Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.23. 05:04:39

marci. írta:
Akkor gondolom 2003 fele nem nagyon néztél focit..

Mi várunk téged,mester ! [-o<

Igen,ehhez hasonló gyenge döntő a 2003as volt.

Zidane az avatarod,egy művész,egy zseni,és várod ezt a teljesen defenzív,a támadójátéknak csak a kontráját ismerő "mestert"? komolyan mondom,ha nektek valaki a 2000es évek elején azt mondja hogy majd egyszer csak a védekezés+kontra kombót fogjátok játszani körberöhögitek... :?

NEm baj,remélem a Barca,Arsenal,mostanában Chelseam által képviselt futball diadalmaskodni fog az erő,bruszt,nullkreativitású "futball" helyett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.23. 02:39:56

Nem néztem meg a BL-döntőt, mert éreztem, hogy ez a nulla bagázs fogja megnyerni.

Azért a statisztikán most sem lepődtem meg: Inter 33%-os labdabirtoklás, LOL. Ez lett a foci, ezt kell szeretni - sajnos.

Egyébként ez a BL pontosan ugyanolyan volt, mint a 2004-es. (Micsoda véletlen!...)

Mindenesetre jövőre alig várom, hogy elintézzük az ócska portugál rabszolgahajcsár sunyi fociját :)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.22. 23:39:06

Natényleg Leo a gólkirály! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.22. 23:36:32

2009-2010 Bajnokok Ligája statisztikák( van néhány érdekes adat :) )
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
honda25
Jugador del Barça

2010.05.22. 23:28:37

ab1daL írta:
honda25 írta:Emberek, mi volt ez? Életemben nem láttam még ilyen nulla bl döntőt.
Ez a foci meggyalázása volt, egyszerűen fel sem fogom, hogy ez a csapat hogy tudott bl-t nyerni. A München is büszke lehet magára, ilyen pontatlan, semmilyen támadójátékkal előrukkolni. Ennyiszer életemben nem álltam még fel meccs nézés közben, de most megtettem. Én úgy ítélem meg, hogy a Barcát kiejtették a bl-ből. Ne legyen címvédés. Bojan gólja szabályos volt.
Számomra a bl győztes ebben az évben is a BARCELONA és nem ez a nudli Inter. Remélem a vb-n és majd jövőre a bl-ben ismét a támadó foci fog dominálni, mert ez számomra nagyon kiábrándító, hogy az antifoci mennyire kifizetődő lett az utóbbi időben. Hajrá BARCA, jövőre megcsináljátok.
Srácok, azért ne legyünk ennyire elszállva. Az Inter ha tetszik, ha nem, megérdemelte. Az inter szurkolóknak nem fogod tudni megmondani, hogy ez sz*r döntő volt, mert amit csinálnak az rossz. Nem játszhat mindenki úgy mint mi, ez van, jövőre Villával, és reméljük egy 100%-os Zlatannal megpróbáljuk ismét elhódítani a trófeát(-kat). Egyébként így az Inter csatalkozott a Barca, és a MU mellé a 3 BL győzelemmel.
Gondoljatok bele Ibra helyzetébe: eljön az Interből hogy BL-t nyerjen itt, erre tessék... Nem lennék a helyébe. :S Ez van, össze kell kapnia magát neki is, meg mindenkinek aztán megnyerni megint a BL-t. FORCA BARCA!
Nem vagyok elszállva, de ez akkor is egy nulla volt mindkét csapattól, ha semleges szemmel nézem, akkor is...
Hajrá Barca! És a Honda!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.22. 23:27:29

