Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most nem azért,de szerinted ezek az emberek tényleg minőségi erősítések?FtcSikiHun írta: Így van, remélem tudnak is majd mutatni valamit.
De véleményem szerint már lassan elkezdhetnénk csatárt is vásárolni![]()
De egyenlőre szépen építkezik a csapat, nemrég érkezett-Maróti után ismét Kaposvárról-Szrdjan Sztanics és José Pereira Junior.
Lassan szétszedjük a Kaposvárt, szépen is építkezünk, nem ilyen afrikai ürülékek jönnek.![]()
Zöld-Fehér az Isten!
Így van, remélem tudnak is majd mutatni valamit.Barcaman14 írta:A Fradinál amúgy nem kis mozgolódás van idén nyáron. Kíváncsi vagyok milyen Fradit fogunk látni a következő idényben!
Kíváncsi vagyok mire lesz képes nálunk... amikor legutóbb Angyalföldön játszott, nem kente rosszul, fél év alatt 8 gólt termelt, aztán ment külföldre.Piquenbauer írta:Végre valami jó hír a kedvenc magyar csapatom háza tájáról is.... A Vasas két éves szerződést kötött Ferenczi Istvánnal. Sok sikert a Vasasnál;)
Hát igen, az utolsó nagy csatáját elvesztette.Boixos írta:meghalt a hypós Feri![]()
44 éves volt.
Ezt a kört még mindenképpen sikerrel kéne venni. A sorsolás kedvező, úgyhogy minden adott egy újabb meneteléshez!Katalán88 írta:Na újra a Tallin ellen játszunk, de legalább idegenben kezdünk.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Legalább valamiben közelítenek a nyugati nagy klubokhoz. A tartozások már Premier Leage-szintűek.Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... k-2031379/
Elképesztő, hogy ezek ellenére még mekkora pénz van a fociban, és megéri ott lenni a tűz közelében. Elképesztő, de egyben felháborító is. Fradi -1milliárd..... Ilyen nagy éves mínusszal, igen sok nagy cég lehúzná a rolót...ennek ellenére a Fradi jövőre is el fog indulni az Nb1-ben, meg két év múlva is, és még nagyon sok évig, évtizedig...
Nem akartalak vele meg bántani.De azért hozzánk képest még fejlődnötök kell.Pl. sztem még idegenbe is leszurkoltunk titeket.Katalán88 írta:martin120 írta:Ilyet kérdezni.Hangosabbak voltunk mint a KTE?Azok nem is szoktak szurkolni.Katalán88 írta: Úgy érzem a szurkolókon semmi nem múlt, egyébként TV-ből nézve hangosabbak voltunk, mint a KTE-sek?Mondjuk elég halk a debreceni tábor akárhol van.
Azon is csodálkoztam hogy lementetek 2000-en,mikor idegenbe 100an jártok.![]()
Hatalmasat nevettem a hozzászólásodon!
![]()
"elég halk a debreceni tábor" légyszives legalább hülyeséget ne írjál! Elhiszem, hogy nem szereted a Lokistákat (és egyben vidéket), de ezzel a hsz-el vitatkoznék!
http://www.youtube.com/watch?v=K1k7gtGv ... 1&index=20
martin120 írta:Ilyet kérdezni.Hangosabbak voltunk mint a KTE?Azok nem is szoktak szurkolni.Katalán88 írta: Úgy érzem a szurkolókon semmi nem múlt, egyébként TV-ből nézve hangosabbak voltunk, mint a KTE-sek?Mondjuk elég halk a debreceni tábor akárhol van.
Azon is csodálkoztam hogy lementetek 2000-en,mikor idegenbe 100an jártok.
Ilyet kérdezni.Hangosabbak voltunk mint a KTE?Azok nem is szoktak szurkolni.Katalán88 írta: Úgy érzem a szurkolókon semmi nem múlt, egyébként TV-ből nézve hangosabbak voltunk, mint a KTE-sek?