2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szinte minden klub vesz fel hiteleket, csak a mi klubunk soha nem fog 90 milkáért játékos venni a frissen felvett hitelből...ferninho írta:hát ez a csúnya gonosz Barca is hitelt vesz fel mint a Real... vagy most nem probléma? nektek szabad? vagy mégis, hogy megy ez?
néhány ember elgondolkodhatna a dolgokon....
Istenem... legalább vártad volna meg,hogy vegyen Rosell 1 játékost 40 milla felett és akkor jönnél ezzel a dumáddal.ferninho írta:hát ez a csúnya gonosz Barca is hitelt vesz fel mint a Real... vagy most nem probléma? nektek szabad? vagy mégis, hogy megy ez?
néhány ember elgondolkodhatna a dolgokon....
ez nekem ott bukik meg, ha nem akarja, h a nyilvánosság tudjon róla, amikor miért jelentette be?LM10 írta:C. Ronaldo ma éjjel nagy örömmel jelentette be, hogy fiúgyermek édesapja lett. A játékos az édesanyával egyeztetve kérte a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben mind az anya, mind pedig a gyermek életét, s éppen ezért nem is tájékoztatta a publikumot a neveikről.
Nem bírom elképzelni, mint egy felelősségteljes apát
CsatlakozomVaratrix írta:A Di María gyerek ma jól játszott [PONT]
gyuri03 írta:
Di Mariát tuti nem azért vették mert jól el lehet adni valamit az arcával![]()
Messi milyen poszton játszik??Messi ott játszik ahol a Barcaba egy Xavi!!Maradona egy 0!!!Sanama írta:Messi milyen a válogatottban?
Na így beszéljünk akkor másról is
Fecooo írta:én értelmezem félre, vagy valóban elkezdődött a "deus ex machina" ismét?madridista.hu írta:péntek, 06:09 - Az AS szerint Valdano és Perez egyetértenek abban, hogy a kiszemelt játékosok árai irreálisan magasak, s Mourinho visszatéréséig nem igazolnak újabb labdarúgókat. A július 12-14 közötti megbeszélés konzekvenciája lehet Maicon leigazolása, Kolarov elvetése, míg Gerrard ügye nyitott.
valóban irreális a szerb ára, azonban eddig ez nem volt akadály. (ugyanis mindig az volt a fontos, h az ára visszajöjjön mezekből és reklámokból)
sarkítva:
ha egy adott játékos :
- nem bír elég magas reklámértékkelPérez szerint drága
- ha elég magas a reklámértékePérez szerint nem drága
tudom, h ebben nincs semmi különös, ez üzlet, viszont Pep is megkap szinte bármilyen játékost bármennyire irreális áron, mert az elnök alárendeli magát az edző kéréseinek... Pérez és Valdano nem akarják meghazudtolni magukat...
más: egyelőre valszeg csak az angol bulvárhírek szerint, de "állítólag" JM Van Persire is igényt tart és egy 30 millás ajánlattal fognak előállni érte...(madridistán olvastam)
nagyon remélem, h az egyik leginkább kedvelt játékosom{lásd a sigem, amikor nincs VB} nem megy Madridba!
Jó lesz a srác.ferninho írta:hát ez az első igazi meccse a VB-n...Andris írta:Hála az égnek, hogy ezt a Di Máriát a madrid vette meg... Még egy ilyen ostoba embert nem láttam vb negyeddöntőben.
ezen a meccsen idáig több labdát kapott mint az egész VB-n![]()
de hát tényleg nem túl meggyőző egyelőre...
remélem nem fürdünk be vele...
hát ez az első igazi meccse a VB-n...Andris írta:Hála az égnek, hogy ezt a Di Máriát a madrid vette meg... Még egy ilyen ostoba embert nem láttam vb negyeddöntőben.
Ezzel egyetértek, okos vétel. Jó kis spíler a srác, a szabikat is kiválóan lövi. Még bármi lehet belőle, ha lehetőséget kap, még a selección kapuja is kitárulhat előtte.marci. írta:Pedró Leon az új igazolásunk.Bevallom kicsit meglepett...
Jó igazolásnak tartom.Spanyol,fiatal,jó játékos,tűri a padot,nem mellesleg olcsó.![]()
ui:Feco,nincs reklámértéke,remélem neked is megfelel.
Ha jól emlékszem,akkor az irányára 20 milla lett volna.Na,ezt sokalltuk,így elkezdődött a huzavona.8 milliónál már-már úgy nézett ki,h okés a buli.De aztán a végén vmiért begőzölt a Depor góré és kibökte,h 20 alatt semmiképp.Erre reagáltunk és jött Maxwell.The Deadman/Real fan írta: és akkor Filipe Luis-sal mi volt a helyzet , ő nem a túl magas ára miatt nem lett végül Barca játékos
és akkor Filipe Luis-sal mi volt a helyzet , ő nem a túl magas ára miatt nem lett végül Barca játékosviszont Pep is megkap szinte bármilyen játékost bármennyire irreális áron, mert az elnök alárendeli magát az edző kéréseinek
én értelmezem félre, vagy valóban elkezdődött a "deus ex machina" ismét?madridista.hu írta:péntek, 06:09 - Az AS szerint Valdano és Perez egyetértenek abban, hogy a kiszemelt játékosok árai irreálisan magasak, s Mourinho visszatéréséig nem igazolnak újabb labdarúgókat. A július 12-14 közötti megbeszélés konzekvenciája lehet Maicon leigazolása, Kolarov elvetése, míg Gerrard ügye nyitott.
Ha akkora spíler lenne, tömnék zsugával a társak, ez egyértelmű. Nem rossz játékos különben, de ennyi pénzt messze nem ér. Azt meg erősen kétlem, hogy a madrid az ő szintje, de majd meglátjuk hogyan muzsikál. Még az is lehet hogy beválik.ferninho írta:még valami:SuperMessi írta:A Real bejelentette Di Mariát. A VB-n mutatott teljesítménye alapján remélem stabil kezdő lesz
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Maria.htm
hogy idézek valakit...elég nehéz egy olyan válogatottban szélsőt játszani ahol a labdafelhozatalok 90%-a úgy történik, hogy odaadják Messinek a bogyót kicselez 500 embert azt lepasszolja stb...Di Maria minek játszik? Labdába sem ér,még véletlenül sem mennek fel a széleken,középen Messi kígyózgat ennyi a támadásépítés
tényleg fölöslegesen van a pályán Di Maria...
és ez nem Messi ellen irányul, én is ezt csinálnám Maradona helyében, de akkor minek vannak a pályán szélsők?
pl. Carvalho , Essien , Deco,Cech, Drogba , igaz Drogba jól játszott már Franciaországban is de nála lett belőle elit játékosMorinhohoz visszatérve,tudsz olyan játékost mondani,akit ő tett naggyá?Ilyen Militot meg ilyeneket ne mondjál,mert pl milito is nagyon jó játékos volt,csak addig kevesen iserték fel benne a jót.
Kevesebb, mint egy hónap múlva lesz 29.ferninho írta:lehet én nem tudok számolni meg én vagyok hülye, de ez vhogy sehogy se akar összejönni nekem, mivel most 28....