Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.20. 19:06:26

Jason írta:Sztem megha Fabrét nemsikerülne megszerezni akkor megpróbálhatnánk Essien leszerződtetését szerintem jó kisplaya.Hamár szegény Jayának úgyis is távoznia kell ,akkor legyen megerősitve a kp poszt rendesen.Mert jövőre Busquetsel + keitával nem mehetünk neki a bajnokságnak sztem. :cry:
Szerintem akkor idén építsük be Thiagot, meg Jonathant, aztán jövőre újra megpróbálni Cesc-t. De ha most nem jön, akkor nem érdemes igazolni, mert akkor jön jövőre. De ez esetben még hatványozottan meg kell tartani Tourét.
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.20. 18:50:51

Jason írta:Sztem megha Fabrét nemsikerülne megszerezni akkor megpróbálhatnánk Essien leszerződtetését szerintem jó kisplaya.Hamár szegény Jayának úgyis is távoznia kell ,akkor legyen megerősitve a kp poszt rendesen.Mert jövőre Busquetsel + keitával nem mehetünk neki a bajnokságnak sztem. :cry:
Ez nem az FM!!! Essien,Villa,Fabregas,Ribery,Torres ??? És akk költünk 500 milliót. Felejtős. Ami lehetséges, hogy megy Ibra és az árából jön Torres vagy Ribery, de Yaya helyére nem jön senki, mert akk Keita lép vissza és Fabre játszik feljebb.
Jason
Jugador del Barça

2010.05.20. 18:36:45

Sztem megha Fabrét nemsikerülne megszerezni akkor megpróbálhatnánk Essien leszerződtetését szerintem jó kisplaya.Hamár szegény Jayának úgyis is távoznia kell ,akkor legyen megerősitve a kp poszt rendesen.Mert jövőre Busquetsel + keitával nem mehetünk neki a bajnokságnak sztem. :cry:
noname
Llegenda del Barça

2010.05.20. 18:30:17

lui1698 írta:SPORT-on van egy cikk, amiben az van, hogy Hleb is bele kerülhet a Cesc üzletbe, így próbálnánk csökkenteni az árát.
Hleb elválása az Arsenaltól ha emlékeim nem csalnak, nem volt épp felhőtlen. Ha jól emlékszem Hleb akart elmenni.
Az lenen a legjobb nekünk, ha sikerülne Hlebet belekeverni a dologba, hiszen az Arsenalnak is kell egy ilyen játékos + talán így kaphatunk érte a legtöbb "pénzt", de erősen kétlem, hogy megtörténjen.
A Fifa egy szégyen
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.05.20. 18:27:17

Joee777 írta:Igazából a bomba erős keretünk "áldozatai" vagyunk... Mivel minden évben kell valaki új sztárt szerződtetni -hogy lázban tartsák a szurkolókat, beszéljenek a csapatról, erősödjön a játékosállomány, vegyék a mezeket stb..- ezért túl sok játékosunk lesz, és ezért nyilván távoznia is kell játékosoknak. Laporta filozófiája, hogy a saját értékeinket meg kell tartani, tehát a saját nevelésű játékosokat megtartják, és játszatják is. Ez szerintem nagyon egyedi, és szimpatikus filozófia, pláne, hogy eredménnyel is párosul. Addig fog ez működni, amíg ilyen jó játékosokat tudunk kinevelni. (mindenki pontosan tudja a dolgát, régóta ismerik egymást, tudnak egymásért küzdeni, tehát jó a csapategység). És ennél fogva vannak játékosok, akik ennek "áldozatai" lesznek, mert távozniuk kell. Ilyen volt tavaly Eto'o és szerintem ilyen lesz idén Yaya is. Mindkettő nagyon jó játékos, de ezt fogadjátok el, hogy a vezetés így döntött. Nem Busquets, nem Pedro és nem az ikonjaink fognak távozni, és ők fogják kapni a játékperceket is. Szerintem Cesc visszaszerzése nagyon hasznos lenne, mert talán több pihenő jutna Xavinak is, és Iniesta sérüléseit is jobban átvészeljük majd. Röviden ez a véleményem.
Visca el Barca! Várunk haza Cesc!
Teljesen egyet kell értsek. Bár Inkább Ibra menjen mint Touré:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.20. 18:22:18

