Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
huhh,kellett nekem megnézni...Perrero írta:nem akarok beleszolni, de MessiFan aláírásában van egy "vicces" link amit sztem nem kéne
Szerintem csak nálad lenne nyerő párosítás.X@vi írta:Mi lenne ha a pacalpörköltet kavarnák a halászlével???? én enék belőle ez a két kedvenc kajám
A kárászokból én kifejezetten a kisebbeket szeretem, mert azok jól összesülnek, és jól befűszerezve olyanok mint a csipszVictor_Valdes írta:Folytassuk offtopikba szerintem..
Azért erre még válaszolok, én főleg sütve szeretem, úgy meg a kárászt. HAlászlét is bírom, de azt nem tudom megcsinálni olyan jóra mint fater, őt meg ritkán látom, szal abból hiány van általába.
Ilyen esetben legegyszerűbb ha megnézed az alaplap pontos típusát,felmész a gyártó oldalára,kikeresed a terméket és 99% hogy találsz egy olyan menüpontot hogy support/download.Ott lesznek a driverek szépen csokorba szedve.Arra figyelj hogy a megfelelő verzíót töltsd le.Ha magyar nyelvű az xp akkor biztos hogy 32 bites(x86) lesz.Rajmó írta:PC guruk figyelem! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az van, hogy a barátnőm gépét újraraktam(XP-t raktam fel SP 3-al), de a telepítés közben mondta, hogy nincs nála az alaplapi telepítő..
Így hát befejeztem, és ilyen alap programokat sikerült felraknom, viszont se a videokártyát, se a hangkártyát és se a hálókártyát nem tudtam felrakni, mivel net nincs a hálókártya miatt és nem tudom letölteni, plusz kerestem is de egyáltalán nem találtam azokat neten..
Szóval az lenne a nagy kérésem, hogy valaki fel tudná tölteni nekem ezeknek a driver telepítőjét? Nagyon hálás lennék érte.
Videokártya: Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family (256 MB)
Hangkártya: Analog Devices AD1983 @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0]
Hálókáryta: Broadcom netxtreme BCM5754 pci-e gigabit ethernet controller.
Tudom nem egy mai darabok, de sehogy sem találtam meg én őket.
Remélem tud valaki segíteni, mert így eléggé tanácstalan vagyok.![]()
![]()
Előre is köszi
R.
nem lehet rá win 7-et rakni, fél giga rammal nem igazán futna az oprendszer, ezért raktam rá xp-tPerrero írta:dobj rá win 7et, jobbis, meg elvileg mindent felismer -én már több gépre is feldobtam és nem volt gázRajmó írta:PC guruk figyelem! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az van, hogy a barátnőm gépét újraraktam(XP-t raktam fel SP 3-al), de a telepítés közben mondta, hogy nincs nála az alaplapi telepítő..
Így hát befejeztem, és ilyen alap programokat sikerült felraknom, viszont se a videokártyát, se a hangkártyát és se a hálókártyát nem tudtam felrakni, mivel net nincs a hálókártya miatt és nem tudom letölteni, plusz kerestem is de egyáltalán nem találtam azokat neten..
Szóval az lenne a nagy kérésem, hogy valaki fel tudná tölteni nekem ezeknek a driver telepítőjét? Nagyon hálás lennék érte.
Videokártya: Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family (256 MB)
Hangkártya: Analog Devices AD1983 @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0]
Hálókáryta: Broadcom netxtreme BCM5754 pci-e gigabit ethernet controller.
Tudom nem egy mai darabok, de sehogy sem találtam meg én őket.
Remélem tud valaki segíteni, mert így eléggé tanácstalan vagyok.![]()
![]()
Előre is köszi
R.
Itt -> http://ncorenews.blogspot.com/chonggy írta:az ncore-ról vannak hirek?