Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet értek, most nekem is tetszett a teljesítménye. A gólhoz meg valóban az ő szólója kellett. Ez az Iniesta, akit mi szeretünk, és akit sajnos a sok sérülés végett az utóbbi egy évben keveset láttunk, de reméljük, h most már szerencsésebb lesz.kanty írta:Nálam a meccs embere volt. Talán most játszott először igazán jól a VB-n. Kellett pár meccs, h újra játékba lendüljön.
A gól igazából az ő érdeme és azon kivül is jópárszor indult meg vagy adott szép passzokat.
Szép volt.
Nagy talány. De nem csak nála van ez. Miért sérül le, egy 26 éves, pályája csúcsán levő cseh labdarugó és kihagy 2-2,5 évet? Miért sérült egy holland szélső egy 26 éves holland szélső a szezon során rengetegszer? Miért sérül le egy évre egy argentin középhátvéd.recrea írta: Komolyan el kéne gondolkodni rajta, hogy miért sérül rá/meg újra és újra a srác.
Elvileg izomsérülés,de a hivatalos verzió a biztonság,hogy ne sérüljön meg.levproff írta:Lehet, hogy le vagyok maradva, de senki nem tudja, hogy tegnap miért jött le olyan korán Ini?
izomsérülés gyanúja miatt.levproff írta:Lehet, hogy le vagyok maradva, de senki nem tudja, hogy tegnap miért jött le olyan korán Ini?
Ez az egyetlen pozitívuma a sérüléseinek. Most bebizonyíthatja, hogy tényleg a világ egyik legjobbja (ha nem a legjobbRumig írta:A mai meccs nélkül is (amit nem láttam, de elhiszem h jól játszott) úgy gondolom, h nagyot fog alkotni a vébén, még pedig azért, mert egyrészt eleve képes rá, másrészt ő nem fáradt és fásult így szezon végén, ahhoz kevesett játszott. Szal remélem lesz Ini-show