Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nagyon voltam képben a hétvégén,most értem gépközelbe.socio66 írta:Miihii,most hogy Rossi nem megy,már nem is írsz a MotoGp-vel kapcsolatban?
Persze így nem ugyanaz a buli,de akkor is.
Lorenzo-nak innentől ujjgyakorlat lesz a dolog,nincs potenciális riválisa, esetleg 1-1 versenyen elkaphatják,de hosszútávon nem hiszem.
Mondjuk tény,hogy nem lesz igazi ez a vébé cím,de szerintem Jorge-t ez annyira nem izgatja.
Talma elég halovány volt,nem értem én ezt a Moto2-es osztályt.. Aki az egyik héten nyer,az a következőn már simán 15-ön kívül is találhatja magát..
Reméljük egyszer Gábornak is kijön a lépés.
mekkora az esélye légpuskával nyulat lőni? mert itt eszi a káposztát
nem tuuttam hova irjam,gondoltam sport
A puska:Norica Dragon 7,5Joule,=305m/s
Habár azt írják nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, de akkor is érdekes, hogy magyarok nem nagyon jönnek ki jól az ilyen szituációkból. Fazekas meg Annus aranyát el tudták venni, mert nem volt kellő mennyiségű minta, itt meg pozitív lett és mégse... Ugyanakkor felmerül bennem az a kérdés is, hogy az első ítéletnél miért nem vették figyelembe, hogy hibázott a pekingi labor. A beloruszok megmutatták, hogy kell megúszni a doppingolást. Remélem a labort felelősségre vonják, ha még nem tették meg.
Na ez Fair volt!Imperial írta:A világ legszebb teniszét játszó játékos Federer, de salakon egyértelműen jobb nála Nadal! Megérdemelte Federer is egyszer azt a győzelmet, de Nadal jobban kiérdemelte már bocs...
Vamos Rafa!
Szép volt nagyon, jövő héttől újra number 1.
Ahhoz képest, h madridistagergo9 írta:Kicsit túl sok isFernando írta: Vamos Rafa! Nem is tudtam, hogy ennyi szurkolója van itt a fórumon
Mondott ilyet?piton írta:Mért tavaly nem méltó helyre került? Kicsit gondolkodj már el ezen...ozsimiki írta:RAFAEL NADAL5. Garros győzelme a 6ból, 7. Grand Slam győzelme 24évesen.
Harmadszor nyer úgy Garrost hogy szettet semveszít.
A döntőben egyszer sem vesztette el az adogatását, pedig volt pár necces szitu.
Maximálisan megérdemelten nyert 3 szettben, és méltó helyre került vissza a serleg, és az elsőség is.
SZÉP VOLT RAFA!
VAMOS RAFA!
Mért tavaly nem méltó helyre került? Kicsit gondolkodj már el ezen...ozsimiki írta:RAFAEL NADAL5. Garros győzelme a 6ból, 7. Grand Slam győzelme 24évesen.
Harmadszor nyer úgy Garrost hogy szettet semveszít.
A döntőben egyszer sem vesztette el az adogatását, pedig volt pár necces szitu.
Maximálisan megérdemelten nyert 3 szettben, és méltó helyre került vissza a serleg, és az elsőség is.
SZÉP VOLT RAFA!
VAMOS RAFA!