Na ez elmúlt napokban megnéztem egy szép adag filmet.
Egy pár belőlük:
Circle of Pain
Bunyós film, a ketrecharcosok világába próbálja elvinni a nézőt. Csak próbálja, de nagyon gyenge. Az egészet eleve Kimbo Slice miatt szedtem le (
aki esetleg nem ismerné) , de össz-vissz 2 jelenetben van benne, ehhez képest főszereplőként virít a film plakátján.
A verekedős jelenetek valahol a hihetetlen f*s és a szenzációsan gyenge között lebegnek. Sztori, színészi teljesítmény nyomokban.
Össz: 3/10
Unthinkable
Samuel L. Jackson egy kegyetlen vallatót játszik a filmben, nem is rosszul, bár láttam már tőle jobbat is. Michael Sheen-nek nagyon jól áll a filmben játszott terrorista karaktere.
A sztori röviden annyi, hogy egy videót ad le a tv, amiben egy fószer azt állítja, hogy 3 bombát helyezett el három nagy amcsi városban. És innentől indulnak az események. Szokásos FBI, nemzetbiztonság cirkusz.
Össz: 7/10
Vitathatatlan 3
Még egy verekedős film, de ez vitathatatlanul az CoP fölött áll.

A második részben megismert ruszki bádogszekrény kap főszerepet, akit újabb börtönharcokra kényszerít az élet na meg egyéb körülmények.
A második rész nekem jobban bejött, abban voltak durvább bunyós jelenetek, de összességében ez is elment.
Össz: 6.5/10
És pótoltam egy-két hiányosságot ami régebbi filmeket illeti.
Sleepers - Pokoli lecke
Sztori remek, színészek kiválóak. Hosszabban nem is írnék erről, elég ismert film ez. Már elég régóta terveztem, hogy megnézem és most, hogy beszereztem már kétszer láttam.
Össz: 8/10
Pillangó
Ez is egy igazi klasszikus mestermű. Steve McQueen és Dustin Hoffman remek alakítását csodálhatjuk, ahogy tengődnek egy francia guyana-i börtönben.
Össz: 8/10
És gépen pihennek még a következő filmek amikről véleményeket elfogadok:
- The Secret in Their Eyes
- The Stranger
- Solomon Kane
És egy kis finomság a végére: