Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs persze 45+Eto'o t akartam írnibarcalaci84 írta:danko94 írta:Értsétek meg, hogy Ibra azért volt drága, mert Eto'o ingyen távozott. Nem Eto'o+60 milla volt Ibra, hanem 60 milla+ Eto'o egy évre kölcsönbe majd utánna végleg ingyen, mindezt azért, hogy neki ne kelljen fizetni ,,kárpótlást" vagy micsodát...Robinho+15 millára simán rábóliontanék, mert Ibra értéke kb 40-45 milla de ennyit ewgy ilyen év utánsenki nem adna érte...Robinho pedig tökéletes lenne, mert így Villa lehetne center Bojannal rotálva meglenne oldva a balszélső poszt és Fabregas sem vállna létszükségletté, lévén Robinho is tud játszani kp-n
A Barca kb 45 millió euró összeget fizetett az Internek + Eto'o -t egy évre kölcsönadta az Internek...
Tehát 45 millió körüli összegbe került Ibra
Eto'o -t tulajdonképpen olyan mintha nem sikerült volna eladnunk, persze az más kérdés , ha nem adjuk kölcsön , akkor többet kért volna az Inter Ibráért...
danko94 írta:Értsétek meg, hogy Ibra azért volt drága, mert Eto'o ingyen távozott. Nem Eto'o+60 milla volt Ibra, hanem 60 milla+ Eto'o egy évre kölcsönbe majd utánna végleg ingyen, mindezt azért, hogy neki ne kelljen fizetni ,,kárpótlást" vagy micsodát...Robinho+15 millára simán rábóliontanék, mert Ibra értéke kb 40-45 milla de ennyit ewgy ilyen év utánsenki nem adna érte...Robinho pedig tökéletes lenne, mert így Villa lehetne center Bojannal rotálva meglenne oldva a balszélső poszt és Fabregas sem vállna létszükségletté, lévén Robinho is tud játszani kp-n
Itt bajok vannak emberek...danko94 írta:Értsétek meg, hogy Ibra azért volt drága, mert Eto'o ingyen távozott. Nem Eto'o+60 milla volt Ibra, hanem 60 milla+ Eto'o egy évre kölcsönbe majd utánna végleg ingyen, mindezt azért, hogy neki ne kelljen fizetni ,,kárpótlást" vagy micsodát...Robinho+15 millára simán rábóliontanék, mert Ibra értéke kb 40-45 milla de ennyit ewgy ilyen év utánsenki nem adna érte...Robinho pedig tökéletes lenne, mert így Villa lehetne center Bojannal rotálva meglenne oldva a balszélső poszt és Fabregas sem vállna létszükségletté, lévén Robinho is tud játszani kp-n
Tanzánia, hogy mentél te át földrajzból?FtcSikiHun írta:....de itt Tanzmittudomén ki ellen...
Szintén. Persze csak ha elmegy Ibra (ami nehéz kérdés a szurkolók körében és a szakmai területen dolgozók számára is).davi10 írta:Lehet, hogy Ibra jövőre jobb lenne, de ha elmenne én Robinhónak vagy Torresnek örülnék.
Hát a jelenlegi pontrúgásainkat elnézve akár a norvég válogatott is állhat a tizenhatoson belül eredménytelenül, annyira nem fektetünk hangsúlyt a szögletekre és beívelhető szabadrúgásokra... Guardiola szemmel láthatóan nem tartja elsődlegesnek felkészüléskor.zsulter írta:Az egyetlen dolog ami aggaszt az az, hogyha elmegy Ibra és Touré is, akkor megint pöttömek leszünk a pontrúgásoknál...
