Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Eagico
Barça B

2010.06.07. 19:45:47

Tisztelt Barca vezetőség: Tessék elfogadni a City ajánlatát!!!
Soha vissza nem térő alkalom. Idén helyrehozhatóak a tavaly elkövetett hibák: Ibra idehozatala és hogy nem vásároltunk balszélre senkit!
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:43:16

ahogy olvasgattam,2 nap múlva új ajánlat megy fabréért.
40Ł lehet az ajánlat.
---------------
bocs a link miatt gondolom az miatt lett törölve. :S
Abi & Tito
danko94
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:41:13

barcalaci84 írta:
danko94 írta:Értsétek meg, hogy Ibra azért volt drága, mert Eto'o ingyen távozott. Nem Eto'o+60 milla volt Ibra, hanem 60 milla+ Eto'o egy évre kölcsönbe majd utánna végleg ingyen, mindezt azért, hogy neki ne kelljen fizetni ,,kárpótlást" vagy micsodát...Robinho+15 millára simán rábóliontanék, mert Ibra értéke kb 40-45 milla de ennyit ewgy ilyen év utánsenki nem adna érte...Robinho pedig tökéletes lenne, mert így Villa lehetne center Bojannal rotálva meglenne oldva a balszélső poszt és Fabregas sem vállna létszükségletté, lévén Robinho is tud játszani kp-n

A Barca kb 45 millió euró összeget fizetett az Internek + Eto'o -t egy évre kölcsönadta az Internek...
Tehát 45 millió körüli összegbe került Ibra
Eto'o -t tulajdonképpen olyan mintha nem sikerült volna eladnunk, persze az más kérdés , ha nem adjuk kölcsön , akkor többet kért volna az Inter Ibráért...
Bocs persze 45+Eto'o t akartam írni :x Ami ugye nincs, mert Eto'o ingyen ment...
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.07. 19:38:35

danko94 írta:Értsétek meg, hogy Ibra azért volt drága, mert Eto'o ingyen távozott. Nem Eto'o+60 milla volt Ibra, hanem 60 milla+ Eto'o egy évre kölcsönbe majd utánna végleg ingyen, mindezt azért, hogy neki ne kelljen fizetni ,,kárpótlást" vagy micsodát...Robinho+15 millára simán rábóliontanék, mert Ibra értéke kb 40-45 milla de ennyit ewgy ilyen év utánsenki nem adna érte...Robinho pedig tökéletes lenne, mert így Villa lehetne center Bojannal rotálva meglenne oldva a balszélső poszt és Fabregas sem vállna létszükségletté, lévén Robinho is tud játszani kp-n

A Barca kb 45 millió euró összeget fizetett az Internek + Eto'o -t egy évre kölcsönadta az Internek...
Tehát 45 millió körüli összegbe került Ibra
Eto'o -t tulajdonképpen olyan mintha nem sikerült volna eladnunk, persze az más kérdés , ha nem adjuk kölcsön , akkor többet kért volna az Inter Ibráért...
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.07. 19:37:08

Ez a Robinhos hír... Nekem tetszik :). Szerintem nem lenne rossz ötlet mert Robinho különleges játékos. Ő nem egy gólzsák és ez szerintem számítana ha ideigazolna. Alacsony szóval beillene a "hármasba" és még azt is hozzá kell tenni hogy Brazil. Vagyis nagyon technikás szóval sok embert tudna megforgatni a bal oldalon. Ráadásul ha Ibra menne akkor lenne mindenkinek helye. Robinho,David Villa, Messi. Ez a két új támadó szerintem jót tenne a Barca taktikájának.
Nem tudom mi lesz a vége de én így elsőre Igent mondok Robinhora. Lehet sokan nem értenek velem 1-et sőt még nem is szeretik a Brazilt mert Reálos volt és nem tetszik a játéka de nekem ez a véleményem. És maradok is mellette.

Szerk: Ki a frászt érdekel hogy mennyibe került? Nem a mi pénzünk. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2010.06.07. 19:39:00-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.07. 19:33:52

Itt bajok vannak emberek...
Ibra értéke Eto'o + 47milla volt.
Innentől mindenki annyit számol ki,amennyit akar...
Számadat nincs, Eto'o +47... Eto'o "értékét" mi alapján határozod meg?

Egy játékos annyiba kerül,amennyit adnak érte nem? Eto'o-ért mit adtak anyagilag?
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:29:57

én fabrét őszintén nem értem.
tavaly hosszabbított szerződést sok sok pénzért 2015 ig...most nyáron meg "veri a mellét" hogy nagy katalán ( amit nem vonok kétségbe...)
no de most akkor mi is van?
+3-4 év a szerződésbe, de jönni akar?
jó lenne ha eldöntené mit is szeretne...
amugy előbb-utóbb de jönni fog,aminek a levét mi isszuk meg .
végülis így is úgyis mert nem 3ft ért fog jönni.
asszem jövőre lejárt volna a szerződése,hoztuk volna ingyen...erre...
nem értem... :)
amugy ezt csak NEKI köszönhetjük!!!

Ne használj pirosat
kösz, Shark
Abi & Tito
danko94
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:22:47

Értsétek meg, hogy Ibra azért volt drága, mert Eto'o ingyen távozott. Nem Eto'o+60 milla volt Ibra, hanem 60 milla+ Eto'o egy évre kölcsönbe majd utánna végleg ingyen, mindezt azért, hogy neki ne kelljen fizetni ,,kárpótlást" vagy micsodát...Robinho+15 millára simán rábóliontanék, mert Ibra értéke kb 40-45 milla de ennyit ewgy ilyen év utánsenki nem adna érte...Robinho pedig tökéletes lenne, mert így Villa lehetne center Bojannal rotálva meglenne oldva a balszélső poszt és Fabregas sem vállna létszükségletté, lévén Robinho is tud játszani kp-n
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:22:16

FtcSikiHun írta:....de itt Tanzmittudomén ki ellen...
Tanzánia, hogy mentél te át földrajzból? :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.06.07. 19:17:48

na itt Fabregasról már csak 60 millát írnak, vagyis a címből ezt szedem ki
Én biztosan nem ejtenék könnycseppeket, ha Cesc még 1-2 évig maradna az Arsenalban. Saját nevelés, 23 éves, annyira nincsen rá szükség...hol éri meg így az 50 milliót is? Középpályára Ini és Xavi sérülésénél ott van dos Santos, Thiago, már meg van oldva mindkét poszt, továbbá még ott van Keita, aki ugyebár eléggé gyenge azon a poszton, de majdnem fél évet lehúzott ott, és így is bajnokok lettünk. És ha Touré maradna, akkor ő is tudna eggyel feljebb játszani. Sőt, ahogy elnézem Busquets labdatartását, passzait és cseleit, még ő is...igaz abban benne lenne a kockázat. Nyugodtan hozhatjuk Cescet is 25 éves korában. Most meg végképp nem fogjuk szerintem megvenni. Az Arsenal alapembere, nem akarnak megválni tőle, és 4 nap van a VB-ig. A VB idején nem hiszem, hogy lenne bármilyen átigazolás, utána meg megy fel az ára. Véleményem szerint, várjon csak.

Robinhos téma. Én benne lennék az üzletben :) Még akkor is ha "csak" 14-et adnak még pluszba. Légyszíves nekem ne gyertek már azzal, hogy kb. 50 meccs alatt, meg kb. 2szer ennyi edzés alatt nem lehet beilleszkedni egy csapatba. Oké, voltak benne sérülések is, de akkor is. Robinhot nagyon néha elkapom a Santos meccsein és úgy bolondítja a védőket, hogy az nem semmi. A VB-re mondjuk még kíváncsi leszek-ha csak előtte létre nem jön a csere-, de itt Tanzmittudomén ki ellen is elég jól mozgott, és nagyon szép passzokat adott, főleg Alvesnek. És most nincs benne az a lehetőség, hogy másik bajnokságba jön, és hozzá kell szokni, ugyanis már a Real Madridban sem nyújtott rossz teljesítményt. És szerintem neki is lenne kedve, hiszen ő bajnoki címet, BL-t akar nyerni (gondolom én) azt meg nem érheti el egy Cityvel. Pep meg tavaly meg akarta szerezni. Most, hogy a City állítólag tett egy ilyen ajánlatot, nagyon erősnek tűnik a dolog. Robinhot el akarják adni, ő is menni akar, Ibráról sokan mondják hogy menni akar, sokan hogy nem, szóval nem biztos a helye, Pep akarta... Szerintem nagyon jó igazolás lenne, és akkor Villa is a saját posztján játszhatna középen, és a két "kicsi" sem merülne feledésbe, ugyanis bal szélen Pedro/Robinho, középen Villa/Bojan, és jobb szélen Messi/Pedro. :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.06.07. 19:13:47

davi10 írta:Lehet, hogy Ibra jövőre jobb lenne, de ha elmenne én Robinhónak vagy Torresnek örülnék.
Szintén. Persze csak ha elmegy Ibra (ami nehéz kérdés a szurkolók körében és a szakmai területen dolgozók számára is).