culinho írta:Nem néztem a meccset, mert nem érdekelt. Biztos voltam benne, h megnyeri az Inter és h Milito gólt fog rugni. Grat. nekik, az Inter szurkolók sokat vártak erre a sikerre.
Gondolom soha nem fog bebizonyosodni, de meg vagyok győződve, h hátulról mozgatják finoman a szálakat annak érdekében, h ne legyen címvédés. Ez egyre nehezebben lesz eladható (márha van realitása az érzésemnek), mert azért az kezd hülyén kinézni, h 20 év alatt nem volt egy olyan korszakos csapat, amelyik köv. évben is végigverte volna Európát. Félreértés ne essék, nem irigységből írom ezt, mondván mert kiesett a Barca (tavaly mi is csöndben lehettünk az elődöntő után), csak nyomaszt a gondolat. Annyi dundáról hallani és nem kell sok, mondjuk az elődöntőig nem csinálnak semmit az illetékesek, ott aztán a döntő meccsre bedobnak évről-évre egy "egyszer használatos" bírót, 1-2 apró hiba és el is van sikálva. Vélemények?
Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem ez puszta véletlen. Kupa. Pillanatnyi forma. Nem olyan, mint a bajnokság. Ott tényleg a legjobb nyer. 38 meccs alapján, nem pedig 20-25 perc focival.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.22. 23:25:30

honda25 írta:Emberek, mi volt ez? Életemben nem láttam még ilyen nulla bl döntőt.
Ez a foci meggyalázása volt, egyszerűen fel sem fogom, hogy ez a csapat hogy tudott bl-t nyerni. A München is büszke lehet magára, ilyen pontatlan, semmilyen támadójátékkal előrukkolni. Ennyiszer életemben nem álltam még fel meccs nézés közben, de most megtettem. Én úgy ítélem meg, hogy a Barcát kiejtették a bl-ből. Ne legyen címvédés. Bojan gólja szabályos volt.
Számomra a bl győztes ebben az évben is a BARCELONA és nem ez a nudli Inter. Remélem a vb-n és majd jövőre a bl-ben ismét a támadó foci fog dominálni, mert ez számomra nagyon kiábrándító, hogy az antifoci mennyire kifizetődő lett az utóbbi időben. Hajrá BARCA, jövőre megcsináljátok.
Srácok, azért ne legyünk ennyire elszállva. Az Inter ha tetszik, ha nem, megérdemelte. Az inter szurkolóknak nem fogod tudni megmondani, hogy ez sz*r döntő volt, mert amit csinálnak az rossz. Nem játszhat mindenki úgy mint mi, ez van, jövőre Villával, és reméljük egy 100%-os Zlatannal megpróbáljuk ismét elhódítani a trófeát(-kat). Egyébként így az Inter csatalkozott a Barca, és a MU mellé a 3 BL győzelemmel.
Gondoljatok bele Ibra helyzetébe: eljön az Interből hogy BL-t nyerjen itt, erre tessék... Nem lennék a helyébe. :S Ez van, össze kell kapnia magát neki is, meg mindenkinek aztán megnyerni megint a BL-t. FORCA BARCA!
culinho
Capitá del Barça

2010.05.22. 23:24:50

Nem néztem a meccset, mert nem érdekelt. Biztos voltam benne, h megnyeri az Inter és h Milito gólt fog rugni. Grat. nekik, az Inter szurkolók sokat vártak erre a sikerre.
Gondolom soha nem fog bebizonyosodni, de meg vagyok győződve, h hátulról mozgatják finoman a szálakat annak érdekében, h ne legyen címvédés. Ez egyre nehezebben lesz eladható (márha van realitása az érzésemnek), mert azért az kezd hülyén kinézni, h 20 év alatt nem volt egy olyan korszakos csapat, amelyik köv. évben is végigverte volna Európát. Félreértés ne essék, nem irigységből írom ezt, mondván mert kiesett a Barca (tavaly mi is csöndben lehettünk az elődöntő után), csak nyomaszt a gondolat. Annyi dundáról hallani és nem kell sok, mondjuk az elődöntőig nem csinálnak semmit az illetékesek, ott aztán a döntő meccsre bedobnak évről-évre egy "egyszer használatos" bírót, 1-2 apró hiba és el is van sikálva. Vélemények?
marci.
Jugador d'estrella

2010.05.22. 23:23:40

Emberek, mi volt ez? Életemben nem láttam még ilyen nulla bl döntőt.

