Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2010.06.08. 00:02:14

Én is azt mondanám, h maradjon Toure,de annak nem sok értelme van h marad és koptatja a padot.Ezért inkább azt mondom, h a Fabregas üzletbe jó lenne.Az Ibra Robi csere nagyon jó lenne.Mint mindig most is azt mondom,h bár jó játékos,de nem illik a Barcaba a tokmány.Robinho elfocizgatna a bal szélen az tuti.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.07. 23:55:57

Fecooo írta: lehet, h egyedül leszek ezzel, de ha ez lenne az egyetlen megállapodási opció a Barca és az Arsenal között, akkor részemről Cesc Londonban maradna... ha választani kell a két játékos között, akkor most még egyértelműen Touré... (a legjobb az lenne, ha ez az üzlet mondjuk 1-2 év múlva valósulna meg, akkor már Touré is majdnem 30 lenne...)
Akkor úgy tűnik ketten vagyunk. Így is úgy ki ki fog belőlünk húzni annyit az arsenal amennyit kb. akar. Megközelítőleg. Jelenleg nálunk az a poszt, ahova Fabregas jönne, teli van. Rotációval már beférne, de ő nem csere ember. Valahogy úgy érzem, lesz még galiba, ha éppen nem játszik majd. Neki úgy 1 de inkább 2 év múlva lenne itt nagy durranása. Baromság volt neki aláírni azt a hosszabbítást, ha ide akart jönni, így még többet kérnek érte, vb. után meg főleg. Ha jön, Keita számomra érdekes lesz, a kis Dos Santost pedig elkezdeném sajnálni.. aztán persze lehet beüt néha egy sérülés és akkor világklasszist világklasszis helyettesítene, de ezzel nem szabad tervezni.

Vicc az is, hogy mai világban Touré "csak" 30-t ér.. nálam ő sokkal többet.. több poszton világklasszis játékot tud mutatni, felbecsülhetetlen. Továbbá a vkp.-n nagy szükség van rá, bárki bármit mond, jelenleg ő a legjobb és ő nem akar elmenni, egyszerűen száműzték. Így nincs más választása, 28 éves.. legjobb korban van. Nagyon várom Pep ŐSZINTE interjúját, amelyben próbálja elmagyarázni ezt a baromi nagy húzását majd..

Amúgy vb-re hangolódva, néztem Mexikó válogatottját, és Giovaniból milyen kis játékos lett, nagy spíler már most, teli pénzel, de sokat fejlődött mellette. Persze ő se tudott várni, amikor épp a példaképével játszhatott.. érdekes felfogása van a focistáknak.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.07. 23:14:15

Zlatan remélem nem megy sehová! Kell ő ide nagyon. Nélküle Villa sem ér annyit, amennyit adtunk érte.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Chino
Llegenda del Barça

2010.06.07. 23:05:53

Szerintem van értelme ennek az üzletnek. Abban is van igazság hogy Ibra kaphatna még egy évet, de neki -ahogy én észrevettem- nem az volt a legnagyobb baja, hogy nem volt formában, hanem amikor beindult az igazi játék teljesen kizárta magát a meccsből. Nem a képességei lettek rosszabbak vagy a tudása kopott el, de nem hiszem hogy fel tudná venni ennek a pörgős játéknak a ritmusát. Az angol stílus talán még illene is hozzá. Ráadásul ha produkál még egy ilyen évet az ára még lejjebb süllyed és marasztalni se nagyon fogják, akkor pedig még nagyobb bukta.
Robinho-val pedig végre megoldódna az a probléma ami a bal oldalt egész idényben sújtotta. Egyszerűen nem volt olyan gólveszélyes az a csapatrész. Rendben Pedro meglőtte a góljait, de közel sem volt egy súlycsoportban a támadóalakzatunk. Így Villa is játszhatna azon a poszton ahol legjobb teljesítményre képes és Bojan is inkább előtérbe kerülhetne, aminek már nagyon itt lenne az ideje szvsz.
Ráadásul Pep már tervezett a brazillal korábban, szal meg fogja ő gondolni. Az a 14 milla ráadásul nem is jönne rosszul Cesc igazolásához. (itt nem a 70 misire gondolok)
Forca Barca!!!!
ziipp
Capitá del Barça

2010.06.07. 23:05:27

Van der Wielt inkább ne igazoljuk le. :D Na jó, a focista srácot nem nagyon ismerem, ilyen alapon akár a magyar élvonalból is hozhatnának valakit. :)

Az én tökéletes keretem: Touré marad, Ibra elmegy, Robinho jön, esetleg még valami kiegészítő, ha kell.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.07. 23:00:05

Gyerekek! Azonnal rábólintani ezekre az üzletekre! Touré menni akar, Cesc pedig jönni. Zlatan sajnos nem vált be, Robinho viszont be fog! Még elhozzuk Van der Wielt és tökéletes keretünk lesz!

