Szerintem eddig is elég spanyolos (katalánosfanbarca írta:Én örülök, hogy David minket választott! Az ő érkezésével már egyre inkább spanyolosodunk, szerintem ez elég jó, szerintetek?

Szerintem eddig is elég spanyolos (katalánosfanbarca írta:Én örülök, hogy David minket választott! Az ő érkezésével már egyre inkább spanyolosodunk, szerintem ez elég jó, szerintetek?
VargaAron írta:Dejóó, holnap rövídetett napom lesz, szal max 1-ra hazaérek és nézhetem a bemutatást![]()
(arról nem is beszélve, hogy vszeg átjön hozzám az egyik oszttársam, aki az egyik legjobb csaj a suliban)
Akkor ott nem lesz bemutató nézés.VargaAron írta: (arról nem is beszélve, hogy vszeg átjön hozzám az egyik oszttársam, aki az egyik legjobb csaj a suliban)
Én úgy tudom, hogy fél kettőkor fogják bemutatni, de ha nem jól tudom cáfoljatok meglevproff írta:Hánykor lesz a bemutatás? 12:30?![]()
Egyébként egész délelött itthon vagyok szinte, csak ekkor nem.
Bár, ha nem csúsznak (ami szinte kizárt), akkor talán megtudom nézni.
Elég valószínűBarca_10 írta: A 7-es mezt fogja kapni?
Szerintem 111%, de holnap minden kiderülBarca_10 írta:A 7-es mezt fogja kapni?
ReményhalEnjoy írta:Elvileg holnap mutatják be a közönségnek, alig várom már róla a videót.
Bár 100%, hogy nem az új mezben fogják bemutatni, mert az új mezek csak 06.05-én lesz bemutatva.
_
Off:
Hala Barca? OMG
Egyedül a Madrid Hal, de nem akármilyen hal, reményhal.
Én azért még ilyet nem jelentenék ki,hogy verhetetlenek leszünk,és ha jön Cesc közel sem biztos,hogy 4-3-3-ban fogunk játszani.baloricsi írta:Az év legjobb igazolása!!!!Szerintem nem lesz baj a beilleszkedésében- sok embert ismer innen aki segíteni fog neki(pl.-Xavi,Iniesta,Puyol és a többi spanyol)!!!Jövőre Verhetetlen lesz a BARCA!!!!Előre láttom a csatársort------------MESSI-VILLA-PEDRO(Ibra)!!Még a szőr is feláll a hátamon- annyira félelmetes csatársor ez!!!!VISCA BARCA y VISCA CATALUNA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()