http://translate.google.hu/translate?js ... l=es&tl=en
(Bocsi a hosszú linkekért,de nem tudom,hogy hogyan kell átírni őket sima "KATT"-ra)
Szóval amíg a média Villával meg Fabregassal van elfoglalva,addig Touré szépen a chelsea-hez igazol. Nem értem Guardiolát,hogy lehet ennyire vak!
Keitát meg Busit favorizálja Touré helyett, Busiból még lehet valami,no de Keitát

. Meg tudom érteni Touré haragját, én is mérges vagyok emiatt Pepre. A végén még képes lenne azt a Mascherano-t idehozni,aki most is jól lerúgat Messit edzésen...
Meg tudom érteni Touré képviselőjét is,hogy majd akkor fogja fel a Barca,hogy mit veszített,amikor Touré már elment. Guardiola törheti a fejét,de megfelelő pótlást nem fog találni.
A Barcába egy technikás és kemény vkp. a legideálisabb,ez pedig Touré. Busquets nem elég kemény a poszthoz,rengeteget fetreng,ha hozzáérnek,elesik,ez pedig nem egy jó vkp. ismérve. Keita pedig egyszerűen többet tesz a csapatért,ha a padon kezdi a meccseket. Mascherano-ban(akit a legtöbben itt emlegettek,bár idén még 1 hírt nem hallottam róla

) pedig nincs meg a megfelelő technikai képzettség,ezért nem lenne idevaló.
Pep ezzel a 2. olyan embert engedi el,akin többet veszít a csapat,mint amennyit nyerhet,ha hoz egy pótlékot. Az első ugye Eto'o volt,aki helyett jött Ibra és hát láttuk mi a végeredmény. Eto'o BL-döntőt játszik,a Barca meg kiesett. ( Persze ezzel nem azt mondom,hogy Eto'o lőtte tovább az Intert,de az biztos,hogy pl. a Chelsea ellen fontos gólt lőtt és nem az volt az egyetlen)
Majd szépen az lesz,mint amikor a reál elengedte Makalelét. Igaz,hogy vitték Beckham-et (esetünkben ez lenne Cesc),de normális vkp nélkül nem mentek semmire. Idén is láthattuk,hogy Touré nélkül átjáróház volt a kp.,mi lesz így jövőre...
Majd kiderül. Mindenesetre engem ez nagyon bánt,pont úgy,mint tavaly Eto'o.