VDW: 12m
Robinho+20m (--) Zlatan
Toure+25m (--) Cesc

Kap: VV/Pinto
V: Alves/VDW-Puy/Piq/Csig/Mil-Abi/Max
VKP: Busi/Keita
TKP: Xavi/Ini/Cesc rotáció (JDS/Tiago)
CS: Messi/Pedro-Villa/Bojan-Robinho/Pedro (Jeffren)

--------- VV -----------
Dani - Puy - Piq - Abi
-------- Busi ----------
---- Xavi --- Cesc ---- (Ini v. Cesc formától,taktikától függ)
Messi - Villa - Robinho (80+ gól)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.06.07. 22:58:47

Fabregas-Touré csere. Eleinte elleneztem mind Touré eladását, mind Fabregas idehozatalát, de kicsit megváltozott a véleményem: Fabregast a fiatalok miatt nem szerettem volna, Touré maradása meg egyértelmű miért fontos. Ami megváltoztatta a véleményem: Touré elmegy, aki amúgy se volt stabil kezdő tagja a csapatnak, ezért így nem lenne nagy vérveszteség. Ekkor Busi mögé kerülne Keita, aki olyasmi szerepbe kerülhetne, mint amilyenben Touré volt. Keita helyére meg érkezne Fabregas, így 3 kreatív középpályásunk lenne, plusz az ifik (JDS, és/vagy Thiago). Ezzel igazából egy kiegészítő embert cserélünk egy másikra (Touré-Keita), meg egy a csapathoz képest botlábút egy "királycsávóra" (Keita-Fabregas) és még a fiataloknak is lehetne néha lehetőséget adni, mert nem lenne túl sok játékos előttük. Így szerintem megéri az üzletet. Persze hiányozna Touré, de előnyösebb lenne a csapatnak véleményem szerint a Fabregasos felállás.

Ami meg az Ibra ügyet illeti: hol ér Robinho 30+ millát? :O De komolyan? Erre határozott NEM lenne a válaszom, egy ide nem illő játékost cserélnénk egy kérdőjelre, viszonylag kevés plusz pénzzel. Ibráért én csak pénzt kérnék, vagy esetleg Torrest, de erre elhanyagolhatóan kicsi esélyt látok. Úgyhogy pénzt kérjünk érte, aztán valamilyen dinamikus csapatjátékost vegyünk szélre, vagy középre. Erre szerintem Mata tökéletes lenne, pár napja kifejtettem miért. :)

Szerk:
Meridiane a Barca fiatalok topicba írta:azt olvastam, hogy 2014-ig meghosszabbítják Thiago és Bartra szerződését, mert Pep számol velük a köv. szezonban... ez végre egy jó hír... :roll:
forrás: sport.es
Ezzel meglenne a csere jobbhátvéd, illetve az általam emlegetett ifi is. :D Örülök a hírnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2010.06.07. 23:01:56-kor.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.07. 21:13:33

LM10 írta:Na csak ennyi kellett, hogy Txiki el menjen Londonba :)
Ha már Touré megy, akkor vonjuk bele az Arsenal üzletbe, főleg ha már ő is menne oda. Szerintem elképzelhető egy Touré+15 milla körüli ajánlat.
Szerintem inkább lesz az 20 vagy 25 milla,mert 30-nál többért nem fogják beszámolni és összértékben 50 alatt meg nem fogják odaadni. Egyébként én is úgy voltam vele,hogy ha Yaya távozása Cesc "ára" akkor inkább ne jöjjön Cesc és maradjon Yaya. Mostanra viszont változott a helyzet,mert Yaya mindenképp megy,s akkor azzal fogunk a legjobban járni,ha sikerül belevonni az üzletbe,mert igy "nem lesz annyira drága" Cesc.

Ha összejönne,akkor már csak egy Alves helyettes kellene illetve egy vkp ha valóban akar Pep,de az valószinüleg valami olcsóbb játékos lesz,pl Alou Diarra.

