Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem 55-59, hanem 5.szettben 59-59 a gémek aránya. óriási világcsúcs természetesen.S.Agüero írta:55-59 hogy lehet mi az 55 a game?
Nem láttam a meccset.
A Rafter elleni döntőben is így volt, hogy 10 felé mentek az 5. szettben asszem.ozsimiki írta:Goran Ivanisevic amikor végre Wimbledont nyert, az egész torna során akkor rekordnak számító 120 vagy mennyi ászt szervált.
Azszép akkor! Jó sokáig bírták/bírják!Leomessi14 írta:5. szett utan nincs rovidites es addig jatszak az 5. szettet amig valaki 2 gamere nem lep el a masiktol.S.Agüero írta:55-59 hogy lehet mi az 55 a game?
Nem láttam a meccset.
5. szett utan nincs rovidites es addig jatszak az 5. szettet amig valaki 2 gamere nem lep el a masiktol.S.Agüero írta:55-59 hogy lehet mi az 55 a game?
Nem láttam a meccset.
A SPort.ro-nál a túlzás mindennapos.Leomessi14 írta: Roman kommentator szerint tobb mint 10 oraja.
Roman kommentator szerint tobb mint 10 oraja.Fecooo írta:az a poén, h nem akarták abbahagyni, Mahut vitázott a bíróval
holnap sztem nem fog még fél óráig se tartani és befejezik
olyan gyenge 9,5 órája kezdték (köbö)
kapcsolgatokbowlinggolyo írta:Meddig fog még ez menni?![]()
![]()
55-54 Isnernek.Nagyon durván nyomják nem tudom h a ghána-német meccset vagy ezt a meccset nézzem