Na akkor:
A nevem Kuripla Attila, Nyíregyházán születtem 1980.07.19-én. Általános iskolában és gimnáziumban angol tagozatra jártam, a főiskolát kommunikáció-német szakon végeztem el. Jelenleg tolmácsként/kapcsolattartóként dolgozom, angol és német nyelven fordítom pl. cégünk német és holland partnereivel folytatott levelezését.
Általános iskolás koromban kézilabdáztam, 16 évesen kezdtem focizni Nyíregyházán, a megyei II. osztályú Szabolcs-Volán ificsapatában. Ezt a szintet viszonylag hamar kinőttem, 19 évesen kerültem a Szpari juniorba. Itt egy évig játszottam (már amikor csapatba kerültem), majd megkezdődött felnőtt pályafutásom - először megyei I., később II. osztályú csapatokban játszottam, egészen tavaly nyárig, amikor úgy dönötttem, hogy befejezem, mert nem láttam értelmét a folytatásnak. Kispályán játszom a nyíregyházi és a debreceni bajnokságban is, de előbbivel fel fogok hagyni, mert már nem bírnám sem erővel, sem idővel.
Május óta egy debreceni (nemrég alakult) amatőr hokicsapat tagja vagyok, idén indulni fogunk az amatőrligában.
5 éve van barátnőm, tettem már említést róla, gyönyörű lány, bár kissé nehéz természetű (ahogy én is az vagyok). Ő debreceni, sok időt töltök nála, ezért félig már debreceninek mondhatnám magam, ha akarnám (de nem akarom, mert ellenséges város

) Sajnos képet nem mutathatok róla, mert olyan helyen dolgozik, ahol ebből baja származhatna, így megkért, hogy ezt hagyjam ki. Magamról majd fogok nemsokára, bár tudom, hogy Titeket a barátnőm jobban érdekelne