Illetve a Robinho-Ibrahimovic dolog marad hátra,de abból meg vagy nem lesz semmi,vagy ha igen akkor meg lové jön belőle 15-20 milla,abból meg meglehet az Alves helyettes,vagy egy vkp. S akkor még további összegek is jöhetnek a nyár folyamám Cáceres,Hleb és Henrique eladásából. Szóval még aránylag jól is kijöhetünk ebből a felfordulásból ami most van.
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 21:09:47

Viszont ha Touré ígyis-úgyis távozik... ha sikerül előnyös üzletet összehozni ebből, inkább így, mint elkótyavetyélni bagóért, aztán kivágni egy raklap eurót külön Fabregasért. Gondolom ezt az opciót vizsgálják Laportaék is. Ha Tourét jó pénzért beszámolják a csereüzletbe legalább nyerünk valamit a távozásából, ha már menni fog.
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.07. 21:01:07

TZS írta:
Fernando írta:Csak ha Touré akar menni, nekünk sok beleszólásunk nem lesz. Nem játszhat úgy sem azért itt, hogy ittragadtam vagy itt tartottak.
Persze. De ez igaz visszafelé is, azaz Cesc-re. Ezért lehet akár erre a tranzakcióra jó esély.....
ű

és így olcsóbban jöhetünk ki...
Abi & Tito
TZS
Capitá del Barça

2010.06.07. 20:59:36

Fernando írta:Csak ha Touré akar menni, nekünk sok beleszólásunk nem lesz. Nem játszhat úgy sem azért itt, hogy ittragadtam vagy itt tartottak.
Persze. De ez igaz visszafelé is, azaz Cesc-re. Ezért lehet akár erre a tranzakcióra jó esély.....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.07. 20:55:46

Csak ha Touré akar menni, nekünk sok beleszólásunk nem lesz. Nem játszhat úgy sem azért itt, hogy ittragadtam vagy itt tartottak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
TZS
Capitá del Barça

2010.06.07. 20:54:19

Fecooo írta:lehet, h egyedül leszek ezzel, de ha ez lenne az egyetlen megállapodási opció a Barca és az Arsenal között, akkor részemről Cesc Londonban maradna... ha választani kell a két játékos között, akkor most még egyértelműen Touré... (a legjobb az lenne, ha ez az üzlet mondjuk 1-2 év múlva valósulna meg, akkor már Touré is majdnem 30 lenne...)
Nem vagy egyedül ezzel a gondolattal, én is inkább ezt a lehetőséget választanám.... ;)
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.07. 20:52:04

Gali írta:Egy érdekes híreket olvastam a Sport.es-en. Toure ügynöke nyilatkozott a RAC 1-nek. Elmondta, hogy lehetséges egy "barter" ügylet a Barca és az Arsenal között. Személy szerint Ő ezen dolgozik. Yaya benne lenne ebben a tranzakcióban, ami csökkentené Cesc árát. Ha minden jól alakul, akkor hamarosan lezárulhat az ügylet.
Tehát Toure + x millió euró = Fabregas.
Az egyik szememe sír, a másik meg nevet.
lehet, h egyedül leszek ezzel, de ha ez lenne az egyetlen megállapodási opció a Barca és az Arsenal között, akkor részemről Cesc Londonban maradna... ha választani kell a két játékos között, akkor most még egyértelműen Touré... (a legjobb az lenne, ha ez az üzlet mondjuk 1-2 év múlva valósulna meg, akkor már Touré is majdnem 30 lenne...)
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.07. 20:48:41

Gali írta:...
így vagyok én is.
Abi & Tito
Gali
Capitá del Barça

2010.06.07. 20:40:05

Egy érdekes híreket olvastam a Sport.es-en. Toure ügynöke nyilatkozott a RAC 1-nek. Elmondta, hogy lehetséges egy "barter" ügylet a Barca és az Arsenal között. Személy szerint Ő ezen dolgozik. Yaya benne lenne ebben a tranzakcióban, ami csökkentené Cesc árát. Ha minden jól alakul, akkor hamarosan lezárulhat az ügylet.
Tehát Toure + x millió euró = Fabregas.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
divadka
Jugador del Barça