lui1698 írta:SPORT-on van egy cikk, amiben az van, hogy Hleb is bele kerülhet a Cesc üzletbe, így próbálnánk csökkenteni az árát.
Ennek örülnék, jó ötlet így lehet úgy 30-35 milliót fizetni. :roll:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.20. 18:20:58

SPORT-on van egy cikk, amiben az van, hogy Hleb is bele kerülhet a Cesc üzletbe, így próbálnánk csökkenteni az árát.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Andris
Adminisztrátor

2010.05.20. 18:17:32

madmushroom írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Ezek szerinte Ribery is nagyon tervben van, a napokban akarjuk bekínálni egy 50 millás ajánlattal, remélem csak felvetés.
Remélem ennek kevés köze van a valósághoz, még egy 6. potenciális kezdő támadót is venni már végképp csak pénzkidobás.
Esetleg ha Ibra végül távozna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Joee777
Barça B

2010.05.20. 17:48:08

Igazából a bomba erős keretünk "áldozatai" vagyunk... Mivel minden évben kell valaki új sztárt szerződtetni -hogy lázban tartsák a szurkolókat, beszéljenek a csapatról, erősödjön a játékosállomány, vegyék a mezeket stb..- ezért túl sok játékosunk lesz, és ezért nyilván távoznia is kell játékosoknak. Laporta filozófiája, hogy a saját értékeinket meg kell tartani, tehát a saját nevelésű játékosokat megtartják, és játszatják is. Ez szerintem nagyon egyedi, és szimpatikus filozófia, pláne, hogy eredménnyel is párosul. Addig fog ez működni, amíg ilyen jó játékosokat tudunk kinevelni. (mindenki pontosan tudja a dolgát, régóta ismerik egymást, tudnak egymásért küzdeni, tehát jó a csapategység). És ennél fogva vannak játékosok, akik ennek "áldozatai" lesznek, mert távozniuk kell. Ilyen volt tavaly Eto'o és szerintem ilyen lesz idén Yaya is. Mindkettő nagyon jó játékos, de ezt fogadjátok el, hogy a vezetés így döntött. Nem Busquets, nem Pedro és nem az ikonjaink fognak távozni, és ők fogják kapni a játékperceket is. Szerintem Cesc visszaszerzése nagyon hasznos lenne, mert talán több pihenő jutna Xavinak is, és Iniesta sérüléseit is jobban átvészeljük majd. Röviden ez a véleményem.
Visca el Barca! Várunk haza Cesc!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.20. 16:23:13

salas9 írta: Jogos, de Touré ne menjen sehova :D Cesc-t meg ha drága vegye meg majd Rosell, legalább "adjon" bele valamit ő is :lol:
Én is szeretném hogy maradjon, de nem ringatom magam álmokba. Menni fog, ez ellen nem tudok mit tenni, sajnálni sajnálom, szidni lehet mindenkit de fölösleges leírni mindenkinek hogy maradjon ,mert 90% hogy elmegy. Ő többet akar játszani -> erre Txiki betolja, hogy ők számítanak rá, de el kell fogadnia a játékperceket amiket kap. Magyarul ez van számára, ezt kellene szeretnie, de ezt nem szereti, ergo elmegy.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.20. 16:20:14