Akkor gondolom 2003 fele nem nagyon néztél focit..

Mi várunk téged,mester ! [-o<
csakamadrid
barca1615
Jugador d'estrella

2010.05.22. 23:18:49

mess2009 írta:sajnos, a németeknek esélyük sem volt! mindegy így legalább annyi jut nekünk, hogy a BL győztes ütött ki bennünket. most így utólag le kell szögeznem,hogy a BL-t Ibrahimovics miatt vesztettük el, látható, hogy a Milito,Sneijder párossal szemben Messi egyedül maradt, és ez még egy Barcelonánál is óriási hátrány,azzal megspékelve, hogy a védelmünk, legalább úgy befuccsolt az odavágón mint most a németeké, és Iniesta is nagyon hiányzott.
sokan Eto'o -t sírják még most is vissza, én azonban úgy látom, hogy ő sem az igazi már, semmivel sem nyujtott többet mint nálunk az utolsó szezonján! (akkor legalább még a döntőben lőtt egy gólt)
az dühít még egy kicsit, most mindenki tele szájjal fújja, hogy kiverték a Barcelonát, csak azt nem teszik hozzá, hogy a négy meccsből kétszer megvertük őket egy döntetlen mellett!
az biztos, hogy jövőre, a Murinho-Real párossal viszont meggyűlik a bajunk! és Guardiolának meglesz a lehetősége a visszavágásra őszintén remélem, hogy sikerrel.

Hát őszintén megmondom az Ibrás részt én, is így gondolom! Pedig szeretném nagyon, hogy össze jöjjenek a dolgai! De így utólag könnyű okosnak lenni! Abár Én Henryt ott viszont játszattam volna és Yayá-t is de ez van:( Jövőre Villával majd!
honda25
Jugador del Barça

2010.05.22. 23:17:20

Emberek, mi volt ez? Életemben nem láttam még ilyen nulla bl döntőt.
Hajrá Barca! És a Honda!
mess2009
Director del Fútbol

2010.05.22. 23:15:54

sajnos, a németeknek esélyük sem volt! mindegy így legalább annyi jut nekünk, hogy a BL győztes ütött ki bennünket. most így utólag le kell szögeznem,hogy a BL-t Ibrahimovics miatt vesztettük el, látható, hogy a Milito,Sneijder párossal szemben Messi egyedül maradt, és ez még egy Barcelonánál is óriási hátrány,azzal megspékelve, hogy a védelmünk, legalább úgy befuccsolt az odavágón mint most a németeké, és Iniesta is nagyon hiányzott.
sokan Eto'o -t sírják még most is vissza, én azonban úgy látom, hogy ő sem az igazi már, semmivel sem nyujtott többet mint nálunk az utolsó szezonján! (akkor legalább még a döntőben lőtt egy gólt)
az dühít még egy kicsit, most mindenki tele szájjal fújja, hogy kiverték a Barcelonát, csak azt nem teszik hozzá, hogy a négy meccsből kétszer megvertük őket egy döntetlen mellett!
az biztos, hogy jövőre, a Murinho-Real párossal viszont meggyűlik a bajunk! és Guardiolának meglesz a lehetősége a visszavágásra őszintén remélem, hogy sikerrel.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.22. 23:14:58

kanty írta:Tavaly a látványos futball nyert idén pedig az eredményes.
Nem játszik szépen az Inter, de abban amit csinál nagyon jó.
:wink:
Kijavítanálak:
Idén az eredményes foci nyert. Tavaly a látványos és eredményes. (mivel nyertünk 6 kupát én eredményesnek nevezném :D )
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.22. 23:12:07

Elég gagyi volt a második félidő, de akit kérdeztem szerintük jobb volt, mint az első. Csak a másodikat láttam. Kár, hogy nem a Bayern nyert.
kanty
Llegenda del Barça

2010.05.22. 23:09:38

Tavaly a látványos futball nyert idén pedig az eredményes.
Nem játszik szépen az Inter, de abban amit csinál nagyon jó.