2010.06.07. 20:35:46

Én nem tartom jó ötletnek robinho idehozatalát... Kitudja hogy milyen formában hagyja ott a brazil ligát (főleg fizikális gondok lehetnek) és attól is tartok, hogy nagyon megszokta a brazil szabad létet és esetleg kiégett belőle a tűz a sok buliban.(sztem magasról sz.rik ő az európai focira elvan adrianóval meg a sambás lányokkal) 1 szó mint 100 ha valami motiválja az a pénz ilyen emberre pedig nincs szükség. De ez csak az én véleményem.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.07. 20:33:27

divadka írta:Én nem tartom jó ötletnek robinho idehozatalát... Kitudja hogy milyen formában hagyja ott a brazil ligát (főleg fizikális gondok lehetnek) és attól is tartok, hogy nagyon megszokta a brazil szabad létet és esetleg kiégett belőle a tűz a sok buliban.(sztem magasról sz.rik ő az európai focira elvan adrianóval meg a sambás lányokkal) 1 szó mint 100 ha valami motiválja az a pénz ilyen emberre pedig nincs szükség. De ez csak az én véleményem.
Szerintem ezt a vb-én meglátjuk. Addig úgy sem lesz üzlet, addig kár előre elkiabálni, hogy ilyen a szemlélete. A vb-én csak top fizikális és szellemi felkészültséggel és a legjobb formában lehet nagyot alkotni. Ezért mondom, hogy ott kiderül.
LM10
Director del Fútbol

2010.06.07. 20:32:22

Na csak ennyi kellett, hogy Txiki el menjen Londonba :)
Ha már Touré megy, akkor vonjuk bele az Arsenal üzletbe, főleg ha már ő is menne oda. Szerintem elképzelhető egy Touré+15 milla körüli ajánlat.
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.07. 20:25:06

Attika 25 írta:
Initom írta:ahogy olvasgattam,2 nap múlva új ajánlat megy fabréért.
Nincs itt 2 nap,két nap múlva lezáródik az ügy vagy igy vagy úgy,de utána már csak a Vb után lesz belőle valami.

Most is zajlanak a tárgyalások,jelen állás szerint Yaya is képbe került,s az ügynöke szerint már hajlana is a dologra,mivel a City ajánlatát visszautasitottuk.

Szóval pörögnek az események,itt folyamatasoan frissitik az infokat : http://www.sport.es/

Ez meg a közvetlen oldal : http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

jó hír...:MM
csak ugye touré...bár ő már 100% hogy megy.
multkor volt laportának egy nyilatkozata,hogy beszélt vele,és azt mondta,hogy menni akar.
Abi & Tito
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.07. 20:16:45

Initom írta:ahogy olvasgattam,2 nap múlva új ajánlat megy fabréért.
Nincs itt 2 nap,két nap múlva lezáródik az ügy vagy igy vagy úgy,de utána már csak a Vb után lesz belőle valami.

Most is zajlanak a tárgyalások,jelen állás szerint Yaya is képbe került,s az ügynöke szerint már hajlana is a dologra,mivel a City ajánlatát visszautasitottuk.

Szóval pörögnek az események,itt folyamatasoan frissitik az infokat : http://www.sport.es/

Ez meg a közvetlen oldal : http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
messiisten
Barça B

2010.06.07. 20:12:41

Nem rossz üzlet, de akkor ki helyett játszik? Pedro? Én jó igazolásnak tartanám de ezt nem tudom elképzelni. Bár Guardiola ezért kapja a pénzt h elintézze.
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.06.07. 19:52:57

Tényleg kéne egy ilyen jó cselező szélső s végre nem lenne akkkora tolongás, csatárból van elég , köszönjuk h eldöntötte az El Clasico-t s most adják oda 20M + Robinho ért! A brazilok közul a kedvencem , kis szambás , megbolonditja a védőket! REMÉLEM JÖN!
SZILIandBARCA
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.07. 19:52:52

LM10 írta:Txiki megoldotta, hogy 10-el kevesebb legyen az ár :) De ez még mindig 60... :lol:
Szerintem 40-nél már Állna az Alku :D (Max 40+Márquez, Caceres vagy Hleb)

mmint fabrénél??én 50Ł olvastam,hogy annyiért már lehet (pff) hogy engedik.
hleb nek nincs akkora bőr az arcán :D
Abi & Tito
LM10
Director del Fútbol

2010.06.07. 19:47:39

Txiki megoldotta, hogy 10-el kevesebb legyen az ár :) De ez még mindig 60... :lol:
Szerintem 40-nél már Állna az Alku :D (Max 40+Márquez, Caceres vagy Hleb)
Lezárt