Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dehogy, vagyok én isKrojf írta:Egyedül tartom a frontot NHL-ügyileg?
Mindegy, a lényeg, hogy itteni idő szerint vasárnap hajnalban kezdődik a Chicago Blackhawks-Philadelphia Flyers nagydöntő!
Ezen sorozatért még utoljára "amerikázom", aztán utána visszaállok Európára!
Aztán aludni sem ártana!
K.
Nem kizárt a 7 meccses végjáték egyáltalán.Sztem most a következőt hozza az Orlando, h azután mi lesz, lehetetlen megmondani.daffy írta:elképzelhető,szerencsére nemsokára meglátjuk h kinek mit hoz a döntő. még az is lehet h a boston megy tovább 4-3mal és a lakers 4-1gyel. igaz,ez nem valószínűSlither írta: Ennek a Bostonnak a pihenő jobbat tesz mint a játékban maradás. Veterán csapat, fejben nagyon ott vannak, a pihenő nem tompítana ezen a csapaton. Perkins kikúrálhatta volna a térdeit, és a többiek is a kisebb nyavalyáikat. A Celticsnél az egészség a legfontosabb, nekik csak az kell a győzelemhez.
elképzelhető,szerencsére nemsokára meglátjuk h kinek mit hoz a döntő. még az is lehet h a boston megy tovább 4-3mal és a lakers 4-1gyel. igaz,ez nem valószínűSlither írta: Ennek a Bostonnak a pihenő jobbat tesz mint a játékban maradás. Veterán csapat, fejben nagyon ott vannak, a pihenő nem tompítana ezen a csapaton. Perkins kikúrálhatta volna a térdeit, és a többiek is a kisebb nyavalyáikat. A Celticsnél az egészség a legfontosabb, nekik csak az kell a győzelemhez.
Ennek a Bostonnak a pihenő jobbat tesz mint a játékban maradás. Veterán csapat, fejben nagyon ott vannak, a pihenő nem tompítana ezen a csapaton. Perkins kikúrálhatta volna a térdeit, és a többiek is a kisebb nyavalyáikat. A Celticsnél az egészség a legfontosabb, nekik csak az kell a győzelemhez.daffy írta:de láthattuk h a pihenő nem feltétlen jó,ha meccsben maradnak,akkor verhetik a lakerst. én még mindig tartom h az LA fáradtabban fog beérkezni a döntőbe,mint a boston.Slither írta:A Magic csak összeszedett egy győzelmet végül, de ezt is csak hosszabbítás után jött össze. PP megnyerhette volna a meccset, de elcseszte az utolsó támadást a rendes félidőben.![]()
Most úgy tűnik egy 4-2-vel fog továbbjutni a Celtics, mert a Hazai az Orlandp be fogja húzni. Kár volt ezért, lett volna sok plusz pihenő...
de láthattuk h a pihenő nem feltétlen jó,ha meccsben maradnak,akkor verhetik a lakerst. én még mindig tartom h az LA fáradtabban fog beérkezni a döntőbe,mint a boston.Slither írta:A Magic csak összeszedett egy győzelmet végül, de ezt is csak hosszabbítás után jött össze. PP megnyerhette volna a meccset, de elcseszte az utolsó támadást a rendes félidőben.![]()
Most úgy tűnik egy 4-2-vel fog továbbjutni a Celtics, mert a Hazai az Orlandp be fogja húzni. Kár volt ezért, lett volna sok plusz pihenő...
hát nemtudom,ez a boston nagyon egyben van. hihetetlen döntő lesz,de sztem a phoenix nagyon megfuttatja a lakerst és azért 6-7 meccsnyi futás után nekiugrani ennek a bostonnak nem lesz könnyű.ozsimiki írta:ezt a párharcot nagyon durván behúzzák, Orlando nagy csalódás számomra, a Boston meg kellemes meglepetés (annak ellenére,h nem szimpatizálok velük).daffy írta:no,a boston minnyá letépi az orlandósok kukiját és 4-0lal besétálnak a döntőbe,ahol elverik a lakerst(?)
Azért Kobe-k formája se akármilyen, és csapatszinten is előreléptünk tavalyihoz képest is, szóval a döntőben remélem visszavágás lesz a 2évvel ezelőtti döntőért.
GO LAL!
ezt a párharcot nagyon durván behúzzák, Orlando nagy csalódás számomra, a Boston meg kellemes meglepetés (annak ellenére,h nem szimpatizálok velük).daffy írta:no,a boston minnyá letépi az orlandósok kukiját és 4-0lal besétálnak a döntőbe,ahol elverik a lakerst(?)
Ezt nem hiszemSlither írta:Ennyit a Magicről, innen nem fognak már fordítani...