Ha Villát balszélre vettük, akkor Torres a favorit (nálam ő a No1 csatár). Még egy válogatott a Barcába :D Biztos többre vinné itt, ahol világklasszis csapat áll mögötte, nem egy Kuyt vagy Benayoun. A Poolban 18-ig jutott 22 meccsen, és a fél szezonban sérült volt! Aranylabda- és cipő esélyessé lépne elő (elfogultság nélkül!)

Ha beküldjük centerbe, akkor Robinho. Matanak nincs sok értelme, csak Pedro és Bojan fejlődésének a rovására érkezne, és Jeffren amúgy is kevés játékpercét rabolná (ő meg fölöslegesen tőlünk a pénzt, ha nem játszik). Inkább egy kiforrott játékost vegyünk, hiányzik a csapatból a brazil virtus és szamba, mióta elment Ronnie.
Més que un club.
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:12:00

zsulter írta:Az egyetlen dolog ami aggaszt az az, hogyha elmegy Ibra és Touré is, akkor megint pöttömek leszünk a pontrúgásoknál...
Hát a jelenlegi pontrúgásainkat elnézve akár a norvég válogatott is állhat a tizenhatoson belül eredménytelenül, annyira nem fektetünk hangsúlyt a szögletekre és beívelhető szabadrúgásokra... Guardiola szemmel láthatóan nem tartja elsődlegesnek felkészüléskor.
zsulter
Jugador del Barça

2010.06.07. 19:07:50

Érdekes dolog ez a Robinho-s ügy, én támogatnám a leigazolását...
Korábban én is amellett voltam, hogy Ibrának kellene adni még egy évet, de amióta leigazoltuk Villát, azóta annyira nem ragaszkodnék ehhez...

Jelen állás szerint egy viszonylag jó üzlet lehet kilátásban a cityvel...szerintem kb. ez az utolsó alkalom, hogy Ibrát normális összegért el tudjuk passzolni...
Remek csatár, de nem illik a játékunkba! Jövőre sem futna többet, nem lenne agilisabb, ha nem menne neki ugyanúgy sétálgatna....ezek olyan tulajdonságok, amit egy 29 éves játékosnál messze nem változtathatóak meg...annyival lennénk beljebb, hogy itt van Villa....
Viszont Robinho tökéletesen megoldhatná a baloldali kérdést, ami Ronaldinho óta hiányos...a santosban jól ment neki és anno a madridban is ő volt az aki szint vitt a támadásokban....elvileg tavaly még Pep is akarta kérdés idén mit akar...

Azok az érvek hogy kétballábas, falábú stb szerintem eléggé nevetségesek Robinho-val kapcsolatban....én lehet hogy az vagyok (sőt biztos), de azért mégiscsak egy nagyon technikás gyors játékosról beszélünk...vérbeli brazil...nekem személy szerint nagyon hiányzik egy ilyen "könnyed" stílusú játékos a baloldalról...

Az egyetlen dolog ami aggaszt az az, hogyha elmegy Ibra és Touré is, akkor megint pöttömek leszünk a pontrúgásoknál...jó lenne, ha legalább Touré esetében valami csoda-fordulat állna be, mert én Ibrától nem várok többet mint idén (Arrigo Sacchi-val értek egyet)

Fabregas! Ha jól értem jelenleg 70 milla az ára...hát annyit biztos nem adunk, de ez is csak egy újságcikk...az egyetlen hivatalos álláspont még mindig az, hogy nem eladó...gondolom ezért utazik Txiki Londonba....remélem eredménnyel jár, vagy valamivel beljebb kerülünk....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.07. 19:05:09

hú hát elég érdekes ez a 14 + ropinho zlatanért... alap estetben körberöhögnénk őket, viszont most nincs alap eset...

tudása megvan a srácnak... a viselkedése meg olyan amilyen... majd itt megváltozik... láttunk már példát..

az h a cityben 0 volt, az felejtős, az angol élvonal nem a brazil szambásoknak való...

én belemennék a cserébe (csak aztán nehogy nagyobb baklövés legyen mint ibra idehozatala ... aki ímugy nem tudom menne e egyáltalán oda..)