Milito hatalmas igazolás volt, gyakorlatilag az összes fontos meccen betalált.

Jose pedig mehet a Realba. :P
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.22. 23:09:21

Lucho írta:Ezt az intert csak a Barca verte meg :lol:
4 meccset játszottunk idén ellenük: 0:0 2:0 1:3 1:0 4 meccs 2 döntetlen 1 vereség 4:3 as gólkülönbség. :roll: :roll:
Zsolti95
Jugador d'estrella

2010.05.22. 23:08:57

Van egy interes ismerősöm de ő is csak röhögött mikor megkérdeztem tőle hogy miért kell egy kieső siena ellen védekezni a vezetés után úgy hogy 3-4 góllal kellet volna megverniük.
galamb
Jugador del Barça

2010.05.22. 23:06:47

Nagyon nehezemre esik leírni, de ma jobb volt az Inter, vagy talán helyesebben fogalmazva gyengébben játszott a Bayern. Ez van, így is lehet BL-t nyerni. Sajnos. Látványban szinte nulla, de nagyon eredményes a Murinho taktika.
Egyetlen pozitívuma a meccsnek Barca(Messi) szempontból, hogy Olic nem lőtt gólt.
Lucho
Barça C

2010.05.22. 23:04:52

Ezt az intert csak a Barca verte meg :lol:
"Több mint egy klub"
barca1615
Jugador d'estrella

2010.05.22. 23:02:24

Mi jövőre jövünk:D Meg 2012-be is! Duplázzunk
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.05.22. 23:02:02

Ez az európai foci meggyalázása!
1, Nem érdemelt három kupát egy antifocit jól játszó csapat. Ilyen rossz focival három kupát nyerni...A Bayern sem érdemelt volna, de ők legalább próbálkoztak focizni(bár nem sikerült).
2, A 90. percig egy olasz játékosuk nem volt pályán!
Egyébként Murinnyónál nincs parasztabb, bunkóbb, tahóbb edző a földön! Nyert az antifoci. a csak pénzből élő antifoci. Saját nevelés nincs! Ennél a két csapatnál szebben játszik, a Barca, Madrid, MU, Chelsea, Lyon, stb.. FELHÁBORÍTÓ!
szerk.: Müller pedig hihetetlen volt! jó megmozdulásainak száma(a 85. perc előtt): 0. erre van Gaal kit hoz le? a BL-ben második legtöbb gólt szerző Olicot és az egyetlen játékost, aki igazán küzdött, Altintopot. Ő meg fent maradt...
Robben meg nem tanult meg passzolni... Viszi a labdát 20-30 méterig ellövi, rosszul, belelépnek, mellé megy, stb. és reklamál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kabekabe 2010.05.22. 23:37:19-kor.
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.22. 23:00:34

A 2006 os győzelmünk után egy olasz csapat (a Milan) egy angol csapat (a MU) nyert, majd jöttünk mi. Idén az olasz Inter, jövőre a Chelesea, 2012-ben ismét mi??? :D :D
LM10
Director del Fútbol

2010.05.22. 22:59:20

Nem tudom miért de ez a döntő nem hozott lázba. Hiányoltam az ilyen hangulatot:

http://www.youtube.com/watch?v=lSQtTSzqSJc

És nem csak a Barca miatt.
barca1615
Jugador d'estrella

2010.05.22. 22:58:36

Én nem tudom még mindig feldolgozni a bl buktát:( Pedig nem 1-2 éve szurkolok a barcának:( De ez az idei kiesés valamiért nem megy..
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.22. 22:58:26

más téma,

mikor volt ehhez hasonló döntő, olyan értelemben, hogy egy nemzet csapatában 1-2percet kap az 1etlen olyan nemzetű játékos? (Materazzi)

ez azért durva.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt