Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Akkor úgy tűnik ketten vagyunk. Így is úgy ki ki fog belőlünk húzni annyit az arsenal amennyit kb. akar. Megközelítőleg. Jelenleg nálunk az a poszt, ahova Fabregas jönne, teli van. Rotációval már beférne, de ő nem csere ember. Valahogy úgy érzem, lesz még galiba, ha éppen nem játszik majd. Neki úgy 1 de inkább 2 év múlva lenne itt nagy durranása. Baromság volt neki aláírni azt a hosszabbítást, ha ide akart jönni, így még többet kérnek érte, vb. után meg főleg. Ha jön, Keita számomra érdekes lesz, a kis Dos Santost pedig elkezdeném sajnálni.. aztán persze lehet beüt néha egy sérülés és akkor világklasszist világklasszis helyettesítene, de ezzel nem szabad tervezni.Fecooo írta: lehet, h egyedül leszek ezzel, de ha ez lenne az egyetlen megállapodási opció a Barca és az Arsenal között, akkor részemről Cesc Londonban maradna... ha választani kell a két játékos között, akkor most még egyértelműen Touré... (a legjobb az lenne, ha ez az üzlet mondjuk 1-2 év múlva valósulna meg, akkor már Touré is majdnem 30 lenne...)
Ezzel meglenne a csere jobbhátvéd, illetve az általam emlegetett ifi is.Meridiane a Barca fiatalok topicba írta:azt olvastam, hogy 2014-ig meghosszabbítják Thiago és Bartra szerződését, mert Pep számol velük a köv. szezonban... ez végre egy jó hír...![]()
forrás: sport.es
Szerintem inkább lesz az 20 vagy 25 milla,mert 30-nál többért nem fogják beszámolni és összértékben 50 alatt meg nem fogják odaadni. Egyébként én is úgy voltam vele,hogy ha Yaya távozása Cesc "ára" akkor inkább ne jöjjön Cesc és maradjon Yaya. Mostanra viszont változott a helyzet,mert Yaya mindenképp megy,s akkor azzal fogunk a legjobban járni,ha sikerül belevonni az üzletbe,mert igy "nem lesz annyira drága" Cesc.LM10 írta:Na csak ennyi kellett, hogy Txiki el menjen Londonba![]()
Ha már Touré megy, akkor vonjuk bele az Arsenal üzletbe, főleg ha már ő is menne oda. Szerintem elképzelhető egy Touré+15 milla körüli ajánlat.
űTZS írta:Persze. De ez igaz visszafelé is, azaz Cesc-re. Ezért lehet akár erre a tranzakcióra jó esély.....Fernando írta:Csak ha Touré akar menni, nekünk sok beleszólásunk nem lesz. Nem játszhat úgy sem azért itt, hogy ittragadtam vagy itt tartottak.
Persze. De ez igaz visszafelé is, azaz Cesc-re. Ezért lehet akár erre a tranzakcióra jó esély.....Fernando írta:Csak ha Touré akar menni, nekünk sok beleszólásunk nem lesz. Nem játszhat úgy sem azért itt, hogy ittragadtam vagy itt tartottak.
Nem vagy egyedül ezzel a gondolattal, én is inkább ezt a lehetőséget választanám....Fecooo írta:lehet, h egyedül leszek ezzel, de ha ez lenne az egyetlen megállapodási opció a Barca és az Arsenal között, akkor részemről Cesc Londonban maradna... ha választani kell a két játékos között, akkor most még egyértelműen Touré... (a legjobb az lenne, ha ez az üzlet mondjuk 1-2 év múlva valósulna meg, akkor már Touré is majdnem 30 lenne...)
lehet, h egyedül leszek ezzel, de ha ez lenne az egyetlen megállapodási opció a Barca és az Arsenal között, akkor részemről Cesc Londonban maradna... ha választani kell a két játékos között, akkor most még egyértelműen Touré... (a legjobb az lenne, ha ez az üzlet mondjuk 1-2 év múlva valósulna meg, akkor már Touré is majdnem 30 lenne...)Gali írta:Egy érdekes híreket olvastam a Sport.es-en. Toure ügynöke nyilatkozott a RAC 1-nek. Elmondta, hogy lehetséges egy "barter" ügylet a Barca és az Arsenal között. Személy szerint Ő ezen dolgozik. Yaya benne lenne ebben a tranzakcióban, ami csökkentené Cesc árát. Ha minden jól alakul, akkor hamarosan lezárulhat az ügylet.
Tehát Toure + x millió euró = Fabregas.
Az egyik szememe sír, a másik meg nevet.
így vagyok én is.Gali írta:...
Az egyik szememe sír, a másik meg nevet.
Szerintem ezt a vb-én meglátjuk. Addig úgy sem lesz üzlet, addig kár előre elkiabálni, hogy ilyen a szemlélete. A vb-én csak top fizikális és szellemi felkészültséggel és a legjobb formában lehet nagyot alkotni. Ezért mondom, hogy ott kiderül.divadka írta:Én nem tartom jó ötletnek robinho idehozatalát... Kitudja hogy milyen formában hagyja ott a brazil ligát (főleg fizikális gondok lehetnek) és attól is tartok, hogy nagyon megszokta a brazil szabad létet és esetleg kiégett belőle a tűz a sok buliban.(sztem magasról sz.rik ő az európai focira elvan adrianóval meg a sambás lányokkal) 1 szó mint 100 ha valami motiválja az a pénz ilyen emberre pedig nincs szükség. De ez csak az én véleményem.
Attika 25 írta:Nincs itt 2 nap,két nap múlva lezáródik az ügy vagy igy vagy úgy,de utána már csak a Vb után lesz belőle valami.Initom írta:ahogy olvasgattam,2 nap múlva új ajánlat megy fabréért.
Most is zajlanak a tárgyalások,jelen állás szerint Yaya is képbe került,s az ügynöke szerint már hajlana is a dologra,mivel a City ajánlatát visszautasitottuk.
Szóval pörögnek az események,itt folyamatasoan frissitik az infokat : http://www.sport.es/
Ez meg a közvetlen oldal : http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Nincs itt 2 nap,két nap múlva lezáródik az ügy vagy igy vagy úgy,de utána már csak a Vb után lesz belőle valami.Initom írta:ahogy olvasgattam,2 nap múlva új ajánlat megy fabréért.
LM10 írta:Txiki megoldotta, hogy 10-el kevesebb legyen az árDe ez még mindig 60...
![]()
Szerintem 40-nél már Állna az Alku(Max 40+Márquez, Caceres vagy Hleb)