2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy jól teljesítő támadótrióban nem Messinek kellett volna gólkirálynak lennie, hanem Ibrának, vagy az aktuális középcsatárnak. Messi helyettük is lőtte a gólokat, sajnos ezt kell, hogy mondjam.tudomka958 írta:héé! és az egyik névadód meg ne legyen gólkirály...?
héé! és az egyik névadód meg ne legyen gólkirály...?messideco írta:Ez tényleg így van. Villa a Vb-n azt nyújtja, amit elvárunk/nak tőle. Hajrá Villa, légy gólkirály!
Már a szándék is büntetendő,mérlegelés nélküli egyből pirossal.Nincs különbség aközött,h meglegyinti ujjheggyel vagy lever neki egy ötujjast.Olafinho írta: Villa - max. egy sárga -tockosér ne adjanak már pirosat meg eltiltást, az vicc lenne
Ha eltiltják,abszolút jogosan kapja. Bár azért van ez felkapva,mert a bíró nem vette észre,de ha meg észreveszi akkor piros,mert ma is a Franciák kaptak egy pirosat,pedig az nem is volt "ennyire" szándékos.Jess írta:Ezért tiltanák el? Könyörgöm, alig érezhette a csávó! Sokkal durvább dolgok vannak a pályán, és azért még sárga sincs...
barcalaci84 írta:szélső nem hinném , hogy jönne, hisz Robinho ez egyetlen potenciális lehetőség , de Pep téli döntéséből azt következtetem ki , hogy már nem igen van odáig érte...Initom írta:Lionel85 írta: Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.
vagy ibra helyett jön egy másik középcsatár
Torresre talán lenne hajlandóság , hisz Rossell kedvence, de ez is elég bonyulult csere lenne...
Valószínűleg marad Ibra, legalábbis a vezetőség is arról beszél , hogy nem eladó, persze figyeljük a piacot és ha valami olyan történne , akkor elképzelhető a távozása , de erre azért elég kicsi esély van...
szélső nem hinném , hogy jönne, hisz Robinho ez egyetlen potenciális lehetőség , de Pep téli döntéséből azt következtetem ki , hogy már nem igen van odáig érte...Initom írta:Lionel85 írta:Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.barcalaci84 írta:egy javuló Ibrával (szerintem ez nem kérdés) és egy zseniális Messivel a
leggólerősebb tridentét láthatjuk jövőre...
vagy ibra helyett jön egy másik középcsatár
Lionel85 írta:Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.barcalaci84 írta:egy javuló Ibrával (szerintem ez nem kérdés) és egy zseniális Messivel a
Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.barcalaci84 írta:egy javuló Ibrával (szerintem ez nem kérdés) és egy zseniális Messivel a