Remélem olyan helyre fog kerülni ahol megbecsülik és tisztelni fogják. Rendszeres játéklehetőséget kap, és vezér lesz mint nálunk. Úgy cselez majd a kb 190 centijével, mint egy brazil és olyan stabil lesz a kp.-n mint egy igazi hatalmas Szikla. Ezek mellett pedig küzdjön úgy, ahogy tette mindig, még gerinc sérvvel is anno, mint nálunk.
Most már feladtam, hogy megértem miért kell neki elmennie, de lehet így a jó.. bár nem értem, hogy amikor van egy világ legjobb vkp nálunk, miért akarunk megválni tőle, de ezek olyan dolgok, amire sose kapunk választ.. Neki nem a fizetés volt a gond, nem hisztizett a milliókért, ő csak játszani szeretett volna.. Kár, hogy ez lett, szinte biztos elhagyja ezt a csodálatos csapatot.

Mérhetetlenül szomorú vagyok, és rettentően nem értem ezt az egészet, számomra akkor is ő lesz a Number 1.
Remélem a MU-ba fog menni, jobban kedvelem azt a csapatot, ott igazi vezér lehet a Szikla. Pepnek pedig ezt a döntését jó ideig megfogom jegyezni, a sok cím és eredmény mellett ezek igen nagy értetlen fekete pontok maradnak. Samu után újabb hatalmas kedvenc fog elmenni, "csak"..