2005.08.26. 10:31:56
Elképesztő! Nagyon, NAGYON nehezen tudom megemészteni srácok azt, ami manapság megy a világban...
...és itt most ezt az eszméletlen Barca ellenességet, vagy inkább túlzott Real pártiságot értem!!!
Hihetetlen, és számomra annyira felháborító, hogy a Barca bármit tesz, bármit is csinál az nem számít, arról csak két sort írnak az újságok, arról csak 1 percben beszélnek... míg a Real két ilyen év után is a legnagyobb, a sztár, az Isten csapat, akik idén mindent vihetnek!!! A Nemzeti Sport.... fúúúú, nem is tudom mit mondjak rájuk, amikor ma is olyat képes leírni, hogy egyes szakértők szerint nem lenne meglepő, ha idén a Barca LÁTVÁNYOSAN ELHASALNA MINDEN FRONTON!!! Na persze.... pffffff!!!!! De a Real az bajnokságot nyer, meg BL-t, meg így meg úgy.....
Komolyan mi kell még ahhoz, hogy ezt a csapatot is úgy elismerjék, mint a Real-t, vagy akármelyik más nagycsapatot!!!! Angliában a ManU, az Arsenal nincs úgy elnyomva a Chelsea mellett, mint a Barca a Real mellett!!!! Vagy akár említhetném Franciaországot, vagy Németországot is! Hiába a nagy klubok, ha van egy új, feltörekvő nagy csapat, akkor azt is elismerik, beszélnek róla..... de a Barca ha bele döglik is, ha minden megnyer, akkor is az újságok csak arról írnának, hogy:
"A Realnak idén nem jött össze, DE MAJD JÖVŐRE..."
Mit szóltok ezekhez? Én ezen komolyan nagyon fel vagyok háborodva!!!!!
ÉS MIELŐTT EGY-KÉT REAL SZURKOLÓ IDETÉVEDNE - nem velük, és nem is annyira a Reallal van bajom, hanem a médiával egész Európában, akik ezt csinálják!!! Erről nem a Real, és a szurkolói tehetnek!!!!
"Més Cuen un Club"