Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hasonlóképp, Bayernt ősidők óta rühellem, Inter-t mint csapatot nem( bár nem is kedvenceim) viszont Mourinho személye miatt nagyon, ezért,hogy ne legyen még nagyobb pofája, ma kivételesen hajrá Bayern.VictorValdes19 írta:Egyik csapatot sem szívlelem, de ma
Hajrá Bayern
barca99 írta:Inkább a Bayern triplázzon a Barca után (, pedig hát zongorázni lehet a különbséget), de Eto'o lőjjön gólt. Remélem ebben a döntőjében is betalál (csak ne jelentsen semmit az Internek), nem mindennapi teljesítmény lenne.
Hát igen, de azért az sokat mondó hogy tavaly azért mindenhonnan a Barcelona folyt , idén meg gyakorlatilag lábjegyzet a béeldöntő, hiába a tripla lehetősége mindkét csapatnál.barca99 írta:Inkább a Bayern triplázzon a Barca után (, pedig hát zongorázni lehet a különbséget)
Csak ha vmilyen természeti katasztrófa elpusztítja közben MadridotKardosAndrásBarca írta:Ti nézni fogjátok a BL döntőt?
Nekem nincs túl sok kedvem hozzá.
Nem érdekel két ilyen csapat,úgyhogy nem fogom néznilui1698 írta:ÁÁÁÁ....még rosszat álmodnék a végén.KardosAndrásBarca írta:Ti nézni fogjátok a BL döntőt?
A végét meg talán az elejét nézem, de talán az is megeshet hogy ott ragadok, bár amilyen iram, és játék lesz ez nem valószínű.lui1698 írta:ÁÁÁÁ....még rosszat álmodnék a végén.KardosAndrásBarca írta:Ti nézni fogjátok a BL döntőt?
ÁÁÁÁ....még rosszat álmodnék a végén.KardosAndrásBarca írta:Ti nézni fogjátok a BL döntőt?
Egyértelmű: NEMKardosAndrásBarca írta:Ti nézni fogjátok a BL döntőt?
hát már nem tudtak mibe belekötniFecooo írta:a cikk alatt ott van az ajánlott bejegyzések között a tavalyi 2
a Barca-gyalázás nagyon erőltetett lett