Egyetértek,lehet Robinhot kritizálni,de Ibránál sokkal inkább beleillik a stílusa a Barcáéba, nem hiszek azoknak a focihoz kevésbé jó szemű embereknek,akik azt állítják,hogy túl önző vagy ügyetlen. Nem véletlenül van a brazil válogatott kezdőjében és nem véletlenül sikeresek a brazilok. Ibránál sokkal jobb megoldás lenne,mert - pénzhez jutna vele a csapat- ami a Fabregas-ügybe is belepumpálható- valamint megoldódna a balszél és Villa is centerként játszhatna,ami az ő posztja,mert annak világosnak kell lennie,hogy Villa Eto'o-hoz hasonló csatár,aki nem szélsőnek termett.Hiba lenne Peptől a szélre kivinni. Szóval két legyet ütne a klub egy csapásra. Ibra meg Angliában többre vinné az erőfocijával,mint itt. Hogy kitérjek erre is. Ibra azért volt jobb első félévben,mert akkor rá próbálta építeni a csapatot Pep. Sok volt az ívelés,a beadás. Ez viszont elvette Messi erényeit és azt a játékstílust,ami a csapat sajátja. Második félévben Ibrát próbálta Pep beépíteni a csapatba,de láthattuk,hogy mi lett a vége - gyötrelem. Bár bajnoki címet nyertünk ne mis akárhány ponttal,de ez döntően nem a svéd érdeme. Szóval Pepnek nem sikerült a csapatba való beépítés. Lehet azt mondani,hogy csak egy évet volt itt meg stb,de ekkor magunknak hazudunk. Ibra nem ebben a stílusban klasszis. Robinho pedig itt tudna igazán brillírozni. Az Ibra-szurkolóknak -mert elé sok volt belőlük év elején,aztán "csoda" folytán kicsit apadni kezdet ta számuk év közben- azt tudom mondani,hogy örüljenek,mert a kedvencük így jóval sikeresebb lesz,bár a Barcán kívül. Én nagyon örülnék ennek a cserének, ez lenne a nyár második jó döntése - Villa volt az első. Remélem,hogy Cesc lesz a harmadik és Touré pedig méltósággal tud távozni és idehozzuk vagy Diarrát(Alou Diarra) vagy Mascherano-t a helyére. Arra kevés reményt látok ,hogy az elefánt maradna,bár annak örülnék a legjobban. De sajnos Pep ennyire nem egyenes edző - a szurkolókkal szemben,lehet Touréval már megbeszélték maguk között,nem lehet tudni.barca0417 írta:Olyan túl sok normális érvet nem láttam itt Robinho ellen. Az ilyen "börtöntöltelék", meg a "kétballábas" jelzők elég gyengék és alaptalanok. Robinho 1000-szer jobban beleillene a Barca játékába, mint Ibra valaha is fog. Hiába a posztja egyik legjobbja a svéd, Villa jobb lesz ott. Nem véletlen hasonlította Xavi sem Eto'o-hoz Villát. Bojan meg Pedro nem lesznek rosszabb helyzetben mert 1 játékos jönne 1 elmenne. Bojan előtt csak Villa lenne a sorban Pedro pedig mindkét szélen játszhatna eleget.
Szerintem ez jó üzlet lenne.
Ibra nagyon jó volt a szezon elején, de mikor magára talált a csapat és Xavi és Messi révén újra a megszokott Barca stílusban nyomták, onnantól kezdve Ibra kilógott a csapatból. Voltam én is azon a véleményen, hogy adni kellene még egy esélyt neki, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy ezt kívánná a csapatérdek. Márpedig az az első.
Robinho pedig pont olyan stílusú játékos amilyen kevés van a piacon, és amilyen kell nekünk: gólerős, jobblábas-baloldalon játszó, gyors, jó a gyors passzos játékban, jól cselez.
Samunak kis túlzással szinte nulla volt a piaci értéke tavaly. Egy év volt már csak hátra a szerződéséből, nagyon válogatós volt a célját illetően, valamint irgalmatlan magas fizetését nagyon kevés klub tudta volna megfizetni.MichaaBee írta:Ha a tavalyi ámokfutásunkat is figyelembe vesszük, akkor meg 60m + Robinhónál kezdődik Ibra ára, mert hogy Samu simán jobb a brazil fenegyereknél 15 méterrel, arra mérget veszek.
Ki lehet a többi huligán
Ha a tavalyi ámokfutásunkat is figyelembe vesszük, akkor meg 60m + Robinhónál kezdődik Ibra ára, mert hogy Samu simán jobb a brazil fenegyereknél 15 méterrel, arra mérget veszek.baas11 írta:ha Ibra-t vesszük minimum 20-25 plusz lenne reális !