(amugy nem lesz ebből semmi..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2010.06.07. 18:57:25

Lehet, hogy Ibra jövőre jobb lenne, de ha elmenne én Robinhónak vagy Torresnek örülnék.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
duncan
Jugador del Barça

2010.06.07. 18:33:18

barca0417 írta:Olyan túl sok normális érvet nem láttam itt Robinho ellen. Az ilyen "börtöntöltelék", meg a "kétballábas" jelzők elég gyengék és alaptalanok. Robinho 1000-szer jobban beleillene a Barca játékába, mint Ibra valaha is fog. Hiába a posztja egyik legjobbja a svéd, Villa jobb lesz ott. Nem véletlen hasonlította Xavi sem Eto'o-hoz Villát. Bojan meg Pedro nem lesznek rosszabb helyzetben mert 1 játékos jönne 1 elmenne. Bojan előtt csak Villa lenne a sorban Pedro pedig mindkét szélen játszhatna eleget.
Szerintem ez jó üzlet lenne.
Ibra nagyon jó volt a szezon elején, de mikor magára talált a csapat és Xavi és Messi révén újra a megszokott Barca stílusban nyomták, onnantól kezdve Ibra kilógott a csapatból. Voltam én is azon a véleményen, hogy adni kellene még egy esélyt neki, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy ezt kívánná a csapatérdek. Márpedig az az első.
Robinho pedig pont olyan stílusú játékos amilyen kevés van a piacon, és amilyen kell nekünk: gólerős, jobblábas-baloldalon játszó, gyors, jó a gyors passzos játékban, jól cselez.
Egyetértek,lehet Robinhot kritizálni,de Ibránál sokkal inkább beleillik a stílusa a Barcáéba, nem hiszek azoknak a focihoz kevésbé jó szemű embereknek,akik azt állítják,hogy túl önző vagy ügyetlen. Nem véletlenül van a brazil válogatott kezdőjében és nem véletlenül sikeresek a brazilok. Ibránál sokkal jobb megoldás lenne,mert - pénzhez jutna vele a csapat- ami a Fabregas-ügybe is belepumpálható- valamint megoldódna a balszél és Villa is centerként játszhatna,ami az ő posztja,mert annak világosnak kell lennie,hogy Villa Eto'o-hoz hasonló csatár,aki nem szélsőnek termett.Hiba lenne Peptől a szélre kivinni. Szóval két legyet ütne a klub egy csapásra. Ibra meg Angliában többre vinné az erőfocijával,mint itt. Hogy kitérjek erre is. Ibra azért volt jobb első félévben,mert akkor rá próbálta építeni a csapatot Pep. Sok volt az ívelés,a beadás. Ez viszont elvette Messi erényeit és azt a játékstílust,ami a csapat sajátja. Második félévben Ibrát próbálta Pep beépíteni a csapatba,de láthattuk,hogy mi lett a vége - gyötrelem. Bár bajnoki címet nyertünk ne mis akárhány ponttal,de ez döntően nem a svéd érdeme. Szóval Pepnek nem sikerült a csapatba való beépítés. Lehet azt mondani,hogy csak egy évet volt itt meg stb,de ekkor magunknak hazudunk. Ibra nem ebben a stílusban klasszis. Robinho pedig itt tudna igazán brillírozni. Az Ibra-szurkolóknak -mert elé sok volt belőlük év elején,aztán "csoda" folytán kicsit apadni kezdet ta számuk év közben- azt tudom mondani,hogy örüljenek,mert a kedvencük így jóval sikeresebb lesz,bár a Barcán kívül. Én nagyon örülnék ennek a cserének, ez lenne a nyár második jó döntése - Villa volt az első. Remélem,hogy Cesc lesz a harmadik és Touré pedig méltósággal tud távozni és idehozzuk vagy Diarrát(Alou Diarra) vagy Mascherano-t a helyére. Arra kevés reményt látok ,hogy az elefánt maradna,bár annak örülnék a legjobban. De sajnos Pep ennyire nem egyenes edző - a szurkolókkal szemben,lehet Touréval már megbeszélték maguk között,nem lehet tudni.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.06.07. 18:09:39

Olyan túl sok normális érvet nem láttam itt Robinho ellen. Az ilyen "börtöntöltelék", meg a "kétballábas" jelzők elég gyengék és alaptalanok. Robinho 1000-szer jobban beleillene a Barca játékába, mint Ibra valaha is fog. Hiába a posztja egyik legjobbja a svéd, Villa jobb lesz ott. Nem véletlen hasonlította Xavi sem Eto'o-hoz Villát. Bojan meg Pedro nem lesznek rosszabb helyzetben mert 1 játékos jönne 1 elmenne. Bojan előtt csak Villa lenne a sorban Pedro pedig mindkét szélen játszhatna eleget.
Szerintem ez jó üzlet lenne.
Ibra nagyon jó volt a szezon elején, de mikor magára talált a csapat és Xavi és Messi révén újra a megszokott Barca stílusban nyomták, onnantól kezdve Ibra kilógott a csapatból. Voltam én is azon a véleményen, hogy adni kellene még egy esélyt neki, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy ezt kívánná a csapatérdek. Márpedig az az első.
Robinho pedig pont olyan stílusú játékos amilyen kevés van a piacon, és amilyen kell nekünk: gólerős, jobblábas-baloldalon játszó, gyors, jó a gyors passzos játékban, jól cselez.
Kép
gerzsakov
Barça B

2010.06.07. 18:08:27

Bocsi az offért! Tanzáni-Brazília 0-2 Gól Robinho 10 és 33!
Kép
Egy Club mindörökre! FC BARCELONA!
"Sok évet vártam erre a pillanatra. Ez egy különleges nap. 8 év után tértem haza. Ez a legkeményebb kihívás az életemben, de tudom, hogy segítetek átjutni rajta. Remélem, hogy sok emléket adok nektek a Camp Nouban." -CESC FABREGAS
senzu
Entrenador del Barça

2010.06.07. 18:05:37

Egyedül akkor tudnám elviselni, ha Ibra távozna, ha Torres jönne helyette.
Robinho még viccnek is rossz!
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 17:55:30

MichaaBee írta:Ha a tavalyi ámokfutásunkat is figyelembe vesszük, akkor meg 60m + Robinhónál kezdődik Ibra ára, mert hogy Samu simán jobb a brazil fenegyereknél 15 méterrel, arra mérget veszek.
Samunak kis túlzással szinte nulla volt a piaci értéke tavaly. Egy év volt már csak hátra a szerződéséből, nagyon válogatós volt a célját illetően, valamint irgalmatlan magas fizetését nagyon kevés klub tudta volna megfizetni.

Viszont Robinho piaci értéke sem lehet most túl magas hasonló okokból. Nem hajlandó Mancinivel együtt dolgozni, a brazilok nem győzik fizetni a bérét, bármennyire is brillírozhat ott. Ráadásul Euróában már jóideje nem tündökölt.
messideco
Presidente del Barça

2010.06.07. 17:54:10

menczel írta:http://anselmo.uw.hu/cescpikemessi.jpg

Boldogság gyere haza....
Ki lehet a többi huligán :?: :?: :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.07. 17:46:31

http://anselmo.uw.hu/cescpikemessi.jpg

Boldogság gyere haza....
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.07. 17:37:16

baas11 írta:ha Ibra-t vesszük minimum 20-25 plusz lenne reális !
Ha a tavalyi ámokfutásunkat is figyelembe vesszük, akkor meg 60m + Robinhónál kezdődik Ibra ára, mert hogy Samu simán jobb a brazil fenegyereknél 15 méterrel, arra mérget veszek.

szerk.: műsoron kívül mondanám, hogy alapból korrekt lenne a City ajánlata, csakhát ott van benne pár rugónyi bukás a tavalyiak miatt. Én adnék még egy évet Ibrának.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bobán
Jugador del Barça

2010.06.07. 17:21:13

Örülnék, ha jönne, de fájna, h Ibrának nem adunk több lehetőséget! Egyébként azt látom, h Spanyol csapatba játszón Spanyol elven gondolkoznak a vezetők! Tehát egy Torresért oda adnák Ibrát gondolkozás nélkül. Így meg hát...
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
LM10
Director del Fútbol

2010.06.07. 17:16:31

Én azt mondom most fog eldőlni, hogy Ibra végül marad-e, vagy nem.
Robinho nagyon jó játékos, és nálunk nem lennének ilyen hisztijei, mint a Real vagy a Citynél.(Lásd Ibra vagy Alves) És még a góllövés is megy neki.
Ibra pedig régi mesternénél, és egy olyan csapatba menne, ahol ő lenne a nagy ász, és ha olyan gólokat szerez, mint ellenünk a Magyar-Svéden, akkor is dicsőítik majd.
Tényleg érdekel ez a dolog. Az viszont biztos, hogy ha Robinho jön, és Ibra megy nem lepődök meg, de akkor sem, ha marad a svéd.

Fabregasról pedig szerintem letehetünk. 70 milla...persze. Ez a genya Arzenál még 50-ig sem fog engedni, ha csak nem lesz valami fordulat az ügyben, és elengedik 35-40 körül, nem jön idén sem.
Ha viszont bekövetkezik, hogy nem jön ,akkor remélem Pep beépíti az a középpályást, aki a legjobban fog teljesíteni az előszezonban(tavaly Pedro), gondolok itt Thaigora vagy Jonathanra.
Lezárt