Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
marci. írta:
Akkor gondolom 2003 fele nem nagyon néztél focit..
Mi várunk téged,mester !
Nem vagyok elszállva, de ez akkor is egy nulla volt mindkét csapattól, ha semleges szemmel nézem, akkor is...ab1daL írta:Srácok, azért ne legyünk ennyire elszállva. Az Inter ha tetszik, ha nem, megérdemelte. Az inter szurkolóknak nem fogod tudni megmondani, hogy ez sz*r döntő volt, mert amit csinálnak az rossz. Nem játszhat mindenki úgy mint mi, ez van, jövőre Villával, és reméljük egy 100%-os Zlatannal megpróbáljuk ismét elhódítani a trófeát(-kat). Egyébként így az Inter csatalkozott a Barca, és a MU mellé a 3 BL győzelemmel.honda25 írta:Emberek, mi volt ez? Életemben nem láttam még ilyen nulla bl döntőt.
Ez a foci meggyalázása volt, egyszerűen fel sem fogom, hogy ez a csapat hogy tudott bl-t nyerni. A München is büszke lehet magára, ilyen pontatlan, semmilyen támadójátékkal előrukkolni. Ennyiszer életemben nem álltam még fel meccs nézés közben, de most megtettem. Én úgy ítélem meg, hogy a Barcát kiejtették a bl-ből. Ne legyen címvédés. Bojan gólja szabályos volt.
Számomra a bl győztes ebben az évben is a BARCELONA és nem ez a nudli Inter. Remélem a vb-n és majd jövőre a bl-ben ismét a támadó foci fog dominálni, mert ez számomra nagyon kiábrándító, hogy az antifoci mennyire kifizetődő lett az utóbbi időben. Hajrá BARCA, jövőre megcsináljátok.
Gondoljatok bele Ibra helyzetébe: eljön az Interből hogy BL-t nyerjen itt, erre tessék... Nem lennék a helyébe. :S Ez van, össze kell kapnia magát neki is, meg mindenkinek aztán megnyerni megint a BL-t. FORCA BARCA!
Én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem ez puszta véletlen. Kupa. Pillanatnyi forma. Nem olyan, mint a bajnokság. Ott tényleg a legjobb nyer. 38 meccs alapján, nem pedig 20-25 perc focival.culinho írta:Nem néztem a meccset, mert nem érdekelt. Biztos voltam benne, h megnyeri az Inter és h Milito gólt fog rugni. Grat. nekik, az Inter szurkolók sokat vártak erre a sikerre.
Gondolom soha nem fog bebizonyosodni, de meg vagyok győződve, h hátulról mozgatják finoman a szálakat annak érdekében, h ne legyen címvédés. Ez egyre nehezebben lesz eladható (márha van realitása az érzésemnek), mert azért az kezd hülyén kinézni, h 20 év alatt nem volt egy olyan korszakos csapat, amelyik köv. évben is végigverte volna Európát. Félreértés ne essék, nem irigységből írom ezt, mondván mert kiesett a Barca (tavaly mi is csöndben lehettünk az elődöntő után), csak nyomaszt a gondolat. Annyi dundáról hallani és nem kell sok, mondjuk az elődöntőig nem csinálnak semmit az illetékesek, ott aztán a döntő meccsre bedobnak évről-évre egy "egyszer használatos" bírót, 1-2 apró hiba és el is van sikálva. Vélemények?
Srácok, azért ne legyünk ennyire elszállva. Az Inter ha tetszik, ha nem, megérdemelte. Az inter szurkolóknak nem fogod tudni megmondani, hogy ez sz*r döntő volt, mert amit csinálnak az rossz. Nem játszhat mindenki úgy mint mi, ez van, jövőre Villával, és reméljük egy 100%-os Zlatannal megpróbáljuk ismét elhódítani a trófeát(-kat). Egyébként így az Inter csatalkozott a Barca, és a MU mellé a 3 BL győzelemmel.honda25 írta:Emberek, mi volt ez? Életemben nem láttam még ilyen nulla bl döntőt.
Ez a foci meggyalázása volt, egyszerűen fel sem fogom, hogy ez a csapat hogy tudott bl-t nyerni. A München is büszke lehet magára, ilyen pontatlan, semmilyen támadójátékkal előrukkolni. Ennyiszer életemben nem álltam még fel meccs nézés közben, de most megtettem. Én úgy ítélem meg, hogy a Barcát kiejtették a bl-ből. Ne legyen címvédés. Bojan gólja szabályos volt.
Számomra a bl győztes ebben az évben is a BARCELONA és nem ez a nudli Inter. Remélem a vb-n és majd jövőre a bl-ben ismét a támadó foci fog dominálni, mert ez számomra nagyon kiábrándító, hogy az antifoci mennyire kifizetődő lett az utóbbi időben. Hajrá BARCA, jövőre megcsináljátok.
mess2009 írta:sajnos, a németeknek esélyük sem volt! mindegy így legalább annyi jut nekünk, hogy a BL győztes ütött ki bennünket. most így utólag le kell szögeznem,hogy a BL-t Ibrahimovics miatt vesztettük el, látható, hogy a Milito,Sneijder párossal szemben Messi egyedül maradt, és ez még egy Barcelonánál is óriási hátrány,azzal megspékelve, hogy a védelmünk, legalább úgy befuccsolt az odavágón mint most a németeké, és Iniesta is nagyon hiányzott.
sokan Eto'o -t sírják még most is vissza, én azonban úgy látom, hogy ő sem az igazi már, semmivel sem nyujtott többet mint nálunk az utolsó szezonján! (akkor legalább még a döntőben lőtt egy gólt)
az dühít még egy kicsit, most mindenki tele szájjal fújja, hogy kiverték a Barcelonát, csak azt nem teszik hozzá, hogy a négy meccsből kétszer megvertük őket egy döntetlen mellett!
az biztos, hogy jövőre, a Murinho-Real párossal viszont meggyűlik a bajunk! és Guardiolának meglesz a lehetősége a visszavágásra őszintén remélem, hogy sikerrel.
Kijavítanálak:kanty írta:Tavaly a látványos futball nyert idén pedig az eredményes.
Nem játszik szépen az Inter, de abban amit csinál nagyon jó.