Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://rapidshare.de/files/3939871/ol_h ... g.mp3.htmlSilvanus írta:SRÁCOK! FONTOS, a munkámhoz kellene nagyon!!! Kérlek segítsetek, ha tudtok!!!
Kellene nekem az EU Himnusz, és az Oláh Ibolya - Magyarország című száma!!! Visszább láttam, hogy ez már másnak is kellett, de az adott link már nem jó!...
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
pillanat..Silvanus írta:SRÁCOK! FONTOS, a munkámhoz kellene nagyon!!! Kérlek segítsetek, ha tudtok!!!
Kellene nekem az EU Himnusz, és az Oláh Ibolya - Magyarország című száma!!! Visszább láttam, hogy ez már másnak is kellett, de az adott link már nem jó!...
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
liverpoolfc.uw.huNunoGomes86 írta:Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahonnan szurkolásokat lehet letölteni??
Itt van fent, ha kell még..: http://fcbarca.zl.hu/UJ/Felkeszules/Barcatronics%20CD/Barcelonafan írta:Nekem kéne az a cd amit akkor adtak ki amikor bajnokok lettünk, nem tom mi a címe de egy barcás cd
pls egy linked dobjatok mert már volt róla szó, csak nem tom hol
Kösz! Ezt egyébként honnan tudod?Kitfisto írta:Gusanito - Viva la vida
És remélem ezt a hozzászólásomat nem törlöd kedves Badi.
Kitfisto írta: Gusanito - Viva la vida
És remélem ezt a hozzászólásomat nem törlöd kedves Badi.
Gusanito - Viva la vidaantiimperialista írta:Jobban nem tudom körülírni. Aki néz Sport1-et vagy Sport2-t, az biztos emlékszik, minden évben van ilyen, hogy egy adott ligából az aktuális bajnokság legszebb góljait összegyűjtik, és valamilyen zenei aláfestéssel leadják. Ez úgy kezdődött, hogy áll a csajszi a zenekarával a stadionban összetákolt színpadon, nyomják a zenét, és jönnek a gólok. Aztán jött egy másik szám is, de az nem tetszett annyira. Az elsőnek nagyon dallamos refrénje volt, valami ehhez hasonló szöveg volt benne, ha jól értettem: "la porta del amor" (bocs, ha rosszul írtam le, és az is lehet, hogy nem jól értettem). Ez nem jelentheti azt, hogy a szerelem kapuja?Enrique írta:Én olvastam, de így ez elég távoli...![]()
Ha valakinek beugrana, és megírná, nagyon hálás lennék érte!
Jobban nem tudom körülírni. Aki néz Sport1-et vagy Sport2-t, az biztos emlékszik, minden évben van ilyen, hogy egy adott ligából az aktuális bajnokság legszebb góljait összegyűjtik, és valamilyen zenei aláfestéssel leadják. Ez úgy kezdődött, hogy áll a csajszi a zenekarával a stadionban összetákolt színpadon, nyomják a zenét, és jönnek a gólok. Aztán jött egy másik szám is, de az nem tetszett annyira. Az elsőnek nagyon dallamos refrénje volt, valami ehhez hasonló szöveg volt benne, ha jól értettem: "la porta del amor" (bocs, ha rosszul írtam le, és az is lehet, hogy nem jól értettem). Ez nem jelentheti azt, hogy a szerelem kapuja?Enrique írta:Én olvastam, de így ez elég távoli...![]()
pff...boccs....404 mind..Taibi írta:Itt van. (de nem próbáltam ki)Badi írta:nincs valakinek egy Barcás winamp skinje?
http://www.fc-barcelone.com/downloads.htm
Itt van. (de nem próbáltam ki)Badi írta:nincs valakinek egy Barcás winamp skinje?
Miért, mi a szövege?Mr. Master írta:A számot magát közepesre, a szöbeget, mg nagyon gyengére ítélem. Szerintem ez a Náksi meg Brunner gyerek nem olyan nagy számok. Nekem pl. egyik számuk se tetszik igazán.. Pedig én ezt a műfajt kedvelem. De lehet, h már túlságosan az UG oldalát...Morminho írta:húú... náksi megint alkotott... ez az idei Buadapest Parádé himnusz nem gyengén jótudom, h nem sokan szeretik ezt a műfajt de nekem nagyon bejön
![]()
A számot magát közepesre, a szöbeget, mg nagyon gyengére ítélem. Szerintem ez a Náksi meg Brunner gyerek nem olyan nagy számok. Nekem pl. egyik számuk se tetszik igazán.. Pedig én ezt a műfajt kedvelem. De lehet, h már túlságosan az UG oldalát...Morminho írta:húú... náksi megint alkotott... ez az idei Buadapest Parádé himnusz nem gyengén jótudom, h nem sokan szeretik ezt a műfajt de nekem nagyon bejön
![]()
Én úgy emlékeztem már be volt linkelve egyszerbarcafan írta:Xavi oldalán volt fenn... nekem megvan, de már kiirtam cd-re és letöröltem...