d írta:LM10 írta:Nem lövünk soha távolról, szóval itt Cesc ezt nem nagyon használná.
Ez sajnos igaz, és szerintem pont ez Guardiola egyik nagy taktikai hibája, hogy nem erőlteti az átlövéseket olyan meccseken, mint például az Inter elleni hazai volt. Pedig tényleg van a csapatban nem egy olyan játékos, aki képes megsuhintani a labdát 20-30-ról is akár, pontosan, erősen. Remélem mint taktikai elem be fog kerülni a játékunkba.
Bizony, ez nagyon hiányzott ... és ha ezt tovább gondoljuk,gyakorlatilag azt jelenti h Messi-n és még valamelyik csatáron kívül effektíve senki sem veszélyes a kapura,hiába passzol jól...ez luxus, mert egy olyan védelem mint pl. Interé ezt simán kihasználta,Messi -re nagyon figyeltek,meg Ibrara...és ennyi volt,tudták h a többiek úgyis csak egyel továbbpasszolják...és szép lassan letelt az idő,game over !Hát az sem lehet véletlen h Pique-nek kellett 2x betalálni,ilyen csatárok mellett...??
Arról nem is beszélve h idén tavalyhoz képest látványosan visszaesett a pontrúgásokból való gólszerzés(szöglet,fejesek,szabadr. variácók,stb...)
Az meg számomra megint csak rejtély, h hazai pályán a legerősebb felállásunkban(Eto'o val,Ibraval.Henry-val,Messivel,Xavival,Inivel...) is 3 meccsen csak 1-gólt tudtunk szerezni az MU,Chelsea,Inter ellen ,azt is egy hátvéd !!!??? És ez kétszer nagyon sokba került ,1x meg óriási mákunk volt !
Szóval nagyon kéne szerintem egy gólerős középpályás is .... talán Cesc,aki amellett h hibátlan helyettesítő azért Xavi/Keita/Busi de főleg Inihez képest mindenképp egy "gólzsák" is

-Az nem fog menni jobb csapatok ellen h mindenki remekül passzol de gólt csak 2 ember tud lőni !
Jobbhátvéd poszton egy Maxwell szinttel tökéletesen elégedett lennék !
Remélem Ibra marad,neki szerintem csak Messivel (vagy most Villaval) kéne jobban csiszolódnia....és akkor ki tudná hozni magából is amit tud,és ha ez sikerülne....akkor nincs szükség semmi-féle erősítésre !:)
Toure :sajnálom, mert nem a képessége miatt hanem a "katalánizmus" vagyis Busquets miatt kell távozni....akár a Realba is mehetne ,miért ne ??!!Amúgy a Chelsea-be tudnám elképzelni....ott Essien folyton sérült,Deco megy,Mikel hurka,Ballack öreg....simán kezdő lenne Lampi mellett !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco