Azért erre még válaszolok, én főleg sütve szeretem, úgy meg a kárászt. HAlászlét is bírom, de azt nem tudom megcsinálni olyan jóra mint fater, őt meg ritkán látom, szal abból hiány van általába.

LG írta:3 napos jégeső??? Ebben sztem van egy kis túlzás.X@vi írta:Hát akkor gondolhatjátok a 1 heted horgászást első nao napos idő második nap csak csepergett egy kicsit utána 3 napos jégeső utána levő napon csak esset aztám másnapra délelőt napos idő délutánra zuhog
DE legalább fogtam 1 5 kilós amurt meg három kárászt meg egy szilvaurúú keszeget
Amúgy meg komolyan képes voltál 5 darab halárt kint ülni egy 7-ig?
Jó hát az se másodlagos, hogy imádom a halat és mindent ami halból van.LG írta:Én azért szeretem ha fogok is vmi sokat és nagyot. De ha nem, akkor is elvagyok, csak nem esőbenVictor_Valdes írta:Horgászni jó.Bár, én többnyire csak barnulásra használom nyár elején.
![]()
Én azért szeretem ha fogok is vmi sokat és nagyot. De ha nem, akkor is elvagyok, csak nem esőbenVictor_Valdes írta:Horgászni jó.Bár, én többnyire csak barnulásra használom nyár elején.
![]()
3 napos jégeső??? Ebben sztem van egy kis túlzás.X@vi írta:Hát akkor gondolhatjátok a 1 heted horgászást első nao napos idő második nap csak csepergett egy kicsit utána 3 napos jégeső utána levő napon csak esset aztám másnapra délelőt napos idő délutánra zuhog
DE legalább fogtam 1 5 kilós amurt meg három kárászt meg egy szilvaurúú keszeget
Sehogy se viselem. Ahányszor elindulunk éjszakába, strandra, Tisza - partra. sikeresen szaarrá ázunk.S.Agüero írta:Kezdem unni ezt a fos időjárást.![]()
Nem igaz, hogy eddig alig volt olyan nap a nyáron mikor jó idő volt.
1-2 hét volt ilyen, azt ennyi semmi több. Most is megnéztem milyen lesz az időjárás jövőhéten, de ugyanilyen borús idő lesz.
Kezd a tököm tele lenni vele. Nem tudtam még strandra se menni, pedig tavaly ilyenkor javában benne voltunk.
Szerk.: Ki hogy viseli (el) az időjárást?
Azaz júliusra gondoltál.messideco írta:Nyugi, lesz még nyár...Június és augusztus előttünk van. Nekem is fontos lenne a strandolás, mert ott jobban lehet csajozni![]()
Igazi barátság csak férfi és férfi között van, és kész. A lányok közötti barátság a legnagyobb álszentség, a fiú-lány barátsággal meg az van, amit mondasz.zsuni írta:a fiu lány barátság nem létezik, minden esetben valamelyik fél minimum többet akar. ezt az elméletet bizonyitja ez a sztori isjön egy barátja..És több éves barátság után szerelmet vall neki. Ez mennyire kötsög dolog, nem?
ja nyáron úgy 7-8 óra felé már nem lehet kint maradni, mert megesznek a szúnyogok...LG írta:Én is nagyon el vagyok keseredve, de bízom benne, h azért lesz még igazi nyári idő. Meg abban is, h ilyen év, ennyi esővel is hideggel soha többet nem lesz, mert ez vmi gusztustalan. Most majd megeszek a szúnyogok, meg a békák is.S.Agüero írta:Kezdem unni ezt a fos időjárást.![]()
1-2 hét volt ilyen, azt ennyi semmi több. Most is megnéztem milyen lesz az időjárás jövőhéten, de ugyanilyen borús idő lesz.
Kezd a tököm tele lenni vele. Nem tudtam még strandra se menni, pedig tavaly ilyenkor javában benne voltunk.
Én is nagyon el vagyok keseredve, de bízom benne, h azért lesz még igazi nyári idő. Meg abban is, h ilyen év, ennyi esővel is hideggel soha többet nem lesz, mert ez vmi gusztustalan. Most majd megeszek a szúnyogok, meg a békák is.S.Agüero írta:Kezdem unni ezt a fos időjárást.![]()
Látom már, hogy régebbi vagy. Lényegtelen.Eazzy írta:Két évvel én régebbi vagyok nálad a forumonVictor_Valdes írta:Agüero: A régebbiek azért tisztába vannak a korral. Gondolom én., de nem nagyon firtattam senki korát.
S.Agüero: fordítsd meg a te korod két számát, és megkapod az enyimét
Két évvel én régebbi vagyok nálad a forumonVictor_Valdes írta:Agüero: A régebbiek azért tisztába vannak a korral. Gondolom én.
helyes, ennek a létezését csak a csajok hiszik el, amelyik tényleg csak barátot akar. lesz még pár szép ilyen az életedben, jo ha tisztában vagy veleIgen, ezt már én is leszűrtem.
Igen, ezt már én is leszűrtem.zsuni írta:a fiu lány barátság nem létezik, minden esetben valamelyik fél minimum többet akar. ezt az elméletet bizonyitja ez a sztori isjön egy barátja..És több éves barátság után szerelmet vall neki. Ez mennyire kötsög dolog, nem?
a fiu lány barátság nem létezik, minden esetben valamelyik fél minimum többet akar. ezt az elméletet bizonyitja ez a sztori isjön egy barátja..És több éves barátság után szerelmet vall neki. Ez mennyire kötsög dolog, nem?
Ezek a mai fiatalokVictor_Valdes írta: Főleg ugy hogy szerintem nem is szerettem csak...dugni akartam
Start-MindenPrgoram-Opera-Unintall OperaKezdek megőrülni, hogy állandóan aláhúz minden szöveget pirossal az Opera. Hogy lehet megszűntetni?