Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Initom írta:"Ez a portugál csapat atomjaira szedi ezt a csapatot,remélem ezt nem értik félre".
portugál-észak korea 7-0
Meccs végén meg ilyet mond:bence-barca írta:Gundit nem annyira szeretem, de ez tetszett:" Cissé, sosem értettem egy ennyire fekete játékos minek csinál magának tetoválást"
Hát egri engem már kifejezetten idegesít. Régen jó volt de most már csak idegesítő favicceket nyom az unott hangján ráadásul mindig kipécéz valakit akit egész végig a meccsen szapul.Mihu írta:Egri Viktor a nagy humorbajnok, mégis tele van a topic Somos beszólásaivalS.Agüero írta:Somos:
"Nem a labdáért ugranak, csak hullámoznak"
Ő igazából Somos Zoltán.Tdavid írta:Mihu írta:Portugália-Észak Korea meccsen Somos Ákos:
"Cha..............nem köszöntem, ez a neve."
![]()
Ezen jót nevettem én is![]()
Meg ahogy kezdte a meccset:
Cristiano Ronaldo és az eső....Így legalább kevesebb zselét kell használnia.
Mihu írta:Portugália-Észak Korea meccsen Somos Ákos:
"Cha..............nem köszöntem, ez a neve."
![]()
Ez az! Engem is, egyszerűen hihetetlenül unszimpatikus az a fas.i.Lionel85 írta:Engem Sallói állandó kötözködése borít ki néha...
ezt az egyet nem értem én se, főleg,h egy Faragó Ricsi is közvetít nemsokára, aki már Knézy alatt is 2.számú volt Hajdú B.vel együtt. most meg itt lesz,és megkapja Gundi? ennyit számít,h már sport tévés igazából,és csak visszajáróban van itt.bence-barca írta:Ő kapta a döntőt?! Mindenki jobb nála a stábból...kanty írta:Szerintem sincs nagy gond velük. Van néhány hiba, de azért ez megbocsájtható. Egyedül Gundel az aki nekem nem jön be, Nem értem, h miért ő kapta a döntőt.![]()