socio66 írta:fanbarca írta:
Szerintem Hleb mindenképpen távozni fog, fikarcnyi tehetsége sincs a Barcához, neki valamilyen Orosz Csapat való! Tűnés innen!
Te nagyon el vagy tévedve,mielőtt leigazoltuk volna,az Arsenal-ban az egyik legjobb játékos volt és a két csapat stílusa között nincs nagy különbség.
Hleb nem egy ösztönös zseni,de egy nagyon jó játékos,azon kívül hogy kevés gólt lő,minden adottsága megvan ahhoz,hogy nálunk játsszon.
Fizetni nem kell érte,ő is jönni szeretne,szerintem elférne a padon. Még mindig ezerszer inkább őt nézném a pályán,mint Keita-t.
Ő egy tökéletes csere ebben a csapatban,ha ezt ő is elfogadja-márpedig elfogadja-akkor szerintem nem kellene elzavarni.
Hát nemtom, nekem nem volt túl meggyőző a játéka. És alig hajtott, alig tett valamit is a meccseink végén. Elölre vannak nála jobb játékosok Pedro és Jeffren személyében, ha az ő posztját nézzük, a középpályán meg ha valamilyen gyengébb játékost kell nézni, akkor inkább az a "gyengébb" legyen Thiago. Stílusban nem olyan nagy a különbség közte és Hleb között, mint Keita és bármelyikük között, ami azért fontos, mert Keitát említetted, aki másra azért jó lehet.

A lényeg az, hogy Hleb és Thiago játéka közelebb egymáséhoz, így könnyebb hasonlítani őket, és nálam a saját nevelés nyeri ezt a párharcot, mert ő viszont egy született zseni szerintem, ami majd idővel kiderül.
Szóval Hleb is mehet isten hírével.
Szerk.: @Messideco! Abban igazad van, hogy nagyon alacsony az ára, talán akkor előnyösebb lenne még egy év kölcsönben, hátha valahol jó teljesítményt nyújtana, ami feldobná az árát.