Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel csinálni nem tudok, ezért csak keresgéltem, és ilyeneket találtamBarcaRulez írta:Üdv. Valaki kreálna nekem egy olyan siget, ahol Pedro és Messi van rajta? Nagyon köszönöm előre is
Edgar Steven Davids called pitbull midfielder of Dutch Soccer TeamFtcSikiHun írta:
Tökéletes, bár a név alatt nem tudom mi az a szöveg![]()
Tökéletes, bár a név alatt nem tudom mi az a szövegRataccess írta:FtcSikiHun írta:Rataccess: Hát a legjobban a Tottenham meznek örülnék, de lehet bármilyen, ahogyan te érzedKöszönöm.
szerk.: vagy lehet Barca mez is, de mondom, ahogy érzed
FtcSikiHun írta:Rataccess: Hát a legjobban a Tottenham meznek örülnék, de lehet bármilyen, ahogyan te érzedKöszönöm.
szerk.: vagy lehet Barca mez is, de mondom, ahogy érzed
A távoli avatar webcíme nem érvényes. Ezt írta ki utána.levproff írta:Akkor ezek szerint nem jól.
A kép linkjét töltsd fel, és akkor nem kell 10kb alattinak lennie.
Elolvastad?S.Agüero írta:FCBMessi19: Nem engedi, mivel 10 kilobyte-nál több az a kép.
Úgyis mindjárt megcsinálja MessiFan.![]()
Agüero nem muszáj 10 kb-nál kevesebb legyen. Jó így is,ahogy MessiFan linkelte. Olvasd el: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758S.Agüero írta:Az utolsót, azt az Argentínosat.MessiFan írta:Ha megmondod melyik messiset mentetted el akkor meg tudom oldani hogy 10 kb alatt legyen. Köszi az oldalakat Rata!![]()
Kösz.