Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Most értem haza, látom nyert a khetseg banda.
Ez azért nem vet túl jó fényt a bl-re. alaposan leárazza.
Madridisták, most aztán le lehet borulni, és verbálisan orális gyönyörben részesíteni mourinhot.
Ez azért nem vet túl jó fényt a bl-re. alaposan leárazza.
Madridisták, most aztán le lehet borulni, és verbálisan orális gyönyörben részesíteni mourinhot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.05.22. 22:59:16-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Elismerem hogy jó csatár, még jobb kihasználással mert a Serie A megköveteli.Leomessi14 írta:Most miert nem lehet elismerni?lluisllach89 írta: Mert Van Buytent cigiztette?
Első gólnál is látszott hogy zseni volt. Hol van ő a zseni fogalmától..
De hogy ő zseni lenne?
Amikor 1 okosabb védő van mellette nem tud megmozdulni, nem tud cselt csinálni, helyet csinálni magának.
Hiába mondta Sacchi, lehet h mozgékonyabb mint Ibra, de helyből nem tudna mit művelni. Hál'Isten az Inter anti-kontra hányadék focija lehetőséget ad hogy mindig legyen területe és mehessen, nem kell háttal a kpunak átvennie a bogyót. És gyönyörűen lecselezhet ilyen Van Buyteneket.
Ami 1 sablon teszem hozzá, Henry ugyanígy alakította ki Rio mellett a helyet, hiába volt a vonal mellett Milito ugyan nyargalhatott, de Ferdinand mellett lendületből se tudná elvinni.
A Császár még most is leszerelte volna.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Messi csak világklasszis védőket cigiztet?lluisllach89 írta: Zseni??
Mert Van Buytent cigiztette?
Messi természetesen magasabb szint Militonál, ahogy mindenkinél jelenleg, ettől még rajta kívül is vannak zsenik, csak nem akkorák.
Milito egész szezonban nyújtott teljesítménye alapján nem hiszem,h neked lenne igazad.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szép volt a 2 gólja Militonak! De nagyon idegesítő ez a foci amit játszanak.. Én alig bírom végig nézni amit csinálnak...
Hát az igazság az, hogy a Bayern védelme sztárt csinált Militoból!
-
- Entrenador del Barça
Most miert nem lehet elismerni?lluisllach89 írta: Mert Van Buytent cigiztette?

-
- Director del Fútbol
Zseni??ozsimiki írta:ha Messi csinálja,akkor ő az Isten. ne vegyük el Milito érdemeit, zseniális megoldás volt egy zsenitől.Fecooo írta:a belga "zseniális" volt két alkalommal is...
Mert Van Buytent cigiztette?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Abból a szempontból örülök csak ennek az eredménynek, hogy a BL nívójához közelebb álló nevek nyertek. klasszisok, Milito,Eto'o,Zanetti,Cambiasso,Cesar,Lucio,stb,stb,stb.
persze játék nem tetszett,nem is nekik szurkoltam,de vhogy viccesnek tartottam volna,ha ilyen Müller, Badstuber Bl-t nyer
a bibi ugye ez a játék...
persze játék nem tetszett,nem is nekik szurkoltam,de vhogy viccesnek tartottam volna,ha ilyen Müller, Badstuber Bl-t nyer

a bibi ugye ez a játék...

-
- Director del Fútbol
És ezért az emberért élveznek el a madridisták.
Ha 1 DVSC-vel játszották volna a döntőt, és presztízsből támadniuk kellett volna elbukták volna.
Ez a sinter triplázni tudott, szánalom..
Ha 1 DVSC-vel játszották volna a döntőt, és presztízsből támadniuk kellett volna elbukták volna.
Ez a sinter triplázni tudott, szánalom..

