Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De van ám...én ikább már nem nézem a meccset mert már fáj nézni és nekem égő már sztem a magyar U-21 nem kapott volna 6-ot eddig a hollandoktól. Megint csúszunk majd jó pár helyet lefelé a FIFA világranglistán, és én már félek, mi lesz Angliában augusztus 11-én. De mi "ragaszkodunk" Koemanhoz... Mert a VB selejtezőkön legyőztük Máltát és AlbániátMihu írta:Nézi valaki a Duna TV-n a meccset? ifj. Knézy Jenő a kommentátor. Az előbb azt mondta, hogy "egy szövetségi kapitány ne mondjon olyat, hogy a mi játékosainknak már véget ért a szezon. Akkor nem kell lekötni barátságos mérkőzéseket mert a játékosaink nem bírnak menni. Ennek szakmailag semmi értelme nincs, hogy kapunk egy 6-ost a hollandoktól."
Van benne igazság...

igen-igen, miután leírtam halottam énis...tényleg elgondolkodtatósalas9 írta:Pont most mondta a kommentár, hogy a magyar válogatott kispadján 1986 óta 19(!) edző volt, míg a német válogatott 1923 óta 10 edzőt "fogyasztott" el! Ez azért elgondolkodtató... Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!DaNiAlVeS8 írta:nem tudom mi lehet a megoldás, de az első lépés,hogy elküldjék Koemant...
De Vanczákot meg Torghellét nem saját maguk teszik a kezdőbe, hanem az EDZŐsalas9 írta: Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!
Az e heti lottószámokat nem tudnád megadni?Hunter91 írta:Lesz itt még 6-1 is.
Pont most mondta a kommentár, hogy a magyar válogatott kispadján 1986 óta 19(!) edző volt, míg a német válogatott 1923 óta 10 edzőt "fogyasztott" el! Ez azért elgondolkodtató... Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!DaNiAlVeS8 írta:nem tudom mi lehet a megoldás, de az első lépés,hogy elküldjék Koemant...

hát igen, eléggé technikásFtcSikiHun írta:DaNiAlVeS8 írta:ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves?
A Hamburg játékosa, és 23 évesJól nyomja mi?
Közben 6-1![]()

DaNiAlVeS8 írta:ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves?

Eljero Elia 1987.02.13DaNiAlVeS8 írta:ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves?

Vmelyik újság fogalamzta meg nagyon jól: azért érdemes most kikapni, mert akkor Koemant nem kell hazaküldeni, elég csak otthagyniHunter91 írta:Én erre csak ennyit mondok(sajnos):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesz itt még 6-1 is.

Nem csak Vanczák. Torghellét is minek erőltetjük??? Sok olyan játékos van akiknek értelmét nem látom...Messa írta:Ennek a válogatottnak nincs helye nemzetközi világversenyen. Vanczák erőltetését még mindig röhejesnek találom. Priskin helyett jöhetne a szünetben mondjuk Németh, ha ottvan a padon.

"Németh Krisztián szombati bordasérülése után nem kap lehetőséget Amszterdamban, Koeman a cserepadra sem nevezte a csatárt."Messa írta:Ennek a válogatottnak nincs helye nemzetközi világversenyen. Vanczák erőltetését még mindig röhejesnek találom. Priskin helyett jöhetne a szünetben mondjuk Németh, ha ottvan a padon.
Egyedül azt sajnálom, ha itt egy viszonylag jó eredményt elérünk, akkor Koeman helye be van biztosítva 1-2 évre.