Dave87 írta:Mi szükség van Fabregasra?? Teljes a középpályánk!
Ha megvesszük a Cesc-Torres párost, akkor egy szót se szóljunk a Realra.
Amúgy meg Touré ha eligazol, pont azért teszi, mert Cesc érkezésével még ennyit sem játszana.
Tourénak semmi köze Ceschez!
Eddig nem volt itt Cesc mégis mennyit játszott Touré? Keveset.
Torres meg amúgy sem jön. Ha annyit játszik(ha jön) Cesc mint ebben az évben Keita már sok. Úgyhogy Touré ha megy nem azért, mert Cesc jön, hanem azért, mert amúgy is csere lenne. Cesc amúgy sem arra a posztra jönne. :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.20. 16:18:18

Dave87 írta:Mi szükség van Fabregasra?? Teljes a középpályánk!
meg sérült meg eltiltott és az irányítónk is mindössze csak 3 meccset játszott végig sérülten
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.20. 16:11:23

Torres biztosan nem jön, nincs hova legalábbis amíg Ibra itt van és szerintem Ibra min 1 szezont marad, reményeim szerint javul és többet is.
Cesc esetleges érkezése, szerintem Keita kárára történik leginkább, vagyis Keita fog jóval kevesebb játékpercet kapni.
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.20. 16:07:05

Mi szükség van Fabregasra?? Teljes a középpályánk!
Ha megvesszük a Cesc-Torres párost, akkor egy szót se szóljunk a Realra.
Amúgy meg Touré ha eligazol, pont azért teszi, mert Cesc érkezésével még ennyit sem játszana.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.20. 15:27:55

S.Agüero írta:
Dave87 írta:Engem nem győzött meg Fabregas sem az idei, sem a tavalyi játékával arról, hogy hű de mennyire kell nekünk (ellentétben Villával mondjuk).
Cesc Fabregas 2009-2010

Bajnokság: 27 meccs - 15 gól - 15 gólpassz
Angol kupák: 1 meccs - 0 gól - 1 gólpassz
Bajnokok Ligája: 8 meccs - 4 gól - 3 gólpassz

Ez összesen: 36 meccs - 19 gól - 19 gólpassz

Ez nem győzött meg? Minden meccsen benne volt egy gólban.
Ez azért nem rossz. :wink: :D
És még nagyon gólerős középpályás is.
Megtetőzve ezeket az adatokat, azzal a ténnyel, h az idény felén szinte sérült volt, de mikor beállt, pl a Villa ellen, fél lábon egy maga döntötte el a meccset.Ebben nem tudom mi nem meggyőző.
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.20. 15:19:13

madmushroom írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Ezek szerinte Ribery is nagyon tervben van, a napokban akarjuk bekínálni egy 50 millás ajánlattal, remélem csak felvetés.
szinte biztos , hogy kacsa...Laportaék nyilatkoztak a terveikről, és meg sem említették Ribery nevét...és nekik már nem sok van hátra a mandátumukból...
Dehát az újságoknak is írnia kell valamiről...
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.20. 15:14:05

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.20. 15:13:03

Én Fabregasért simán adnék 50 milkát.
Nagyon is megéri a statisztika alapján!
Nálam a felső határ Fabregasnál az 50 millió max. Ha több akkor nekem sem kell.
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.20. 15:06:18

Én Fabregas-szal úgy vagyok, ha 40 M-ért megszerezhető, akkor hozzuk el! Többet nem szabad érte adni....hiába szeretné mindenki (köztük én is), mindennek van határa...
Ha továbbra is irreális összeget kérnek érte, akkor maradjon csak ott, várja meg még lejár a szerződése (2012-ben talán vagy 14-ben???) vagy csak 1 év lesz belőle hátra és jöjjön akkor...

Szerintem nem létkérdés, hogy pont őt hozzuk el, vannak megfelelő játékosok a piacon, akiket meglehet szerezni szerintem 40 millió alatt is és beleillenek a játékunkba és legalább annyira jók, mint Fabregas (Pl: Nasri, Gourcuff a teljesség igénye nélkül...) Ezen felül vannak tehetségeink is, mint Thiago vagy Dos Santos...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.20. 15:00:50

Dave87 írta:Engem nem győzött meg Fabregas sem az idei, sem a tavalyi játékával arról, hogy hű de mennyire kell nekünk (ellentétben Villával mondjuk).
Cesc Fabregas 2009-2010

Bajnokság: 27 meccs - 15 gól - 15 gólpassz
Angol kupák: 1 meccs - 0 gól - 1 gólpassz
Bajnokok Ligája: 8 meccs - 4 gól - 3 gólpassz

Ez összesen: 36 meccs - 19 gól - 19 gólpassz

Ez nem győzött meg? Minden meccsen benne volt egy gólban.
Ez azért nem rossz. :wink: :D
És még nagyon gólerős középpályás is.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.20. 14:59:28

S.Agüero írta:
barcalaci84 írta:
S.Agüero írta:Véleményem szerint ha Ibra marad ami nagyon valószínű ugye akkor Torres sem jön és szerintem az új elnök egy új vkp-val fog kampányolni ha Touré megy. :roll:
számomra is világos , hogy Torres nem fog jönni, kampányolni Toure megtartásával kell, sőt nem is kellene idén már senki (Fabregas sem) , Thiago -t kell beépíteni jövőre...
Hát azért még egy Fabregas meg egy Alves cseréjének kell venni.
Aztán ennyi elég is lenne. :)
Fabregassal valóban óriási lehetőség lenne (egy sztár mindig pihenhetne), de nem kell mindenáron ahogy a vezetőség is nyilatkozta+ mint mondtam Thiago-ban szerintem óriási potenciál van és sokkal bátrabban lehetne hozzányúlni, hisz legtöbb meccsen akkora fölényünk van hogy 0 rizikó lenne...Keita helyén idén többet lehetett volna próbálgatni...
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.20. 14:52:18

Engem nem győzött meg Fabregas sem az idei, sem a tavalyi játékával arról, hogy hű de mennyire kell nekünk (ellentétben Villával mondjuk).
Touré megtartása a legfontosabb!
Csak a Man City-t tudom elképzelni, hogy 30 milla felett fizet. Szerintem sok érte,noha az "eszmei értéke" (ha van ilyen), jóval magasabb.
A Torres hírhez no comment, remélem nem.....
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.20. 14:51:04

barcalaci84 írta:
S.Agüero írta:Véleményem szerint ha Ibra marad ami nagyon valószínű ugye akkor Torres sem jön és szerintem az új elnök egy új vkp-val fog kampányolni ha Touré megy. :roll:
számomra is világos , hogy Torres nem fog jönni, kampányolni Toure megtartásával kell, sőt nem is kellene idén már senki (Fabregas sem) , Thiago -t kell beépíteni jövőre...
Hát azért még egy Fabregas meg egy Alves cseréjének kell venni.
Aztán ennyi elég is lenne. :)
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.20. 14:47:50

barcalaci84 írta: Rossell ezen megnyílvánulása elég unszimpatikus számomra , hogy most nyilatkozik ekkora adósságállományról , hisz pontos rálátása nem lehet erre , hisz nem tagja az igazgatótanácsnak...
Szinte biztos , hogy ő lesz a következő elnökünk és a megválasztása után kiteregetheti a Laporta éra szennyesét pontos adatokkal, de ez így sárdobálásnak hat a kampány során (mégha igaz lenne is)
Miért hozta fel akkor Torres nevét kampányban???
Azt nyilatkozta, hogy nem beszélt Torresel és jelenleg nem, megoldás számunkra. Szóval nem fog vele kampányolni.
Emellett az új stadionterveket sem támogatja a magas költségek miatt.
Az Eurobarca Blog topikban lefordítottam egy cikket a programjáról és abból kirajzolódni látszik, hogy nem akarja szórni a pénzt.
Véleményem szerint, amíg profitot termel a klub - márpedig ha igazak a hírek akkor nyereségesek vagyunk - addig nincs nagy probléma, még ha van is adósságállomány.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.20. 14:47:37

Lezárt