, hogy Ronaldo épp zuhanyzott, most Raúl épp elment kenyérért, Zidane épp kolbászt evett, JA és persze mindent nyernek idén....Boixos írta:le van szarva a sport, tele van seggnyaló, a saját kedvencüket favorizáló falloszokkal. ne izgasd magad Silvanus, a fehér Etoo! kit érdekel, h mit írogatnak összevissza! eddig sem az újságok miatt szerettük a Barcát! attól, amit írogatnak, még megbökhetünk mindenkit, és meg is fogunk, ha odafent is úgyakarják!
Még régebben azt is nyilatkozta, ha a Barca a kedvenc csapata...csak hát ugye nekunk nem kellett, 1bol megváltozott a vélemenyé, [auto_cenzúra] kis gyokér.barcafan írta:Robinho nem igazol el onnan, hisz a real az élete, Q mondta...Mr. Master írta:Ti vagy 50 millióért igazoltatok egy rakás cserét. Mi meg ingyen megvettük a tavalyi év egyik legjobb középpályását, és hozzá egy megbízható cserét, aki nem fog állandóan nyavalyogni, ha nem kap játéklhetőséget. Ha Robinho nem fog játszani náltok, akkor úgy elhúzza a belét onnan, mint a szél... Ráadásul mit értek egy Raulal vagy egy Robinhoval a kispadon?majd éhségsztrájkba kezd!
Sztem inkább olyan, mintha Puyolt PavonnalBarcaforever írta:Meg eleve ez a Dinho Robinho hasonlítgatás olyan mintha Henryt összeakarnánk hasonlítani Zidane-nal.
Enrique, sztem essünk most túl rajta, és akkor mindenki boldog lesz...Enrique írta:Ha játszanám az agyamat adminként, akkor már rég nem lennél itt, hidd el... Persze, ami késik, nem múlik. Részemről befejeztem.Swineherd írta:Hatalmas nagyság! Bocsásd meg bűneimet![]()
Én kötekszek??? Nem is tudom te mi a jó fenét csinálsz elég soxor!?
Attól, mert admin vagy, nem kell az agyadat játszani!
Ha játszanám az agyamat adminként, akkor már rég nem lennél itt, hidd el... Persze, ami késik, nem múlik. Részemről befejeztem.Swineherd írta:Hatalmas nagyság! Bocsásd meg bűneimet![]()
Én kötekszek??? Nem is tudom te mi a jó fenét csinálsz elég soxor!?
Attól, mert admin vagy, nem kell az agyadat játszani!
Hatalmas nagyság! Bocsásd meg bűneimetEnrique írta:Swine, koppanj le kérlek innen, mást se csinálsz csak kötekedsz itt mindenkivel, meg mondod a hülyeségeidet a diogo meg pgarcia nevű nevenincs játékosokról.
Köszi.