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Most hogy így elgondolkodom, hogyha Militonak sikerül gólkirálynak lenni a vb-n és az argentinok futnak egy jó VB-t akkor az aranylabda első 5 helyezettjébe simán belefér. Triplázás, rengeteg meccset döntött el, fontos gólokat lőtt, és ha még a világbajnokság is összejön
Mondjuk azért 47et nem lőtt

Mondjuk azért 47et nem lőtt

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
hát sok köze nem volt hozzá...bali 15 írta:Tudjátok hogy kinek lennék most a helyében? Eto.
Zsinórban triplázós csapat tagjának lenni.
hát mindkét csapatot rühellem, a mai meccsből tökéletesen látszik, hogy miért...ennek a [auto_cenzúra] internek nagy szerencséje, hogy a sok sérültünk és az elbaltázott játékosigazolásaink miatt a visszavágót 3 védekező középpályással játszottuk...nem baj kiváncsi leszek Jose kivel fogy a Madridban védekezős focit játszani...
Tudjátok hogy kinek lennék most a helyében? Eto.
-
- Jugador d'estrella
Jaj de nem szeretem ezt a két edzőt...
Azért hálát adok az égnek , hogy José helyett anno Pepet nevezték ki, furcsa lett volna tavaly Messit és Henry-t hátvédként látni, bár kontrákban jók lettek volna
Kiváló edző, de tényleg nem egyeztethető össze csapatainak játéka a Barca filozófiájával...
Gál Lajosnak meg sose bocsátom meg , hogy megakadályozta Ronaldo visszatérését a Barcahoz...
Azért hálát adok az égnek , hogy José helyett anno Pepet nevezték ki, furcsa lett volna tavaly Messit és Henry-t hátvédként látni, bár kontrákban jók lettek volna

Kiváló edző, de tényleg nem egyeztethető össze csapatainak játéka a Barca filozófiájával...
Gál Lajosnak meg sose bocsátom meg , hogy megakadályozta Ronaldo visszatérését a Barcahoz...
ne ebből vonj már le következtetést... ember nálunk sosincs ennyi helye a csatárnak, mi nem kontrázunk. a puding próbája az evés, anélkül senkire nem lehet mondani h jobb lenne.fcb4ever írta:Mindannyian beláthatjuk, hogy Sacchinak igaza volt. Militot érdemesebb lett volna megvenni, még ha idősebb is Ibránál. Szédületes szezonja van.mahitoo írta:Milito azért nem semmi...
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Rém gyenge ez a Bayern.. voltak helyzeteik. be kellett volna rugniuk. Az Inter meg hatékony. de ...ar focit játszanak. azért jo lenne ha ez az antifoci nem nyerne 6 kupat.
Mindannyian beláthatjuk, hogy Sacchinak igaza volt. Militot érdemesebb lett volna megvenni, még ha idősebb is Ibránál. Szédületes szezonja van.mahitoo írta:Milito azért nem semmi...
Més que un club.
milito világklasszis mint azt régota tudjuk, válogatottban neki kellene centerposzton kezdenie.
van buyten mint mondtam, idióta
az inter játéka viszont tényleg gusztustalan. hatékony de gusztustalan.
11 jókötésü embert akik labdával se ügyetlenek berakok a 16os elé azok alig fognak golt kapni az nyilvánvalo. és ha van olyan playmakerük aki elöl tud alkotni akkor elöbbutobb vezetni fognak. kár hogy közben két egymásutáni értelmes passzuk nem volt egymáshoz a meccsen...
van buyten mint mondtam, idióta
az inter játéka viszont tényleg gusztustalan. hatékony de gusztustalan.
11 jókötésü embert akik labdával se ügyetlenek berakok a 16os elé azok alig fognak golt kapni az nyilvánvalo. és ha van olyan playmakerük aki elöl tud alkotni akkor elöbbutobb vezetni fognak. kár hogy közben két egymásutáni értelmes passzuk nem volt egymáshoz a meccsen...
-
- Entrenador del Barça
Messi golkiraly! 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ha Messi csinálja,akkor ő az Isten. ne vegyük el Milito érdemeit, zseniális megoldás volt egy zsenitől.Fecooo írta:a belga "zseniális" volt két alkalommal is...