2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
madridista.hu . Az Perezzel való kapcsolata érdekes számora mert erről nem tudtam.Barcaforever írta:Majd nyomhatnál egy forrást is, mert írok a cikkírónak egy gratuláló e-mailt.
Nem tudom hol olvastad hogy én szeretnék valami nagy nevet?!De Laportát anno Beckham neve is segítette(igaz akkor nem ilyen csapat volt mint most).Amúgy a választások előtt nem egyszer össze hozták Rosell és Torres nevét a spanyol lapok sport.es , elmundo... Erre céloztam.Barcaforever írta:Miért kell nagy névvel kampányolni?Egy embert ne azért válasszanak elnökké, mert a bankból feltudni venni egy hitelt és kifizetni egy emberért....Meg nagy név, kit szeretnél nagy nevet a csapatba?Rooneyt vagy Robbent???
Neki IS köszönhetjük Dinhot.Barcaforever írta: Röviden Rosell:Neki köszönhetjük,h a brazil fenomén nálunk varázsolt.
Ezeket meg felesleges emlegetni mert nem történtek meg. Ha pedig megtörténtek volna pedig nem biztos hogy jól sültek volna el…(ő volt az is aki Eto’o helyett Fabianot vette volna meg)Barcaforever írta:Amikor a londoniak beajánlottak egy horribilis összeget Dinhoért, ő volt az egyetlen aki két kézzel integetve mondta, h adják el a brazilt, mert az árából vesznek majdnem egy komplett csapatot.Ő volt, aki 3 éve megmondta, h el kéne adni Eto'ot ha nem számolnak vele még vagy 5 évig, mert semmi pénzért kellesz eladni a szerződése lejárta előtt.
az sem véletlen történt... A normális drukkereket szerintem nem tiltotta ki.Barcaforever írta:Laportáról, azért ne feledjük, h a mellett, h a legsikeresebb elnökké lépett elő, voltak neki is problémái a szurkolókkal, mert kitiltatta a B-közepet
Barcaforever írta:kilibarca írta:Érdekesség, hogy Sandro Rossel, a Barcelona elnöke a Nike vezetőjeként kapcsolatban állt Perezzel, s a két klub egyik legellentmondásosabb átigazolását is segítette. 2000-ben Rosselnek köszönhetően sikerült Luis Figo szerződését felbontani a Nike-val. A két elnök cégei is dolgoztak együtt.
ez azért tényleg érdekes már ha igaz...
Meg az is érdekes ,hogy Rosell úgy nyert hogy nem is kampányolt "sztárral".
Majd nyomhatnál egy forrást is, mert írok a cikkírónak egy gratuláló e-mailt.Van egy futballista, el akar igazolni, teljesen mind1, h hova, majd az edző fogja segíteni az átigazolást?Természetesen a sportigazgató.Nagyon szépen átformálva, az van odaírva, h amikor Figo eligazolt Rosell volt felelős az átigazolásokért és ő intézte a papírmunkát.
Ez tényleg érdekes.![]()
Miért kell nagy névvel kampányolni?Egy embert ne azért válasszanak elnökké, mert a bankból feltudni venni egy hitelt és kifizetni egy emberért....Meg nagy név, kit szeretnél nagy nevet a csapatba?Rooneyt vagy Robbent???
Röviden Rosell:Neki köszönhetjük,h a brazil fenomén nálunk váraszolt.Amikor a londoniak beajánlottak egy horribilis összeget Dinhoért, ő volt az egyetlen aki két kézzel integetve mondta, h adják el a brazilt, mert az árából vesznek majdnem egy komplett csapatot.Ő volt, aki 3 éve megmondta, h el kéne adni Eto'ot ha nem számolnak vele még vagy 5 évig, mert semmi pénzért kellesz eladni a szerződése lejárta előtt.2005ben el lett zavarva, és 5 éve arra várt, h elnök lehessen.Aki látta az Fc Barcelona, The inside story kis filmet, azoknak nem nagyon kell bemutatni a személyét és jellemét.Nem azt mondom, h minden évben bajnokságot meg Bl-t fogunk nyerni, amíg elnök lesz, de abban biztos vagyok, h mindent meg fog tenni.
Laportáról, azért ne feledjük, h a mellett, h a legsikeresebb elnökké lépett elő, voltak neki is problémái a szurkolókkal, mert kitiltatta a B-közepet a stadionból és elvette a fanoktól az ingyenbuszt, a vendég spanyol meccsekre, meg persze, elég szép kis tisztogatást végzett ő is, szépen csendben.
Rosell hatalmas fölénnyel győzött, ezen nincs mit magyarázni, nincs mit mellé beszélni a katalánok, bíznak benne, őt akarták, meg lett az eredménye.Mi pedig meglátjuk mit hoz a jövő.
