2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én is 0-2-t adtam a madridnak, meg a mi meccsünkre is 0-2 volt az én tippemMr. Master írta:Szégyen nem szégyen, én a madridra tettem. méghozzá 2-0-al. Csak ők képesek ilyen szerencsétlenségekre, h a meccseiket egy hat emberen megppattanó lövéssel, meg egy gólvonalról bemellelt góllal nyerik meg. Casi meg mindent kivéd.
Szégyen nem szégyen, én a madridra tettem. méghozzá 2-0-al. Csak ők képesek ilyen szerencsétlenségekre, h a meccseiket egy hat emberen megppattanó lövéssel, meg egy gólvonalról bemellelt góllal nyerik meg. Casi meg mindent kivéd.LG írta:En pedig a Madridra tettem, de attol még nem fogok erulni ha gyoznek, hisz ez csak 1 játék.Ordog írta:Nemszabad a Madridra tenni, mert a végén még örülni fogtok annak ha győznek![]()
En pedig a Madridra tettem, de attol még nem fogok erulni ha gyoznek, hisz ez csak 1 játék.Ordog írta:Nemszabad a Madridra tenni, mert a végén még örülni fogtok annak ha győznek![]()
Nem jó hagyjukBadi írta:kapcsold ki a tűzfalat arra az időre
Nem a te hibád nem engedi a gépen ez vanEnrique írta:Leírom mégegyszer, utoljára.
1. Kilépsz itt a forumban.
2. A főoldalon bejelentkezel, és akkor nem dob be a forumba.
3. És így szépen rákatt a Tippjáték menüpontra.
Ha nem m1, én már többet nem tok segíteni.. Bocs.
Akkor nekem miért nem?Enrique írta:Most nem azért, de mindenki másnak működik..Barcelonafan írta:Hát nem működik! Egyből bejön az oldal beíroma nevem kódom és egyből valami tartalomjegy ilyen fórumos aztán mit csináljak rámegyek hogy tippjáték de ugyan azt írja ki
Most nem azért, de mindenki másnak működik..Barcelonafan írta:Hát nem működik! Egyből bejön az oldal beíroma nevem kódom és egyből valami tartalomjegy ilyen fórumos aztán mit csináljak rámegyek hogy tippjáték de ugyan azt írja ki
Hát nem működik! Egyből bejön az oldal beíroma nevem kódom és egyből valami tartalomjegy ilyen fórumos aztán mit csináljak rámegyek hogy tippjáték de ugyan azt írja kiEnrique írta:Még egyszer, remélem utoljára:
Akinek kiírja a rendszer a tippjátékra kattintva, hogy csak regisztrált felhasználóknak működik, az jelentkezzen ki itt a forumban, és csak a főoldalon jelentkezzen be. Úgy működnie kell.
Hát 80-90%-ban igen de nem leet egy szezont 100%-an végig vinni!erre gondoltam!!Rapika írta:A Barca győzelemre tippelők csak nyerni fognak a tippjükkel!Maxi írta:Az a [auto_cenzúra], hogy a legtöbbet a Barcán fogok bukni mert úgy is mindig azt teszem, hogy nyerünk!