Én meg sírva fakadok, hogy az inter nyer...mahitoo írta:Milito... Akkor asszem vége a döntőnek. Sírva fakadok hogy ez a 2 csapat játsza.

Lehet, de akkor is a történelem legkiismerhetetlenebb edzője! Mindegy, a sikerre éhesség azért tényleg benne is megvan!ozsimiki írta:ez kizárt.fanbarca írta:
Ezt azért gondolom, mivel ennek a "kiismerhetetlen" Mourinhonak már Madridban jár az esze! Szerintem nem is nagyon koncentrál erre a Finaléra! Ha nyernek oké, ha nem neki akkor is mindegy!
pont ez az egoista ne akarná a 2. Bl serlegét? főleg,h Chelseavel többször is hajszálon csúszott el a döntő kapujában.
tuti,h maxra ide figyel,és minden edzői,és nem edzői dologgal a sikerre hajt.
Adom!ozsimiki írta:ez kizárt.fanbarca írta:
Ezt azért gondolom, mivel ennek a "kiismerhetetlen" Mourinhonak már Madridban jár az esze! Szerintem nem is nagyon koncentrál erre a Finaléra! Ha nyernek oké, ha nem neki akkor is mindegy!
pont ez az egoista ne akarná a 2. Bl serlegét? főleg,h Chelseavel többször is hajszálon csúszott el a döntő kapujában.
tuti,h maxra ide figyel,és minden edzői,és nem edzői dologgal a sikerre hajt.
ez kizárt.fanbarca írta:
Plusz ami mellettük szól, hogy Mou már fél lábbal Madridban van, ami elég rendesen bomléaszthatja a csapatot. Kiváncsi lennék, hogy ha kikapnának azt mennyire varrnák Mourinho és Perez szerelmének a nyakába, illetva ha nyernének, Mou tudna e örülni !?Etooka írta:Én annyira biztos vagyok benne, hogy a Bayern nyer, hogy az valami csuda![]()
Persze, lehet, hogy végül az Inter, de németek döntőt veszíteni, ráadásul egy ilyen Robennel, hát dörögnie kell az égnek rendesen...
A Bayernről még mindig nem tudom, hogyan jutott el ide ilyen gyenge védelemmel, de ha már itt vannak, tuti behúzzák. Nem mindig lesz elég az Internek ez a favágó stílus, amit ellenünk mutattak.