Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, azt láttam, csak Tdavid már használja, és nem akarok bunkó lenniPerrero írta:lap alja, köv. elejegeridoss írta:Ha tudna valaki Chuck-os aláírásképeket linkelni, azt nagyon megköszönném!(lehetőleg legyen rajta Casey, Sarah és Chuck is-- a rajongók tudják miről beszélek
)
Egyszerűen feldobtam ImageShack-ra, mivel a nagyobb képeken nem ront átméretezéskor....FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Ezt! a képet valaki letudja nekem kicsinyíteni 1024*768-ra úgy, hogy ne legyen összenyomva, elmosódva stb.
Nagyon köszönöm
Én,én,én,én ellopom! Nagyon istenkirály!higany írta:
Ha 5x szerkeszted be akkor sem fogják megcsinálni.barca6 írta:barca6 írta:kérhetek egyet én is?![]()
Majd a vb utánra
Messi Xavi és ha Villát oda tudná valaki varázsolni barca mezben,és még Piquét.
Ha Villa nem megy jo lesz Bojan is.![]()
Valaki elvállalná?
![]()
Elore is koszi.háttér vmi spanyol-barcás.
Valaki?Senki?
Én is akartam mondani csak elfelejtettem tegnap. Baromi jó lett! Nekem nagyon tetszik!:)Katalán88 írta:Wow, jó lett "Mester"!..:Poldi:.. írta:
gyuri03 írta:Vakon vagyokS.Agüero írta:Eazzy és Gyuri03!
Már mind2 képet használják!de egyébként valaki nem csinálna nekem egy siget? Már hónapok óta szeretnék valami szépet de eddig válaszra sem méltatott senki... Xavi-Messi-Ini ilyet szeretnék
Vakon vagyokS.Agüero írta:Eazzy és Gyuri03!
Már mind2 képet használják!
Már van valakinek az az avája? Francba. Kereshetek valami über képet megin...csak nehéz Piquéről jót találni amit senki nem használ...S.Agüero írta:Eazzy és Gyuri03!
Már mind2 képet használják!
már látom bocsInitom írta:gyuri03 írta:Ne haragudj, de az egyik Messi-Xavi-Ini képet használhatom?Katalán88 írta:![]()
![]()
![]()
használom
gyuri03 írta:Ne haragudj, de az egyik Messi-Xavi-Ini képet használhatom?Katalán88 írta:![]()
![]()
![]()