kabekabe írta:Szerintem nem kellett ide. Baloldalra nem jó, akkor lehet jó, ha elmegy Ibra és ő mehet középre. Megint 40 millio eurót fizetünk egy játékosért(aki ráadásul 28 éves). Szerintem hiba a leigazolása, de remélem jó lesz... Én Cescet akarom!
miért ne lenne jó bal támadóként?Képességei meg vannak hozzá ami erre a posztra kell.Gólerős, összjátékban jó , egy-egy ellen is remek, letámadásban az egyik legjobb a csatárok közt a világon...
Pont ilyen gólerős , technikás, agilis játékos kell erre a posztra , nem Silva meg Ribery stb akikben nincs meg a szükséges gólmennyiség.
Villa 30 körül termelt szezononként vagy mégtöbbet, vele talán nem lesz ennyire egyoldalas a Barca.
Remélem legalább 20 gól körül termel mindhárom támadónk ahogy tavaly.
Ui:Szerintem Villa a spanyol válogatottban sem középcsatár, hanem Torres mögött kicsivel illetve elsősorban balról indulva játszik mégis eredményesebb mint Torres (más játékrendszer , de szerintem érted mire gondolok)
Új tridente van születőben melyben óriási gólmennyiség van potenciálisan, nyilván kioltják egymást valamennyire , de ha 30 gólból ad le az ember párat az még mindig több mintha 7-8 gólokat lő egy játékos és akár picit fejlődik etéren...