Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egy jól teljesítő támadótrióban nem Messinek kellett volna gólkirálynak lennie, hanem Ibrának, vagy az aktuális középcsatárnak. Messi helyettük is lőtte a gólokat, sajnos ezt kell, hogy mondjam.tudomka958 írta:héé! és az egyik névadód meg ne legyen gólkirály...?
héé! és az egyik névadód meg ne legyen gólkirály...?messideco írta:Ez tényleg így van. Villa a Vb-n azt nyújtja, amit elvárunk/nak tőle. Hajrá Villa, légy gólkirály!
Már a szándék is büntetendő,mérlegelés nélküli egyből pirossal.Nincs különbség aközött,h meglegyinti ujjheggyel vagy lever neki egy ötujjast.Olafinho írta: Villa - max. egy sárga -tockosér ne adjanak már pirosat meg eltiltást, az vicc lenne
Ha eltiltják,abszolút jogosan kapja. Bár azért van ez felkapva,mert a bíró nem vette észre,de ha meg észreveszi akkor piros,mert ma is a Franciák kaptak egy pirosat,pedig az nem is volt "ennyire" szándékos.Jess írta:Ezért tiltanák el? Könyörgöm, alig érezhette a csávó! Sokkal durvább dolgok vannak a pályán, és azért még sárga sincs...
barcalaci84 írta:szélső nem hinném , hogy jönne, hisz Robinho ez egyetlen potenciális lehetőség , de Pep téli döntéséből azt következtetem ki , hogy már nem igen van odáig érte...Initom írta:Lionel85 írta: Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.
vagy ibra helyett jön egy másik középcsatár
Torresre talán lenne hajlandóság , hisz Rossell kedvence, de ez is elég bonyulult csere lenne...
Valószínűleg marad Ibra, legalábbis a vezetőség is arról beszél , hogy nem eladó, persze figyeljük a piacot és ha valami olyan történne , akkor elképzelhető a távozása , de erre azért elég kicsi esély van...
szélső nem hinném , hogy jönne, hisz Robinho ez egyetlen potenciális lehetőség , de Pep téli döntéséből azt következtetem ki , hogy már nem igen van odáig érte...Initom írta:Lionel85 írta:Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.barcalaci84 írta:egy javuló Ibrával (szerintem ez nem kérdés) és egy zseniális Messivel a
leggólerősebb tridentét láthatjuk jövőre...
vagy ibra helyett jön egy másik középcsatár
Lionel85 írta:Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.barcalaci84 írta:egy javuló Ibrával (szerintem ez nem kérdés) és egy zseniális Messivel a
Hacsak nem megy el Ibrahimovics és akkor jön egy balszélső, mert akkor Villa akármennyire is jó a szélen, bejön középre és Bojannal rotálódnak.barcalaci84 írta:egy javuló Ibrával (szerintem ez nem kérdés) és egy zseniális Messivel a