Laporta 2 szavazást nyert meg, a 2. 2006-ban volt, a bizalmit meg félsikerrel zárta. (Kikapott, de maradhatott.)Barcaforever írta:Nunez után hozták ezt az intézkedést, h egy elnöknek 6 évig szólhat a mandátuma, h cserelődjenek az emberek, meg persze az irányítás és a szemlélet.Én úgy emlékszem, h Gaspart 1 évvel hamarabb lemondott a posztjáról, mert emlékszem, h vmelyik utolsó fordulóban már nem ő volt idegenbe az elnöki helyen, hanem egy helyettes, lehet ott jön vissza az 1 év.Laporta 1 szavazást nyert meg, a 2. bizalmi volt, h le akarják-e váltani.Subinho írta:azt nem értem csak, hogy Rossel 6 évig lesz, Laporta meg 1x4 és 1x3 évig volt. kétszer nyert Laporta, mégis 1 évvel volt csak tovább, mint most 1győzelemmel Rossel... Nem értem én ezt!! ...és nem tudom, hogy jó-e ez így..... szerintem Laporta is megérdemelte volna a 2x6 évet nem??? na mindegy.....
Nunez után hozták ezt az intézkedést, h egy elnöknek 6 évig szólhat a mandátuma, h cserelődjenek az emberek, meg persze az irányítás és a szemlélet.Én úgy emlékszem, h Gaspart 1 évvel hamarabb lemondott a posztjáról, mert emlékszem, h vmelyik utolsó fordulóban már nem ő volt idegenbe az elnöki helyen, hanem egy helyettes, lehet ott jön vissza az 1 év.Laporta 1 szavazást nyert meg, a 2. bizalmi volt, h le akarják-e váltani.Subinho írta:azt nem értem csak, hogy Rossel 6 évig lesz, Laporta meg 1x4 és 1x3 évig volt. kétszer nyert Laporta, mégis 1 évvel volt csak tovább, mint most 1győzelemmel Rossel... Nem értem én ezt!! ...és nem tudom, hogy jó-e ez így..... szerintem Laporta is megérdemelte volna a 2x6 évet nem??? na mindegy.....
kilibarca írta:Érdekesség, hogy Sandro Rossel, a Barcelona elnöke a Nike vezetőjeként kapcsolatban állt Perezzel, s a két klub egyik legellentmondásosabb átigazolását is segítette. 2000-ben Rosselnek köszönhetően sikerült Luis Figo szerződését felbontani a Nike-val. A két elnök cégei is dolgoztak együtt.
ez azért tényleg érdekes már ha igaz...
Hát tévedhet persze,nem azt mondtam h biztos tökéletes lesz az új elnökség,de próbálak optimista lenni,és a legjobbakat remélem!d írta:Persze, egymillió légy nem tévedhet...P-e-d-r-o írta:Hát nemtom ti hogy vagytok vele,de szerintem ha ennyi ember ekkora fölénnyel őt preferálta,akkor csak nem lehet egy balfék!
Persze, egymillió légy nem tévedhet...P-e-d-r-o írta:Hát nemtom ti hogy vagytok vele,de szerintem ha ennyi ember ekkora fölénnyel őt preferálta,akkor csak nem lehet egy balfék!
OFF: ezt a hsz-t olvastam szó szerint másholmés_que_un_club írta:...
Maradjunk annyiban, hogy ez a hivatalos álláspont.Sanama írta:Nem a személyével van baja.Hanem azzal,ahogy kinevezték tiszteletbeli elnöknek. A sociok nem akarták megszavazni ,Laporta meg odaadta neki a címet,ennyi.danko94 írta:A Cruyffos dolog nem tetszik...Ő ajánlotta be Pep e, rengeteget tett a csapatért, óriási hiba lenne ha elvenné a tiszteletbeli elnökségét...
Nem a személyével van baja.Hanem azzal,ahogy kinevezték tiszteletbeli elnöknek. A sociok nem akarták megszavazni ,Laporta meg odaadta neki a címet,ennyi.danko94 írta:A Cruyffos dolog nem tetszik...Ő ajánlotta be Pep e, rengeteget tett a csapatért, óriási hiba lenne ha elvenné a tiszteletbeli elnökségét...
Cesc-t akarja ő is, meg akit Pep kíván. és nincs benne semmi érdekes, mivel a Nike-nak fejese (volt?), így alap, hogy neki is köze volt ahhoz, hogy felbontsa a szerződést. Most mást nemigen tehetett, ha Figo ment egy Adidas-os csapathoz...kilibarca írta:ez azért tényleg érdekes már ha igaz...
Txiki úgy tudom menni fog, a többiekkel majd egyeztetni fog még, de biztos vagyok benne, hogy a fontos posztokra bizalmasok kerülnek. És ez így is a helyes.davidvillabest írta:Egy kérdést szeretnék csak feltenni mégpedig azt hogy Rosellnek uj csapata lesz vagy Txiki-ékkel folytatja?