Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DE mért nem lehet kultúráltan megfogalmazni a véleményüket. Hogy lehetnek ennyire bunkók? Én is le tudnám írni vmelyik madridos oldalra, h mi a véleményem róluk, de nem fogom...Enrique írta:Ezt már megszokta az ember....eszter21 írta:Érdemes megnézni, h a honlapom vendégkönyvébe, www.g-portal.hu/portal/dbke ,miket írtak a hülye REal drukkerek. Én már nagyon ki vagyok akadva![]()
Sajnos ez van akkor ha sültparaszotkat engednek a géphez...
Ezt már megszokta az ember....eszter21 írta:Érdemes megnézni, h a honlapom vendégkönyvébe, www.g-portal.hu/portal/dbke ,miket írtak a hülye REal drukkerek. Én már nagyon ki vagyok akadva
Lujo írta:Igen, az nekem is tetszett.![]()
![]()
Én viszont bírom Gutit, talán azért is, mert csípem, ha valaki ragaszkodik a nevelő egyesületéhez. Legyen az akár RM játékos is. Egyébként Rault is nagyon tisztelem.
Enrique írta:Talán mert megérdemli...eszter21 írta:Hát igen, de sajnos én ne, állom meg, h ne szidjam. Szinte mindenhol szidomredlions írta:Egyáltalán minek szidjuk? rosszul játszik, öreg, neki épp elég baj!![]()
De ez olyan dolog, ami mellett 1 Barca-drukker nem tud elmenni csak úgy!
Szal ez 1 örök témát fog szolgáltatni! (Hál'Isten...)
Talán mert megérdemli...eszter21 írta:Hát igen, de sajnos én ne, állom meg, h ne szidjam. Szinte mindenhol szidomredlions írta:Egyáltalán minek szidjuk? rosszul játszik, öreg, neki épp elég baj!
eszter21 írta:Az egyik évfolyamtársamnak a Berça a kedvenc csapata, barças sapkája van erre meg azzal jön, h Figo a kedvenc játékosa. Ez, h jön össze?Undorító.
Szerintem se töröljük ezt a topicot jól működik.