2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na látodBarcelonafan írta:Király működik a tippjáték
Ja, nekem is ez a hiba, azt mondja lépjek ki, de kilépni nem enged!!!Bercy írta:Miért nem tudok belépni a tippjátékba???
Azt mondja, hogy csak regisztrált felhasználók léphetnek be.
Utána meg, hogy ha regisztrálva vagyok akkor a jobb oldalon lépjek be, amikor megteszem akkor bedob a fórumba és onnan kezdődik minden előröl....
olvass it vissza, Enrique hatalmas, piros betűkkel leírta korábbanBercy írta:Miért nem tudok belépni a tippjátékba???
Azt mondja, hogy csak regisztrált felhasználók léphetnek be.
Utána meg, hogy ha regisztrálva vagyok akkor a jobb oldalon lépjek be, amikor megteszem akkor bedob a fórumba és onnan kezdődik minden előröl....
Nekem tetvesek-Barca 0:3-eredmény 0-0Mr. Master írta:Eddig kilenc pontom van, telibe nyomtam a Mallorca-Dport!
Messze még a vég amig engem látxTaibi írta:Na srácok!
Hát én rendesen bekezdtem.....lesz 1 pontom (max2)....
Detto, de maradjon inkább 9., és ne nyerjen a realMr. Master írta:Eddig kilenc pontom van, de ha a real kettő nullra nyer, akkor néggyel több lesz.
Elnézést tévedtem, most nézem h 2-t telibe találtam, még1x bocs. A Villareal is benyomhatott volna 1-t és akkor ott a 3., dehát adok 1 csop esélyt nektek isLG írta:Nekem 3, de ha nyer a madrid 4 lex, de inkább maradjon 3