Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már meg volt....Enrique írta:Talán légyszíves, vagy vmi..redlions írta:Lőd le a nevem a moderátori listáról!Amúgy is utálom a zöld színt....
![]()
A piros és a kék, az jó szín!![]()
Szerintem lépj ki, és vissza be, úgy végre eltűnik talán.
Talán légyszíves, vagy vmi..redlions írta:Lőd le a nevem a moderátori listáról!Amúgy is utálom a zöld színt....
![]()
A piros és a kék, az jó szín!![]()
Lőd le a nevem a moderátori listáról!Enrique írta:Na, hagyjuk/átok abba. Azért lettem admin, h fel tudjam egyedül is tolni a híreket, hogy ne legyen több névlopásos stb balhé, hogy ha se Iván, se Rhynn, akkor is legyen vki "itthon".
Ennyi. Téma lezárva.
Oké. Akkor bocsánat...Z. Iván írta:Igen sokan voltak itt, akiknek kijárt a kemény moderálás, és még lesznek is. Viszont ezekben az esetekben használhat a sok kemény, (talán már indokolatlanul kemény fellépés) mert megtanulják mit lehet és mit nem nálunk![]()
Én arra nagyon büszke vagyok, hogy nálunk ilyen szintre sikerült hozni a fórumot, nem sok helyen van ilyen rend és fegyelem sztem.
Ebben MINDEN moderátornak nagy szerepe van, s sztem a modik nem járnak rossz úton, mint ahogy ezt sugallod Red.
Nincs ezzel semmi baj! Jogos volt a döntés! De a földön kell maradni! És leszállni a kisebbekről! Olvastam elég szép dolgot...Z. Iván írta:Még mielött valaki túlzottan vádaskodna, azt szeretném leszögezni, hogy maximálisan elégedetett vagyok Enrique munkájával, ha nem lennék, biztos nem tettem volna adminná.
Szükség volt rá, és kimondom nyíltan, én öt tartom a legalkalmasabbnak erre a feladatra a jelenlévök közül. Lehet ezért engem szeretni, nem szeretni, az én döntésem volt, és azt elhihetitek, hogy azért meggondolok egy ilyen kinevezést
Csak vissza kell nézni... Mindig meg volt, akit korábban piszkáltak.... Szegény LG is sokáig kapta az ívet... De az Archívban még lehet találni ilyet.... Kik voltak a hangulatkeltők? Elsősorban, akik zölddel olvashatok... Nálam is elszaladt néha a ló....Kitfisto írta:Miért Red?Erre kiváncsi lennék.redlions írta:Neked így is, úgy is rossz lesz...Kitfisto írta:Most tényleg nem értelek red hogy így FÖLÖSLEGESEN beszólsz egyAdminnak.Nem értelek.....
Miért Red?Erre kiváncsi lennék.redlions írta:Neked így is, úgy is rossz lesz...Kitfisto írta:Most tényleg nem értelek red hogy így FÖLÖSLEGESEN beszólsz egyAdminnak.Nem értelek.....
Neked így is, úgy is rossz lesz...Kitfisto írta:Most tényleg nem értelek red hogy így FÖLÖSLEGESEN beszólsz egyAdminnak.Nem értelek.....
Egy Admin, modi miért bújkál? Egyszerűen nevetséges ez a rejtőzködés... Egy madridistától még megérteném.Charlie írta:Az Enrique utálatod a nevetséges,vagyis feltünő már inkábbredlions írta:Baszki Enrique! Ne rejtegesd magad! Ez nevetséges...Miért bántod?
C.
Mennnny máár... Ki rejtegeti magát? Mindenki tudja h itt vok. De látom téged zavar is, de nem izgat túlságosan a dolog.redlions írta:Baszki Enrique! Ne rejtegesd magad! Ez nevetséges...
Lakótársat keresünkXavier 25 évesen Barcelonába indul, hogy befejezze a közgazdasági egyetemet, és megtanuljon spanyolul. Szüksége van erre a nyelvre, hogy betölthesse az apja egyik barátja által a gazdasági minisztériumban felkínált állást; azonban tervéért fel kell dobnia Martine-nal, barátnőjével négy éve tartó kapcsolatát. Elutazik, és szorgos keresés után végre talál Barcelona központjában egy lakást, amit hét különböző országból érkezett bérlőtársával kell megosztania egyikük olasz, másikuk angol, svéd, dán, német, spanyol és török. Itt ismerkedik össze Isabelle-lel, akibe hamar beleszeret, és egy különleges év veszi kezdetét...
nem jártam, nem vok horgász, de azt hallottam, hogy nagyon sok benne a halLG írta:Ha már a horgászat szoba kerult, járt már a tatai ton vkiVito írta:http://www.origo.hu/sport/x-mag/20050802ujabb1.html
hiába, a "nagy halak" Barcelonában vannakEngem érdekelne milyen ott a helyzett, idén még 1x elszeretnék menni 1 tuti helyre horgászni
![]()
Ha már a horgászat szoba kerult, járt már a tatai ton vkiVito írta:http://www.origo.hu/sport/x-mag/20050802ujabb1.html
hiába, a "nagy halak" Barcelonában vannak